BUSSE Nyeregheveder VINYL-GEL-LONG D, elasztikus 100 fekete egy pillantásra:


Busse nyereg öv vinil-gél-hosszú D, elasztikus-anatómiai kényelem extra gél betéttel

A busse nyereg gurt gurta vinil-gél hosszú D, az Elastic nem csupán egy nyereg öv. Anatómiai alakja, széles érintkezési területe, optimalizálja a mellkasi izom területén a nyomáseloszlást, és lehetővé teszi a mozgás maximális szabadságát a könyök területén történő megújulással, amely megakadályozta a súrlási pontok megakadályozását.

Puha, ennivaló vinilből készült, a nyereg -heveder robusztus és egyszerű gondozású terméket kínál lapos kivitelezésének köszönhetően. Higiénikusan sima felülete lehetővé teszi a vízzel való különösen könnyű tisztítást. Az alsó részén a nyereg öv gélbetéttel is párnázva van, ami növeli a ló viselési kényelmét.

A busse nyereg gurt gurta vinil-gél-hosszú D, az Elastic egy nagy D-gyűrűvel van felszerelve a középső és a kis D-gyűrűk oldalán, hogy a kiegészítő kapcsolatok gyors behajlásához. Ezenkívül az öv egyoldalúan elasztikus. A szakértői csatok, a rozsdamentes acélból készült tövis -csatok, rendkívül tartós görgőkkel, hegesztési varrás nélkül, megvédik a traktus hevedereit, és értesítéssel lehetővé teszik a különösen lapos övet.

Áttekintés:

  • Anatómiai forma az optimalizált nyomáseloszláshoz és a mozgás maximális szabadságához
  • puha, ennivaló vinil anyag
  • További gélbetét az alsó részben
  • Nagy központi D-gyűrű és kis oldalsó D-gyűrűk a kiegészítő gyeplőhöz
  • hívőnek Egyoldalúan elasztikus
  • Szakértői csat szelíd és lapos övekhez

Műszaki adatok:

  • Anyag: Vinil gélpetéttel
  • Szélesség: 8 - 10 cm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyereg heveder vinil gél hosszú D, elasztikus

GYIK

Mi teszi a Busse nyereg öv vinil-gél-hosszú D-t, rugalmas?
A Busse Saddle Gurt vinil-gél-hosszú D, az elasztikus D. optimális kényelmet kínál anatómiai alakjának és a puha vinil anyagnak köszönhetően. A kiegészítő gélbetét és a szakértői csatok biztosítják a különösen lapos és szelíd hevedereket.

Kinek a buszok nyeregheveder vinil-gél-hosszú D, elasztikus speciális?
A Busse Saddle Gurt vinil-gél-hosszú D, elasztikus, különösen alkalmas azoknak a lovasoknak, akik magas szintű kényelmet és védelmet keresnek a ló számára, és értékelik az öv könnyű tisztítását.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.