Spypoint Solar Power Bank egy pillantásra:


Spypoint napelem lítium akkumulátorral: Hatékony és fenntartható energiaforrás a fényképezőgéphez

A spypoint napelem lítium akkumulátorral kombinálja a napelemes modult és a lítium akkumulátort a kompakt kialakításában. Ez a kombináció teljesíti a fényképezőgép folyamatos energiaforrásának funkcióját, különösen olyan távoli területeken, amelyeket ritkán látogathat meg.

A napelemes panelen az a különleges dolog, hogy folyamatosan tölti az integrált 15 000 mAh lítium akkumulátort . Ez azt jelenti, hogy a fényképezőgép hónapokig futhat anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátor megváltozása miatt. Négy különböző kimeneti kábellel is van felszerelve, így könnyen csatlakoztathatja a fényképezőgépet a Spypoint Solar Power Bank SPLB-22-hez, függetlenül a kameragyártótól.

A napelem és a lítium akkumulátor nagy minőségű, robusztus anyagokból készül, amelyek hosszú élettartamot és nagy teljesítményt biztosítanak.

Áttekintés:

  • A kompakt kialakítás kombinálva egy napenergia -modulban és a lítium akkumulátorban
  • Az integrált 15 000 mAh lítium akkumulátor folyamatos töltése
  • Négy különböző indító kábelt tartalmaz az egyes kamerákhoz való csatlakozáshoz

Műszaki adatok:

  • 12 V lítium akkumulátor
  • 10W
  • 15 000 mah
  • 4 LED betöltési elemek
  • Napenergia terület: 24,5 cm x 23,5 cm

A kézbesítés hatálya:

1x Spypoint napelem lítium akkumulátorral
1x 1,5 mm kimeneti kábel a Spypoint vad kamerákhoz
1x DC áramkábel
1x összeszerelési agy
1x USB-C-USB-C kimeneti kábel
1x USB Micro-B kimeneti kábel
1x USB-A-USB-C kimeneti kábel

GYIK

Hogyan telepíthetem a Spypoint napelemet lítium akkumulátorral?
A telepítés a hely és a kameramodelltől függően változhat. Javasoljuk, hogy figyelje meg a zárt telepítési utasításokat.

Mennyi ideig lehet a Spypoint napelemet lítium akkumulátorral tölteni?
A kifejezés a nap sugaraitól és a kamerafogyasztástól függően változhat. Általában azonban a fényképezőgépe hónapokig teljes terheléssel futhat.

Gyártó "SPYPOINT"

Spypoint wildlife camera

Spypoint is a manufacturer of wildlife cameras and associated equipment that is characterised by innovative technologies such as patented solar technology and antler detection.

They offer flexible and free data plans, allow you to upgrade older cameras and offer quick and easy activation. The product spectrum ranges from classic wildlife cameras to top models with the most advanced technologies. The Spypoint Insiders Club offers additional benefits such as discounts and an improved buck tracking function.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
Új
SPYPOINT vadkamera FLEX-M
Spypoint FLEX-M vadkamera A kifejezetten vadászatra kifejlesztett Spypoint FLEX-M vadkamera borotvaéles képeket biztosít az akár 28 megapixeles nagyfelbontású képeknek és a villámgyors válaszidőnek< köszönhetően. /b> 0,4 ​​másodperc . A széles lefedettség első osztályú képeket tesz lehetővé még nehéz körülmények között is. Az intelligens hálózatválasztásnak köszönhetően, amelyet jól koordinált antenna és modem támogat, a kamera mindig optimálisan csatlakozik – a legjobb hálózatot kínálja mindenütt Európában. A Spypoint FLEX-M vadkamera ideális választás vadászok és természetfigyelők számára. Erős felépítése és intuitív felhasználói felülete könnyű beállítást tesz lehetővé. 15 másodperces videók HD 720p felbontásban, hanggal, gyűjts élénk benyomásokat zsákmányodról. Áttekintés: Időjárásálló és robusztus anyag Felhasználóbarát felület Speciális gombok a formázáshoz és a pozícióteszthez Automatikus beállítások és távoli frissítések Különféle tápellátási lehetőségek, akkumulátorok nem tartozék, lítium akkumulátor vagy napelemes akkumulátor opcionális Műszaki adatok: Képfelbontás: akár 28 megapixel Indítási sebesség: 0,4 másodperc Érzékelési tartomány: 27 méter Hálózat: Intelligens hálózat optimális antennával és modemmel Videó: Hangfelvételek HD 720p minőségben Tárhely: microSDHC-kártyák támogatása 512 GB-ig Tápellátás: 8x AA elem (nem tartozék), LIT-22 lítium elem (opcionális), SPLB-22 napelemes akkumulátor (opcionális), SPLB-10 napelemes akkumulátor (opcionális) Szállítási terjedelem: 1x Spypoint FLEX-M vadkamera 1x rögzítő heveder 1x SIM kártya (már behelyezve a kamerába) 1x antenna 1x elemtár GYIK Mitől olyan különleges a Spypoint FLEX-M vadkamerája?Kiemelkedő rögzítési képessége, stabil hálózata és egyszerű kezelhetősége tökéletes választássá teszik minden vadász számára. Milyen tárolási lehetőségeket kínál a Spypoint FLEX-M vadvilágkamera?Ez a kamera 512 GB kapacitásig támogatja a microSDHC-kártyákat.

54 428 Ft* 58 319 Ft*
Új
SPYPOINT vadkamera FLEX-M Twin Pack
Spypoint vadkamera FLEX-M ikercsomag A kifejezetten vadászatra kifejlesztett Spypoint FLEX-M vadkamera borotvaéles képeket biztosít az akár 28 megapixeles nagyfelbontású képeknek és a villámgyors válaszidőnek< köszönhetően. /b> 0,4 ​​másodperc . A széles lefedettség első osztályú képeket tesz lehetővé még nehéz körülmények között is. Az intelligens hálózatválasztásnak köszönhetően, amelyet jól koordinált antenna és modem támogat, a kamera mindig optimálisan csatlakozik – a legjobb hálózatot kínálja mindenütt Európában. A Spypoint FLEX-M vadkamera ideális választás vadászok és természetfigyelők számára. Erős felépítése és intuitív felhasználói felülete könnyű beállítást tesz lehetővé. 15 másodperces videók HD 720p felbontásban, hanggal, gyűjts élénk benyomásokat zsákmányodról. Áttekintés: Időjárásálló és robusztus anyag Felhasználóbarát felület Speciális gombok a formázáshoz és a pozícióteszthez Automatikus beállítások és távoli frissítések Különféle tápellátási lehetőségek, akkumulátorok nem tartozék, lítium akkumulátor vagy napelemes akkumulátor opcionális Műszaki adatok: Képfelbontás: akár 28 megapixel Indítási sebesség: 0,4 másodperc Érzékelési tartomány: 27 méter Hálózat: Intelligens hálózat optimális antennával és modemmel Videó: Hangfelvételek HD 720p minőségben Tárhely: microSDHC-kártyák támogatása 512 GB-ig Tápellátás: 8x AA elem (nem tartozék), LIT-22 lítium elem (opcionális), SPLB-22 napelemes akkumulátor (opcionális), SPLB-10 napelemes akkumulátor (opcionális) Szállítási terjedelem: 2x Spypoint FLEX-M vadkamera 2x rögzítő heveder 2x SIM kártya (már behelyezve a kamerába) 2x antenna 2x elemtár GYIK Mitől olyan különleges a Spypoint FLEX-M vadkamera? Kiemelkedő rögzítési kapacitásuk, stabil hálózatuk és könnyű kezelhetőségük tökéletes választássá teszik őket minden vadász számára. Milyen tárolási lehetőségeket kínál a Spypoint FLEX-M vadkamera? Ez a fényképezőgép legfeljebb 512 GB kapacitású microSDHC-kártyákat támogat.

108 895 Ft*