BUSSE Nyeregheveder ART-FUR-DR D 50 fekete egy pillantásra:


Busse nyereg öv Art-Fur-dr D-anatómiailag kialakítva az optimális kényelem és teljesítmény érdekében

A busse nyereg öv art-fur-dr d anatómiai formát kínál, széles érintkezési felületgel a mellizom területén, hogy optimalizálja a nyomáseloszlás és a megújulás a könyök területén. A mozgás maximális szabadságának biztosítása érdekében. Ez segít elkerülni a pontok súrolását, és biztosítja a nyereg öv kényelmes ülését.

Ennek a nyereg övnek az érintkezési felülete puha műszőrből készül, amely tökéletesen alkalmazkodik a ló testéhez. Különösen bőrbarát, ami ideálissá teszi az érzékeny lovak számára. Az anyagot könnyű gondozni és gyorsan szárítani.

A busse nyereg gurt art-fur-dr d memóriahabot is tartalmaz, egy különösen alakú, speciális habból készült betéttel, amely alkalmazkodik a ló anatómiájához. Ez ideális enyhítést kínál a nyomáspontokhoz, a légzési tevékenységhez és a tartóssághoz. Fel van szerelve egy központi D-gyűrűvel is, amely lehetővé teszi a kiegészítő kapcsolatok gyors becsapódását.

Áttekintés:

  • Anatómiai forma a nyomáseloszlás optimalizálására
  • Lágy szintetikus szőrből készült érintkezési felület
  • Memóriahab az alak stabil betéthez
  • Közép-D-gyűrű a kiegészítő kapcsolatok gyors becsavarásához

Műszaki adatok:

  • Anyag: Szintetikus szőrme, memóriahab
  • Szélesség: 14 - 18 cm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyereg öv art-fur-dr d

GYIK

Mit lehet a Busse nyereg öv art-fur-dr d?
A Busse Saddle Gurt Art-Fur-DR D anatómiai alakot kínál, széles érintkezési felületgel a mellizom területén. Puha szintetikus szőrből és alak -stabil memóriahabból készül.

Kinek a buszok nyereghevederje az art-fur-dr d különösen megfelelő?
A Busse Saddle Gurt Art-Fur-DR D különösen alkalmas érzékeny lovakkal rendelkező lovasok számára, akik optimális nyomáselosztást és magas szintű kényelmet keresnek a ló számára.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.