Spypoint FORCE-PRO-S egy pillantásra:


Nagy teljesítményű játékkamera Spypoint Force-Pro-S: Pontos és hatékony

A spypoint vad kamera erő-pro-s nem csak kamera, hanem az állatok megfigyelésének felső eszköze. Elsősorban a vadászok, az erdő és a természet szerelmeseinek fejlesztették ki. A kamera robusztus anyagból készül, és oly módon készül, hogy ellenálljon a legnehezebb időjárási viszonyoknak.

A 30 megapixelek lenyűgöző képfelbontása és a 4K videofelvételek képessége erő-pro-S Crystal Clear képeket és videókat kínál. A rendkívül gyors 0,2 másodperces sebesség és a 30 méteres rögzítési tartománynak köszönhetően a részleteket nem veszik figyelembe. A IR flash tartománynak köszönhetően, legfeljebb 27 méter szuper-alacsony pálcás LED-ekkel, kiváló minőségű felvételeket is készíthetnek éjjel. Ezenkívül a kamera többszörös felvételt kínál, legfeljebb 6 képenként rögzítésenként .

A Spypoint Wild Camera Force-Pro-S beépített lítium-ion akkumulátorral és napelemekkel rendelkezik. Ezért az akkumulátorok nem szükségesek. Olyan helyzetekben, amikor további energiára van szükség, azonban az a lehetőség, hogy a 8 AA akkumulátorok beillesztése. A gyakorlati 1.5 'konfigurációs képernyő megkönnyíti a webhely beállításait. A kamera a 1 érzékelő egyedi funkcióját kínálja az 5 zónás felvételhez , és egy előre telepített 16 GB SDHC memóriakártya .

Áttekintés:

30 megapixeles fotófelbontás 4K videofelvétel 0,2 másodperces sebesség kiváltása IR Flash tartomány 27 m -ig A felvételi tartomány 30 m -ig Beépített lítium-ion akkumulátor és napelemek Opcionális 8 AA akkumulátorok 1.5 'konfigurációs képernyő 1 érzékelő 5 zónás felvételhez 16 GB SDHC memóriakártya tartalmazott

Műszaki adatok:

Fotó: 30 megapixeles felszabadulási sebesség 0,2 másodperc
Videó: 4K Video felvételek hangfelvételekkel
IR Flash tartomány: 27 m-ig szuper-alacsony golyó LED-ekkel
Többszörös felvétel: Detektálásonként legfeljebb 6 képpel
Tápegység: beépíthető lítium-ion akkumulátor és napelem, opcionális 8 AA akkumulátorok
Megjelenítés: 1.5 '' Konfigurációs képernyő
Felvételi tartomány: legfeljebb 30 m
Egyéb: 1 érzékelő 5 zónás felvételhez, 16 GB SDHC memóriakártya

A kézbesítés hatálya:

1x Spypoint Wild Camera Force-Pro-S
1x 16 GB SDHC memóriakártya


GYIK:

Hány képet tud rögzíteni a kamera?
A kamera észlelésenként akár 6 képet is rögzíthet.

a kamera ellenálló -e az időjárási viszonyokhoz?
Igen, a kamera robusztus anyagból készül, és ellenáll a durva időjárási viszonyoknak.

Gyártó "SPYPOINT"

Spypoint wildlife camera

Spypoint is a manufacturer of wildlife cameras and associated equipment that is characterised by innovative technologies such as patented solar technology and antler detection.

They offer flexible and free data plans, allow you to upgrade older cameras and offer quick and easy activation. The product spectrum ranges from classic wildlife cameras to top models with the most advanced technologies. The Spypoint Insiders Club offers additional benefits such as discounts and an improved buck tracking function.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Spypoint SB-400 acél biztonsági doboz
fémház SB-400: A Spypoint kamerák robusztus védelme A fémház SB-400 teljesíti a Spypoint kamerák robusztus és megbízható védelmének fontos funkcióját. Különösen kompatibilis a 48 LED -es kamerákkal. A fémházban a különleges dolog a tartósság és a robusztusság. Szilárd felépítésének köszönhetően kiváló védelmet nyújt a külső befolyások és a károk ellen. Az SB-400 fémház tehát ideális választás mindenkinek, aki a Spypoint kamerákat szabadban kívánja használni durva környezetben. nagy minőségű fémből készül, ez a ház hosszú élettartamot és nagy ellenállást biztosít az időjárási hatásokkal szemben. Áttekintés: A spypoint kamerák robusztus védelme Kompatibilis olyan kamerákkal, amelyek 48 LED -jével rendelkeznek Kiváló minőségű fémből készül, Műszaki adatok: Anyag: fém Kompatibilitás: Spypoint kamerák 48 LED -mel A kézbesítés hatálya: 1x fémház SB-400 GYIK Hogyan telepíthetem az SB-400 fémházat a Spypoint kamerámra? A telepítés a kameramodelltől függően változhat. Javasoljuk, hogy figyelje meg a zárt telepítési utasításokat. Használhatom-e az SB-400 fémházat más kameramárkákhoz is? Az SB-400 fémházat kifejezetten Spypoint kamerákkal való használatra tervezték, amelyek több mint 48 LED-je vannak. A többi márkával való felhasználást előre ellenőrizni kell.

31 085 Ft*
Spypoint rögzítőcsavar MA-500
Spypoint összeszerelő csavar MA-500: Keresse meg a tökéletes szöget a felvételekhez A facsavar még könnyebbé teszi a tökéletes szög megtalálását a felvételekhez. A csavarnak köszönhetően a kamerát 360 ° -ra fordíthatja, és 90 ° -ra dönthet. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan adaptálja a fényképezőgépet a környezethez. A spypoint Monta csavar MA-500 ideális kiegészítő, hogy az optimumot kihozza a fényképezőgépből, és a lehető legjobb képeket és videókat kapja. Az összeszerelő csavar minden olyan kamerához alkalmas, amelynek standard állványszálú (5/8 hüvelyk) van. Ez az univerzális kompatibilitás változatos választást kínál mindenféle fotós és videoográfus számára. Nem számít, hogy profi vagy csak a fényképezéssel kezdi, a spypoint Monta csavar MA-500 értékes eszköz lesz az Ön számára felszerelés legyen. Áttekintés: A kamera forgása 360 ° -ot és 90 ° -ig terjedő hajlamot tesz lehetővé. Ideális a kamera gyors beállításához a környezetbe Minden kamerához alkalmas, szabványos állványszálú (5/8 hüvelyk) A kézbesítés hatálya: 1x Spypoint összeszerelő csavar MA-500 GYIK A spypoint összeszerelő csavar MA-500-at nehéz telepíteni? Nem, az összeszerelő csavart könnyen telepíthető, és nem igényel semmilyen speciális eszközt vagy tudást. rögzíthető -e az összeszerelő csavar bármilyen fa típusához? Igen, az összeszerelő csavart a legtöbb fafajhoz rögzíthető, mindaddig, amíg a fa elég stabil ahhoz, hogy a kamerát viselje.

19 414 Ft*
Spypoint Solar Power Bank
Spypoint napelem lítium akkumulátorral: Hatékony és fenntartható energiaforrás a fényképezőgéphez A spypoint napelem lítium akkumulátorral kombinálja a napelemes modult és a lítium akkumulátort a kompakt kialakításában. Ez a kombináció teljesíti a fényképezőgép folyamatos energiaforrásának funkcióját, különösen olyan távoli területeken, amelyeket ritkán látogathat meg. A napelemes panelen az a különleges dolog, hogy folyamatosan tölti az integrált 15 000 mAh lítium akkumulátort . Ez azt jelenti, hogy a fényképezőgép hónapokig futhat anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátor megváltozása miatt. Négy különböző kimeneti kábellel is van felszerelve, így könnyen csatlakoztathatja a fényképezőgépet a Spypoint Solar Power Bank SPLB-22-hez, függetlenül a kameragyártótól. A napelem és a lítium akkumulátor nagy minőségű, robusztus anyagokból készül, amelyek hosszú élettartamot és nagy teljesítményt biztosítanak. Áttekintés: A kompakt kialakítás kombinálva egy napenergia -modulban és a lítium akkumulátorban Az integrált 15 000 mAh lítium akkumulátor folyamatos töltése Négy különböző indító kábelt tartalmaz az egyes kamerákhoz való csatlakozáshoz Műszaki adatok: 12 V lítium akkumulátor 10W 15 000 mah 4 LED betöltési elemek Napenergia terület: 24,5 cm x 23,5 cm A kézbesítés hatálya: 1x Spypoint napelem lítium akkumulátorral 1x 1,5 mm kimeneti kábel a Spypoint vad kamerákhoz 1x DC áramkábel 1x összeszerelési agy 1x USB-C-USB-C kimeneti kábel 1x USB Micro-B kimeneti kábel 1x USB-A-USB-C kimeneti kábel GYIK Hogyan telepíthetem a Spypoint napelemet lítium akkumulátorral? A telepítés a hely és a kameramodelltől függően változhat. Javasoljuk, hogy figyelje meg a zárt telepítési utasításokat. Mennyi ideig lehet a Spypoint napelemet lítium akkumulátorral tölteni? A kifejezés a nap sugaraitól és a kamerafogyasztástól függően változhat. Általában azonban a fényképezőgépe hónapokig teljes terheléssel futhat.

69 990 Ft*