BUSSE Nyeregheveder BASIC 35 fekete egy pillantásra:


Busse Sattelan hordó öv alap: Biztonság és tartósság elegáns bőr megjelenésben

A buszok SATTELANFASTHEIMS alapvető megbízható támogatást és biztonságot nyújt a versenyzőknek. Fő funkciója az, hogy stabil tartást kínáljon a versenyzőnek, ami különösen hasznos, ha fel -le kell lépni. A nagy minőségű bőr használata nemcsak elegáns megjelenést ad, hanem robusztus és tartós felhasználást is biztosít.

A Busse Sattelan hordó öv alapja különösen alkalmas mindenki számára, aki rendszeresen ül a nyeregben, akár profi, akár szabadidős versenyző. Robusztus felépítése és egyszerű kezelése miatt minden versenyző számára nélkülözhetetlen kiegészítő.

A textil -azonosítási szabályozás szerint a Busse Sattelan hordó öv alapja 100% valódi bőrből készül. Ez az anyag ismert robusztusságáról és képességéről, hogy ellenálljon a kopásnak, amely garantálja a hosszú távú felhasználást.

Áttekintés:

  • Stabil támogatás a versenyzők számára
  • 100% valódi bőrből
  • Robusztus és tartós

Műszaki adatok:

Anyag: 100% valódi bőr

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyeregrés alapvető

GYIK

Milyen anyagot használtak a Busse Sattelan hordó öv alapához?

A buszok sattelanfassite alkoholja 100% -ban valódi bőrből készül.

Hogyan gondozhatom megfelelően a busse sattelan hordó öv alapját?

Mint az összes bőr termékhez, javasoljuk, hogy használjon speciális bőrápolási termékeket a félig hordó öv tartósságának és megjelenésének fenntartására.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.