BUSSE nyeregtámasz PRIA WS COB/FULL-DR fehér egy pillantásra:


Busse Sabart Pria WS - Nagy teljesítmény és stílus a

A Busse Sabart PRIA WS egy hátsó alakú nyeregpad, amely lenyűgözi a sportos-dinamikus kialakítását és a nagy funkcionalitást. Különösen magas a Withers szabadságának szabadsága, és messze a hátsó részben dolgozott, ami a vállterületen lévő beépített párnamegállóval együtt lehetővé teszi az optimális pozicionálást, és így magas szintű lovaglási kényelmet biztosít a ló számára. A gerinccsatorna kiegészítő, extra lélegző hálóbetétje biztosítja az optimális szellőztetést és támogatja a ló jó hangulatos légkört.

A nyeregpad felső anyag és bejövő robusztus és ugyanakkor kellemesen lágy poliészterből áll. Az alak -stabil és jól kárpitos, hab/poliészter gyapjúból készült, további kényelmet nyújt. Az alsó rész a különösen nedvességtartalmú és gyorsan szárító funkcionális anyagi optidy -ból készül, amely még intenzív felhasználással is biztosítja a nagy teljesítményt.

A busz SAPS Scratch Pria WS egy nagy négyzet alakú dugó és egy fém logó alkalmazás jellemzi, amely szintén hangsúlyozza a sportos fokozatot. A kialakítást egy kiváló minőségű szintetikus bőr szegély határozza meg. És az egyénileg használható, zárt nyereg öv rögzítésével, amely mind a rövid, mind a hosszú öveket támogatja az összes operációs változatban, és a nyereg öv fedelében a szintetikus bőrrel történő megerősítés rendkívül praktikus és rugalmas.

Áttekintés:

  • Vissza alakú -barátságos formatervezés, magas, Withers szabadsággal
  • Lélegezhető háló betét a gerinccsatornába
  • ober anyag és egy poliészterből
  • Hidratáló, gyors alsó rész
  • Egyénileg használható, zárt nyereg öv rögzítése

Műszaki adatok:

  • Anyag: Poliészter, hab/poliészter gyapjú, optidy anyag
  • mosható: 30 ° C -ig

A kézbesítés hatálya:

1x buszok smartrack pria ws

GYIK

Mi teszi a Busse smartrack pria WS -t?
A Busse Settrack Pria WS sportos kialakításával és magas funkcionalitásával lenyűgöz. Extra nagy szabadsággal rendelkezik a Withers -ről és egy lélegző hálószennyeződéssel a gerinccsatornába az optimális szellőzés érdekében. Ezenkívül egyedileg használható, zárt nyereg öv rögzítését is kínálja, és a Gépmosható 30 ° C -ig.

Kinek a PRIA WS buszok karcolása különösen alkalmas?
A Busse Sabrack Pria WS különösen alkalmas ambiciózus lovasok számára, akik értékelik a teljesítményt és a stílust. Optimális illeszkedése és funkcionalitása miatt optimálisan használható mind a mindennapi életben, mind a versenyhez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.