BUSSE nyeregheveder OPTI-SUMMER-CURVED-DR D 50 fekete egy pillantásra:


Busse nyereg öv opti-nyúl-kard-dr d-moon forma elegancia forró napokra

A Busse nyereg öv opti-nyúl-görbék-dr d kifejezetten hagymás lovakhoz vagy lovakhoz készült, kiejtett bordázással és keskeny mellvel. Egyedülálló hold alakja megakadályozza a hagyományos félig trailerek előrelépését. A mellkasi izom területén lévő széles érintkezési felület optimalizálja a nyomáseloszlást, míg a könyök területén a megújulás maximális mozgás szabadságot biztosít és megakadályozza a súrlási pontokat.

A maximális légsebesség és a kényelem érdekében, még forró időben is, az érintkezési felület optidy anyagból készül. Ez a különösen hidratáló, gyors, funkcionális anyag optimális szellőztetési koncepciót kínál, ezért ideális a lovak erősen izzadásához vagy a meleg külső hőmérsékletekhez.

A buszok nyereg öv opti-nyúl-görbék-dr d szintén van egy stabil betét a memóriahabból. Ez a speciális hab tökéletesen alkalmazkodik a ló anatómiájához, és ideális nyomáspont -enyhítést, valamint légzési tevékenységet és tartósságot kínál. Nem terhelt állapotban az anyag visszatér az eredeti formájához.

Áttekintés:

  • Hold alak hagymás lovakhoz vagy lovakhoz, kiejtett bordákkal és keskeny mellvel
  • Optidry anyagból készült érintkezési felület
  • Memóriahab az alak stabil betéthez
  • D-gyűrű a kiegészítő kapcsolatok gyors becsavarásához

Műszaki adatok:

  • Anyag: Optidy anyag, memóriahab
  • Szélesség: 12 - 17 cm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyereg öv opti-nyúl-kurvus-dr d

GYIK

Mit lehet a Busse Saddle Gurt Opti nyári ívelt-dr d?
A Busse Saddle Gurt Opti nyári ívelt DR D egyedi hold alakot kínál, amelyet kifejezetten hagymás lovakhoz vagy lovakhoz terveztek, kiejtett bordákkal és keskeny mellvel. Optidy anyagból és alakú memóriahab betétből áll, és különösen alkalmas erős izzadó lovakra vagy meleg külső hőmérsékletre.

Kinek a buszok nyereghevede opti-shuff-curved-dr d különösen alkalmas?
A Busse Saddle Gurt Opti-Summer ívelt-DR D különösen alkalmas azoknak a lovasoknak, akiknek a lovainak hagymás formája vagy kiejtett görbe és keskeny mell, és akik szeretnek meleg időben lovagolni.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.