BUSSE Nyeregheveder protektor 3D AIR EFFECT 60 fekete egy pillantásra:


Busse Sattelgurtschoner 3D AIR Effect: Kényelem és védelem a ló számára

A Busse Sattelgurtschoner 3D Air Effect sokkal több, mint a lovas szerelmeseinek kiegészítői. Ez teljesíti az optimális kényelem biztosításának kritikus funkcióját, miközben lovagol, és hatékonyan kerüli a nyomást és a súrlási pontokat az öv helyzetében. Ez elsősorban az innovatív 3D Air® Effect Mesh anyagból, egy rendkívül funkcionális, innovatív anyagból, amely kiváló nyomáseloszlást és gyors szárítási tulajdonságokat biztosít.

A SATTELGURTSCHONER 3D AIR Effect buszokat speciális tulajdonságai jellemzik. Egyenes vágás és könnyen felborítható anélkül, hogy további bezárásokra van szükség. A háromdimenziós szintetikus hálószövet biztosítja a stabilitást és a kiemelkedő légköri tulajdonságokat. Különösen alkalmas azoknak a versenyzőknek, akik a ló számára kényelmes és szelíd nyereg övet értékelik.

A textilcímkézési rendelet szerint a Busse Sattelgurtschoner 3D léghatás nagyfunkciós szintetikus hálószövetből származik . Ezen túlmenően rendkívül könnyű gondozni és mosógépet biztosítani -30 ° C -ig tartó biztonságos. Ez lehetővé teszi mind a gyakorlati, mind a mindennapi használatra való alkalmassá.

Áttekintés:

  • Kerülje a nyomást és a súrlási pontokat
  • A legjobb nyomáseloszlás és gyors szárítási tulajdonságok
  • A nagyon funkcionális szintetikus hálószövetből
  • Rendkívül könnyű gondozható és mosógép -biztonságos akár 30 ° C -ig.

Műszaki adatok:

Anyag: Nagyon funkcionális szintetikus hálószövet

Belső átmérő: 12 cm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyereghevederek 3D léghatás

GYIK

Hogyan tarthatom megfelelően a Busse Sattelgurtschoner 3D léghatást?

A félig trailer rendkívül könnyen gondozható, és egyszerűen a mosógépben is mosható 30 ° C -ig.

Hogyan húzhatom meg a Busse Sattelgurtschoner 3D léghatást?

Az öv -shoner éppen vágott, és egyszerűen csak a nyereg öv fölé húzható anélkül, hogy további bezárásokra lenne szükség.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.