BUSSE Nyeregöv 3D AIR EFFECT-CURVED-DR D 50 fekete egy pillantásra:


Busse nyereg öv 3D AIR Effect-Burved DR D-Optimal Fit and Comfort

A Busse Saddle Gurt 3D AIR Effect-Burved-DR D kifejezetten hagymás lovakhoz vagy lovakhoz készült, kiejtett bordákkal és keskeny mellkasi területekkel, amelyekben a hagyományos nyereg hevederek előre csúsznak. Hold -szerű alakja és a széles érintkezési felület optimalizálja a nyomáseloszlás a mellkasizom területén.

A könyök területén a megújulás lehetővé teszi a mozgás maximális szabadságát, és megakadályozza a súrlási pontokat. Többrétegű, nagyon funkcionális és innovatív 3D AIR® Effect Mesh anyagból készült, a nyereg öv a lehető legnagyobb nyomáselosztást, a stabilitást, valamint a kiváló légkeringést és a gyors szárítási tulajdonságokat kínálja.

A központi D-gyűrű lehetővé teszi a kiegészítő dudorok gyors csatját, és az optimalizált övszerkezet biztosítja az ideális elhelyezkedést a nyereg különböző övrendszereihez. A szakértői csat , a tövis csat, amely rozsdamentes acélból készült, rendkívül tartós hengerekkel, hegesztési varrás nélkül, védje meg a nyereg hevedereit, és értesítéssel lehetővé tegye a különösen lapos övet.

Áttekintés:

  • Hold alak hagymás lovakhoz vagy lovakhoz, kiejtett bordákkal és keskeny mellvel
  • Széles érintkezési felület az optimalizált nyomáseloszláshoz
  • Magas funkcionális és innovatív 3D AIR® Effect Mesh Anyag
  • középső D-gyűrű a kiegészítő gyeplőhöz
  • Optimalizált övszerkezet az ideális pozicionáláshoz

Műszaki adatok:

  • Anyag: 3D AIR® effektus háló anyag
  • Szélesség: 14 - 17 cm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyeregheveder 3D AIR Effect-Curved-DR D

GYIK

Mi teszi a buszok nyereghevederét 3D-s levegő effektus-kurvájú-dR d-t?
Holdszerű alakjával a magas funkcionális 3D AIR® Effect Mesh anyag és a szakértői csatok optimális kényelmet és védelmet nyújt a holdszerű formájának köszönhetően. Tulajdonságai miatt különösen alkalmas hagymás lovakhoz vagy kiejtett bordákkal és keskeny mellvel rendelkező lovakhoz.

Kinek a buszok nyereghevederje 3D AIR Effect-Curved-DR D különösen alkalmas?
A Busse Saddle Gurt 3D Air Effect-Burved-DR D különösen alkalmas hagymás lovakkal rendelkező lovasok számára, vagy kiejtett bordákkal és keskeny mellű lovakkal, akik magas szintű kényelmet és optimális illeszkedést keresnek a lóhoz.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.