BUSSE nyeregtámasz LIA COB/FULL-DR fehér egy pillantásra:


Busse Setion LIA - A stílusos kialakítás megfelel a nagy funkcionalitásnak

A busz SetTrack LIA egy hátsó alakú nyeregpad, amelyet kissé fényes és stílusos kialakítása jellemez. Játékos kör alakú paplanot kínál, amely ívelt gyémánt formákká válik, és két fényes díszítő zsinórral lekerekítik. Egy ilyen megjelenés nem csak esztétikai szempontból vonzó, hanem a részletekre is magas szintű figyelmet is tanúsít.

A felső anyag és az alap nagy minőségű poliészter szaténból készül. A hab/poliészter gyapjúból készült forma -stabil és jól kárpitos betéttel kombinálva tartós termék garantált, amely biztosítja a magas szintű teljesítményt. A Busse Sabrack LIA alsó része optidyből áll, egy különösen hidratáló és gyorsan szárító funkcionális anyagból.

Az övrácsos rögzítés tépőzáras rögzítővel és az egyénileg használható, zárt nyeregszíj -rögzítés biztosítja az egyszerű kezelést és a nagy funkcionalitást. Ez támogatja mind a rövid, mind a hosszú öveket az összes operációs változatban. Ezenkívül a nyeregpadot a gép 30 ° C -ig mosható, ami egyszerűsíti a gondozást.

Áttekintés:

  • Vissza alakú kialakítás játékos Circle Quilt -rel
  • Felső anyag és egy poliészter szaténból
  • Alul a hidratáló anyagi optidy -ből
  • Egyénileg használható, zárt nyereg öv rögzítése
  • Mosógép -biztonság akár 30 ° C -ig,

Műszaki adatok:

  • Anyag: Poliészter szatén, hab/poliészter gyapjú, Optidry Anyag
  • mosható: 30 ° C -ig

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyereg pad lia

GYIK

Mi teszi a busz Sapbracche lia -t olyan különlegessé?
A LIA buszok elbűvölik játékos és stílusos megjelenését és magas színvonalú kivitelezését. Vissza alakú illeszkedést és egyénileg használható, zárt nyereg öv rögzítését kínálja. Ezenkívül a gépi mosható 30 ° C -ig mosható, ezért nagyon könnyű gondozható.

Kinek a LIA buszok karcolása különösen alkalmas?
A LIA buszok ideálisak olyan lovasok számára, amelyek nagy jelentőséget tulajdonítanak az esztétikának és a funkcionalitásnak. Ez mindennapi használatra és különleges alkalmakra alkalmas, és a nedvességszabályozó anyag jó választás az intenzív edzéshez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.