BUSSE Nyeregheveder 3D AIR EFFECT-DR D 50 fekete egy pillantásra:


Busse nyereg öv 3D AIR Effect -DR D - Anatómiailag kialakítva a maximális kényelem érdekében

A Busse nyereg öv 3D AIR Effect-DR D Különleges anatómiai formájának köszönhetően optimális nyomáseloszlást kínál a mellizom területén. Ezenkívül a könyök területén a megújulás maximális mozgás szabadságot ad, és megakadályozza a súrlódásokat.

A magas funkcionális, innovatív 3D AIR® Effect Mesh anyag biztosítja az alak stabilitását és a kiváló légáramlást. A második út szárító tulajdonságával különösen könnyű gondozni, és egyszerűen kimosható a mosdóban - ideális a mindennapi használatra.

A közepén elhelyezkedő D-gyűrű lehetővé teszi a kiegészítő kapcsolatok gyors behajlását. Ezenkívül az optimalizált övszerkezet biztosítja a nyereg különböző övrendszereinek ideális elhelyezkedését. A szakértői csat , rozsdamentes acél tövis csatja, rendkívül tartós görgőkkel, hegesztési varrás nélkül, védje meg a nyereg hevedereit, és lehetővé tegye a különösen sekély hevedereket.

Áttekintés:

  • Anatómiai forma az optimalizált nyomáseloszláshoz és a mozgás maximális szabadságához
  • Magas funkcionális 3D AIR® effektus háló anyag
  • középső D-gyűrű a kiegészítő gyeplőhöz
  • Optimalizált övszerkezet az ideális pozicionáláshoz
  • Szakértői csat szelíd és lapos övekhez

Műszaki adatok:

  • Anyag: 3D AIR® effektus háló anyag
  • Szélesség: 13 - 17 cm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyereg öv 3d léghatás-dr d

GYIK

Mi teszi a Busse Sattelgurt 3D Air Effect-DR D-t?
A 3D Air Effect DR D B buszok anatómiai alakjával és az erősen funkcionális 3D AIR® Effect Mesh anyaggal lenyűgöznek. A szakértői csatok lehetővé teszik a szelíd és lapos övet, míg a közepén elhelyezett D-gyűrű megkönnyíti a kiegészítő állványok gyors becsapódását.

Kinek a buszok nyereghevederje 3D AIR Effect-DR D különösen alkalmas?
A Busse Saddle Gurt 3D Air Effect-DR D tökéletes választás azoknak a versenyzőknek, akik nagy kényelmet keresnek, és optimális illeszkednek a lóhoz, és értékesítik az egyszerű kezelést és gondozást.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.