BUSSE nyeregtámasz MAILA COB/FULL-DR szürke egy pillantásra:


Busse Smart Maila - Elegáns tervezés és kiváló funkcionalitás

A busz settrack maila egy hátsó alakú nyeregpad, amelyet nemes kialakítása jellemez. Van egy beépített párnamegállója a váll területén, amely lehetővé teszi az optimális és tartós pozicionálást övrácsos rögzítés nélkül, és egy időtlen téglalap alakú lépést, amely klasszikus és vonzó megjelenést ad neki.

Két fényes zsinór tartalmazza ezt a nyeregpadot, és tökéletesen harmonizálja a felső anyag és az alap lágy velúrszövetét. A bal oldali finom, varrott "Busse-Flag" aláhúzza a részletek minőségét és figyelmét, amelyet beépítettek ebbe a termékbe.

A buszmegállapító sabrack maila alsó része az optidyből áll, egy különösen nedvesség -szabályozó és gyors, poliészterből készült funkcionális anyagból. Az összes működési változatban egyénileg használható, zárt nyereg öv rögzítésével mind a rövid, mind a hosszú övekhez praktikus és sokoldalú. Ezenkívül a gépi mosható, amely 30 ° C -ig is mosható, amely szintén gondoskodik a gyermekek játékáról.

Áttekintés:

  • Hátsó alakú kialakítás párnával megáll a váll területén
  • Időtlen téglalap alakú keret és két fényes zsinór
  • Felső anyag és egy a velours szövetből
  • Hidratáló, gyors alsó rész
  • Mosógép -biztonság akár 30 ° C -ig,

Műszaki adatok:

  • Anyag: Velours szövet, hab/poliészter gyapjú, optidy anyag
  • mosható: 30 ° C -ig

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyereg pad maila

GYIK

Mi teszi a busz Sapbracche Maila -t olyan különlegessé?
A Busse Settrack Maila finom kialakítását nemesi kialakítás jellemzi, időtlen téglalap alakú kerettel és két fényes zsinórral. A beépített párna megálló a váll területén biztosítja az optimális elhelyezkedést, és a lágy velúrszövet magas szintű kényelmet nyújt. Az alsó nedvesség -szabályozó és gyors, az anyagi optidria biztosítja a kiváló funkcionális szolgáltatásokat.

Kinek a buszok nyeregpadja, a Maila különösen alkalmas?
A Busse Settracke Maila tökéletes választás a versenyző számára, amely nagy jelentőséget tulajdonít a stílusnak és a funkcionalitásnak. Sokoldalú tulajdonságaikat ideálisak mind a napi használatra, mind a különleges alkalmakra.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.