BUSSE Nyeregheveder PRO SOFT-DR D 45 fekete egy pillantásra:


Busse nyereg öv puha -dr d - optimális kényelem és védelem a ló számára

A busse nyereg öv pro soft-dr d a funkcionalitás és a kényelem szempontjából kiemelkedő kiemelés. Az öv különösen vastag, szintetikus gumiból és bőrbarát mezfelületből áll. Ez puha és ennivaló, és a lójának a lehető legnagyobb védelmet nyújtja a súrlókkal szemben. Az érintkezési felületen varratok nélkül dolgozott, állandó nylon betéttel, különösen könnyű tisztítani.

A központilag elhelyezett D-gyűrű lehetővé teszi a kiegészítő csövek gyors behajlását, míg az övbordák láthatatlan távolsága a tiszta általános megjelenést biztosítja.

A buszok nyereg övének egyik legfigyelemreméltóbb előnye soft-dr d a szabadalmaztatott csatonként. Rozsdamentes acélból készült rugóval készítve hagyja, hogy a tövis automatikusan becsúszjon a következő lyukba, amikor hevederekkel. Ilyen módon engedélyez egy különösen egyszerű, egyfajta övet, míg a hosszú, hegesztési varrás nélküli szerepek védik az övrácsokat.

Áttekintés:

  • Puha anyag az optimális kényelem és a súrlási pontok elleni védelem érdekében
  • D-gyűrű a kiegészítő lungok gyors becsavarásához
  • Láthatatlan az övbordák eldobása
  • Csatonként egyszerű, egy kézzel hajtogatott hajtás

Műszaki adatok:

  • Anyag: Szintetikus gumi, mez felület, nylon betét
  • Szélesség: 11 cm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyereg öv puha-dr d

GYIK

Mi teszi a Busse Saddle Gurt Pro Soft-Dr D-t?
A Busse Saddle Gurt Pro Soft-DR D magas szintű kényelmet és védelmet nyújt a ló számára puha, szintetikus gumi anyagának és zökkenőmentes kivitelezésének köszönhetően. A csatonkénti egyszerű, egykezes hajtogatást lehetővé teszik.

Kinek a buszok nyeregheveder pro lágy dr d különösen alkalmas?
A Busse Saddle Gurt Pro Soft-DR D különösen alkalmas azoknak a versenyzőknek, akik kényelem kombinációját keresik a ló számára, és egyszerű kezelést keresnek.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.