BUSSE nyeregtámasz MAILA WS COB/FULL-DR szürke egy pillantásra:


Busse beállítása Maila WS - Optimális kényelem és elegancia a

A busz letelepedése a Maila WS egy hátsó alakú nyeregpad, amely nemes kialakítású és magas funkcionalitást mutat. Extra nagy szabadsággal rendelkezik a Withers -ről és egy integrált párnamegálló a váll területén. Ez lehetővé teszi az optimális és tartós pozicionálást az öv rögzítése nélkül, ami jelentősen javítja a ló kényelmét a lovaglás során.

A nyeregnövény anyagát a felső anyag és a bemeneti és a formájú, jól kárpitos betét, amely hab/poliészter gyapjúból készül. Az alsó rész az optidiából áll, egy különösen hidratáló és gyors, poliészterből készült funkcionális anyagból.

A busz SAPS Scratch Maila WS egy időtlen téglalap alakú lépcsőt és két fényes zsinórot jellemez, amelyek a bal oldali diszkrét, varrott "busz zászlót", aláhúzzák az elegáns általános benyomást. A gépet 30 ° C -ig mosható, ezért nagyon könnyen gondozható.

Áttekintés:

  • Vissza alakú -barátságos formatervezés, magas, Withers szabadsággal
  • Beépített párna megáll a váll területén
  • Felső anyag és egy a velours szövetből
  • Hidratáló, gyors alsó rész
  • Mosógép -biztonság akár 30 ° C -ig,

Műszaki adatok:

  • Anyag: Velours szövet, hab/poliészter gyapjú, optidy anyag
  • mosható: 30 ° C -ig

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Smart Maila WS

GYIK

mi teszi a busz sapbracche maila ws -t?
A Busse Settrack Maila WS -t az extra magassága jellemzi, és a hátulba és a beépített párna megállóba épül a váll területén. Ez biztosítja az optimális elhelyezkedést az öv rögzítése nélkül, és jelentősen javítja a ló kényelmét. Ezen felül hangsúlyozza az időtlen téglalap alakú rúd és az elegáns általános benyomása.

Kinek különösen alkalmas a Maila WS buszok karcolására?
A Maila WS buszok ideálisak azoknak a versenyzőknek, akik értékelik a kényelmet és az eleganciát. Ideális mindennapi használatra és különleges alkalmakra, mivel vonzó megjelenése mellett nagy funkcionalitást is kínál.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.