Mojo Dove a Flicker egy pillantásra:


mojo galamb villog: fordítsa meg a vadászati ​​élményt

A mojo Dove egy villogó a pók szárnyak koncepciójának új és eddig nem láthatatlan alkalmazását mutatja be kacsák. Ez egy szabadalmaztatott "sorozat" fél tucat kis pók szárnyból, amelyeket kifejezetten az áram, véletlenszerű villanások vagy stroboszkópok létrehozására fejlesztettek ki. Mindegyiket úgy tervezték, hogy ugyanazokat a gondolatokat utánozzák, amelyek valódi kacsa tömegét adják.

A pók szárnyas ünnepei voltak a legnagyobb segély a kacsavadászat történetében, és sok kacsa megtévesztette őket. A mojo Dove egy villogó ugyanazt a stratégiát használja, de továbbfejlesztett és optimalizált módszert kínál a kacsák utánzására.

Nem számít, ha tapasztalt vadász vagy, vagy csak elkezdi a kacsavadászatot, a Mojo Dove A Flicker elengedhetetlen eszköz a siker esélyének javításához, és a lehető legjobban kihozza a vadászat élményét.

Áttekintés:

  • A Spider Wing koncepció új alkalmazása
  • Fél tucat kis pók szárnyak sorozata
  • Zeitger véletlenszerű villanások vagy stroboszkópok létrehozására fejlesztett ki
  • utánozza a valódi kacsa tükröződését

A kézbesítés hatálya:

1x Mojo Dove egy villogást

GYIK

Hogyan működik a mojo villogó?
A mojo galamb egy villogás pókszárnyakat használ, amelyek áramot, véletlenszerű villanásokat vagy stroboszkópokat hoznak létre az igazi kacsa utánozására.

Mennyi ideig tart a mojo villogni?
A Mojo Dove egy villogást úgy tervezték meg, hogy hosszú ideig tartson, és ellenálljon sok vadászati ​​idénynek, amikor megfelelően karbantartják.

Gyártó "Eurohunt"

Eurohunt - your reliable partner for nature and hunting!

We are proud to have been offering high-quality, practical-developed hunting equipment for over 20 years. Our years of experience give us an understanding of what hunters really need and we ensure our products meet your needs.

What sets us apart from other manufacturers is our passion for nature and hunting. At Eurohunt we have turned our hobby into a profession and are completely connected to hunting and nature. This passion is reflected in the quality of our products.

Our customer service is available to you at any time. We know that problems can arise, so we are always ready to provide you with advice and assistance. Your satisfaction is our top priority.

As an innovation leader in the industry, we are always looking for new and innovative products. Our goal is to provide every ambitious hunter with the best possible support. We are therefore continually working to expand our product range and offer you the latest technologies and solutions.

Discover our wide selection of high-quality hunting equipment and let us convince you of our passion for nature and hunting. Eurohunt - your reliable partner for a unique hunting experience.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.