BUSSE Nyeregheveder CROSS-DR D 45 fekete egy pillantásra:


Busse nyereg öv kereszt -dr D - Anatómiai alakú az optimális kényelem és védelem érdekében

A buszok nyereg öv kereszt-dr d nem csupán annak alapvető funkcióját teljesíti. Anatómiai alakjával, amelynek széles érintkezési területe van a mellkasizom területén, optimalizálja a nyomás eloszlását és maximális mozgási szabadságot biztosít a könyök területén történő megújulással. Ezen felül megakadályozza a súrlódásokat, és így optimális védelmet és kényelmet kínál.

A nyereg hevederének teteje robusztus szintetikus bőrből készül, amely nemcsak tartós, hanem higiénikusan sima felületet is kínál. Tehát különösen könnyű tisztítani, csak vízre van szükség. A szintetikus gumiból készült érintkezési felület, amely bőrbarát mez felülettel és lekerekített varratok fészkelnek a ló testén, és védik a súrlást is.

A Busse nyereg öv kereszt-dr d két központi D-gyűrűvel rendelkezik a kiegészítő kapcsolatok gyors becsavarásához. A szakértői csatok, a rozsdamentes acélból készült tövis -csatok, rendkívül tartós görgőkkel, hegesztési varrás nélkül, megvédik a traktus hevedereit, és értesítéssel lehetővé teszik a különösen lapos övet.

Áttekintés:

  • Anatómiai forma az optimalizált nyomáseloszláshoz és a mozgás maximális szabadságához
  • A teteje robusztus, könnyű szintetikus bőrből készül,
  • Szintetikus gumiból és bőrbarát mez felületből készült érintkezési felület
  • Két központi D-gyűrű a kiegészítő kapcsolatok gyors becsavarásához
  • Szakértői csat szelíd és lapos övekhez

Műszaki adatok:

  • Anyag: szintetikus bőr, szintetikus gumi, mez interfész
  • Szélesség: 9 - 11,5 cm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyereg öv kereszt-dr d

GYIK

Mi teszi a buszok nyereghevederét a cross-dr d-nek?
Anatómiai alakjának köszönhetően a Busse Saddle Gurt Cross-DR D a széles érintkezési felületet és a bőrbarát anyagi optimális kényelmet és védelmet nyújtja a ló számára. A szakértői csatok lehetővé teszik a szelíd és a lapos öveket.

Kinek a buszok nyereghevederje kereszt-dr d különösen alkalmas?
A Busse Saddle Gurt Cross-DR D különösen alkalmas azoknak a versenyzőknek, akik magas szintű kényelmet és védelmet keresnek a ló számára, és értékelik az öv könnyű tisztítását.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.