BUSSE nyeregtámasz SHANI COB/FULL-DR fekete egy pillantásra:


Busse beállítás Shani - A dinamikus, fényes formatervezés megfelel a funkcionalitásnak

A busz settrack shani egy hátsó alakú funkcionális skála, amelyet dinamikus, fényes kialakítása jellemez. Modern lapos öltéssel és a LackToptics logó alkalmazásával zökkenőmentes módon ötvözi a stílust és a teljesítményt.

A nyeregpadot két szegély a festék megjelenésében és egy fényes zsinórral van kialakítva, amelyek kiemelik a vonzó esztétikai profilt. Az alap és a poliészter szatinból készült felső anyag nemes megjelenést és kellemes érzést biztosít.

A busz settrack shani alsó része optidyből áll, egy különösen hidratáló és gyors, poliészterből készült funkcionális anyagból. Ezenkívül a nyeregpadnak van egy öv inkubációs rögzítése, tépőzáras rögzítővel és egy kis illesztő, zárt nyereg öv rögzítésével, amelyek biztonságossá és egyszerűvé teszik. Ez a gép, amely 30 ° C -ig mosható, ami megkönnyíti a gondozást.

Áttekintés:

  • Vissza alakú kialakítás modern arching és logóval történő alkalmazás hiányában a hiány optikájában
  • Két szegély a festék megjelenésében és egy fényes zsinórban
  • Felső anyag és egy poliészter szaténból
  • Hidratáló, gyors alsó rész
  • Mosógép -biztonság akár 30 ° C -ig,

Műszaki adatok:

  • Anyag: Poliészter szatén, hab/poliészter gyapjú
  • mosható: 30 ° C -ig

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyereg pad shani

GYIK

Mi teszi a Shani buszokat olyan különlegessé?
A dinamikus, fényes dizájnt, a modern szigetcsoportot és a logó alkalmazását dinamikus, fényes kialakítás jellemzi. Nagy kényelmet kínál az alak -stabil betét miatt, és nedvesség -szabályozó és gyors diszkrét is.

Kinek a Busse Settracke Shani különösen alkalmas?
A Shani buszok ideálisak azoknak a versenyzőknek, akik szemmel tartják a stílusát, és nem akarják veszélyeztetni a kényelmet és a teljesítményt. Ideális mind napi használatra, mind különleges alkalmakra.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.