BUSSE Nyeregheveder LIVORNO-LONG, elasztikus 120 fekete egy pillantásra:


Busse nyereg öv livorno-long, elasztikus: optimális kényelem és biztonság nemes optikában

A busse sadel gurt livorno-long, elasztikus egy finom rizs-tervezés, amely mind funkcionálisan, mind esztétikai szempontból meggyőzi. Ez mind a hagymás lovak, mind a kiejtett görbével és keskeny mellű lovakra alkalmas, amelyekben a hagyományos nyereghevederek előre csúsznak. A nyereg öv javítja a nyomáseloszlást és lehetővé teszi a mozgás maximális szabadságát, ami megakadályozza a súrolást.

Ez a hosszú öv a legjobb nyeregbőrből készül, ami nemes megjelenést kölcsönöz. Ezt egy megnövekedett érintkezési felület jellemzi a mellizom területén, amely szintén fel van szerelve egy többrétegű kárpitprofildal. Az optimális nyomáseloszlás mellett ez biztosítja a ló légzésének és vérkeringésének javulását is. Ideális azoknak a versenyzőknek, akik nagy jelentőséget tulajdonítanak a ló kényelmének és egészségének.

A textil címkézési rendelet szerint a Livorno-Long busz, az elasztikus, kiváló minőségű, növényi cserzett bőr . Ez az anyag természetesen lélegző, bőrbarát és különösen tartós. Ezenkívül a nyeregövnek mindkét oldalán hevedereknek kell lennie, extra erős hármas gumival, és egy nagy karabiner horoggal rendelkezik a középső és a kis D-gyűrűk oldalán, ami megkönnyíti a kiegészítő állványokban való csatolást.

Áttekintés:

  • Optimalizált nyomáseloszlás és a mozgás maximális szabadsága
  • Kiváló minőségű, növényi -cserzett bőrből készül,
  • lélegző, bőrbarát és tartós
  • Mindkét oldalon rugalmas, extra erős hármas gumival

Műszaki adatok:

Anyag: Magas minőségű, növényi cserű bőr

Szélesség: 8 - 16 cm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyereg heveder livorno-long, elasztikus

GYIK

Hogyan lehet fenntartani a livorno-hosszú buszt, rugalmas helyes?

Mivel a nyereg öv valódi bőrből készül, tanácsos speciális bőrápolási termékeket használni. Tehát a bőr sima és robusztus marad.

a Busse nyereg öv livorno-hosszú, rugalmas az összes lótípushoz?

Igen, speciális alakjának és felépítésének köszönhetően a nyereg öv különösen alkalmas hagymás lovakhoz és lovakhoz, kiejtett bordákkal és keskeny mellvel.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.