BUSSE Nyeregheveder OPTI-SUMMER-DR D 50 fekete egy pillantásra:


Busse nyereg öv opti-nyúl-dr D-tökéletes a meleg időjáráshoz és erősen izzad a lovaknak

A busse nyereggurt gurt opti-summer-dr d anatómiai alakot kínál, széles érintkezési felületgel a mellizom területén, hogy optimalizálja a nyomáseloszlás és a megújulás a könyök területén. A mozgás maximális szabadságáért. Ez segít elkerülni a pontok súrolását, és biztosítja a nyereg öv kényelmes ülését.

Ennek a nyereg hevederének érintkezési felülete optidy anyagból készül, különösen hidratáló és gyorsan szárító funkcionális anyagból. Az optimális szellőztetési koncepció maximális légzési tevékenységet kínál, ezért ideális a lovak erősen izzadásához és/vagy a meleg külső hőmérsékletekhez.

A buszok nyereg öv opti-nyúl-dr d rendelkezik egy memóriahab betéttel is, amely különösen stabil. Ez a speciális hab alkalmazkodik a ló anatómiájához, és ideális megkönnyebbülést kínál a nyomáspontokhoz, a légzési aktivitáshoz és a tartóssághoz. Nem terhelt állapotban az anyag visszatér az eredeti formájához.

Áttekintés:

  • Anatómiai forma a nyomáseloszlás optimalizálására
  • Optidry anyagból készült érintkezési felület
  • Memóriahab az alak stabil betéthez
  • D-gyűrű a kiegészítő kapcsolatok gyors becsavarásához

Műszaki adatok:

  • Anyag: Optidy anyag, memóriahab
  • Szélesség: 12 - 16 cm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyereg öv opti-summer dr d

GYIK

Mit lehet a Busse Saddle Gurt Opti-Summer-dr d?
A Busse Saddle Gurt Opti-Summer-DR D anatómiai alakot kínál, széles érintkezési területgel a mellizom területén. Optidy anyagból és alakú memóriahab betétből készül, és különösen alkalmas a lovak erősen izzadására és/vagy a meleg külső hőmérsékletekre.

Kinek a buszok nyereghevederének opti-summer-dr d különösen alkalmas?
A Busse Saddle Gurt Opti-Summer DR D különösen alkalmas azoknak a lovasoknak, akik meleg körülmények között lovagolnak vagy lovaikat izzadnak.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.