BUSSE Nyeregheveder FANO-CURVED-DR D 55 fekete egy pillantásra:


Busse nyereg öv fano-curved-DR: Kiváló minőségű kivitelezés az optimális kényelem érdekében

A busse nyereg heveder fano-kurved-dr d célja az optimális kényelem és biztonság biztosítása a lovaglás során. Ez teljesíti a nyomáseloszlás optimalizálásának és a súrolások megelőzésének kritikus funkcióját. Ez különösen ideálisvá teszi őt hagymás lovakhoz vagy kiejtett bordázással és keskeny mellű lovakhoz, amelyekben a hagyományos szemiterelők előre csúsznak.

A nyeregövt széles érintkezési felület jellemzi a mellkasizom területén és a könyök területén a megújulás, amely maximális mozgás szabadságot biztosít. A nagy minőségű bőrből származó -ból a nyereg öv természetesen lélegző, jól tolerálható és különösen tartós, ami tökéletes választást jelent azoknak a versenyzőknek, akik értékelik a minőséget és a tartósságot.

A textil címkézési rendelet szerint a Busse nyereg Gurt Fano-Burved-DR D valódi bőrből áll. A puha párnázott betét kiegészítésével nagy kényelem és jó alakú stabilitást kínál, ami kellemesen csendes övhelyzethez vezet. Ezenkívül a nyereg övnek van egy központi D-gyűrűje, amely lehetővé teszi a segédcsomók gyors becsapódását.

Áttekintés:

  • Optimalizálja a nyomáseloszlást
  • Kiváló minőségű bőr a lélegzőképesség és a tartósság érdekében
  • Puha párnázott betét a nagy kényelem érdekében
  • D-gyűrű a kiegészítő kapcsolatok gyors csatjához

Műszaki adatok:

Anyag: Valódi bőr

Szélesség: 9,5 - 14 cm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyereg öv fano-curved-dr d

GYIK

Hogyan érdekelek a Busse nyereg gurt fano-kurved-dr d?

A nyereg öv valódi bőrből készül, ezért speciális bőrápolási termékekkel kell kezelni, hogy megtartsa tartósságát és minőségét.

Mi teszi a Busse Saddle Strap fano-görbék-dr d-t különösen a hasi lovakhoz?

A nyeregszíj speciális holdformája optimalizálja a nyomáseloszlás eloszlását, és pontosan megakadályozza az övet, ami különösen alkalmas a hagymás lovakhoz és a kiejtett bordákkal és keskeny mellű lovakhoz.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.