BUSSE nyeregtámasz PRIA COB/FULL-DR fehér egy pillantásra:


Busse Settrack PRIA - Sportos kialakítás optimális szellőzéssel

A Busse Settrack PRIA egy hátsó alakú nyeregpad, amely a sportos-dinamikus kialakítása miatt meggyőzi. Az extra lélegző hálóbetét a gerinccsatornába különleges előnyt kínál, amely biztosítja az optimális szellőztetést és ezáltal a magas szintű lovaglási kényelmet. A nagy négyzet alakú dugó és a fém logó alkalmazás aláhúzza a sport esztétikáját.

Ennek a vonzó kialakításnak a keretét a kiváló minőségű szintetikus bőrhús, valamint a poliészter felső anyaga és alapja. Az alak -stabil, jól kárpitos betéttel, hab/poliészter gyapjúból kombinálva nagy mértékű tartósságot és funkcionalitást ér el.

A Busse Settrack PRIA optidy alsó oldalával rendelkezik, egy különösen hidratáló és gyorsan szárító, poliészterből készült funkcionális anyag. Fel van szerelve egy külön -külön használható, zárt nyereg öv rögzítésével, amely mind a rövid, mind a hosszú öveket támogatja az összes operációs változatban. Ezenkívül szintetikus bőrrel megerősítik a félig trailerben, és a gép 30 ° C -ig is mosható, ami megkönnyíti a gondozást.

Áttekintés:

  • Vissza alakú kialakítás lélegző háló használatával
  • ober anyag és egy poliészterből
  • Hidratáló, gyors alsó rész
  • Egyénileg használható, zárt nyereg öv rögzítése
  • Mosógép -biztonság akár 30 ° C -ig,

Műszaki adatok:

  • Anyag: Poliészter, hab/poliészter gyapjú, optidy anyag
  • mosható: 30 ° C -ig

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyereg pad pria

GYIK

Mi teszi a Busse Settrack pria -t olyan különlegessé?
A Busse Sapbracke Pria-t sportos-dinamikus kialakítása és a gerinccsatorna extra lélegző hálóbetétje jellemzi. Ez biztosítja az optimális szellőztetést és növeli a lovaglási kényelmet. Ezen felül egyénileg használható, zárt nyeregszíj -rögzítést kínál, és könnyen tisztítható, mivel a gépet 30 ° C -ig mosható.

Kinek a Busse Settrack pria különösen alkalmas?
A Busse Settracke PRIA tökéletes választás a modern versenyzők számára, akik értékelik a sportos formatervezést és a gyakorlati funkciókat. Ez alkalmas az alkalmazások különböző területeire, és rövid és hosszú övekkel történő használatra tervezték.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.