Covalliero Ólomkötél hw 2023 tengerészet Pánik horog egy pillantásra:


  • Extra vastag és könnyen fogható: ideális mindennapi használatra
  • Opcionálisan pánikhoroggal vagy karabinerhoroggal
  • Tökéletes 200 cm hosszúság
  • Szín: tengerészkék

Covalliero Ólomkötél hw 2023 tengerészet

A Covalliero oszi-téli kollekciójában nem csak az exkluzív Covalliero felkötot, hanem a hozzá illo, minoségben és eleganciában páratlanul szép ólomkötelet is bemutatja.

Ezt az ólomkötelet a különleges Vastagsága és tapadása ami ideális a ló mindennapi kezeléséhez. Kényelmesen fekszik a kézben, és minden helyzetben biztos tartást biztosít.

A Covalliero póráztartó kötél a biztonságos Választás a biztonságos pánikhorog vagy a klasszikus karabinerhorog közöttígy Ön kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelo pórázt. A nagyvonalú 200 cm hosszúsággal a pórázkötél lehetové teszi, hogy kényelmesen vezesse lovát, miközben mindig teljes kontrollt tarthat.

áttekintés:

  • Extra vastag és tapadós: Ideális a mindennapi kezeléshez
  • Opcionálisan pánikhoroggal vagy karabinerhoroggal
  • Tökéletes 200 cm hosszúság
  • Szín: tengerészkék

Modellek:

  • Karabinerhorog
  • Pánikhorog

Szállítási terjedelem:

1x Covalliero Ólomkötél hw 2023 navy

Gyártó "Covalliero"

Covalliero lovaglónadrág, lovagló sisak és nyeregalátét olcsón

A Covalliero lovas márka kiváló minőségű, kipróbált és divatos lovascikkeket kínál ló és lovas számára, és kiváló ár-érték arányával nyűgöz Le. Minden, amire lónak és lovasnak szüksége van, megtalálható itt a Covalliero Online Shopban.

Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Covalliero Halter hw 2023 tengerészgyalogos
Covalliero Halter Osz / Tél 2023 tengerészgyalogság A Covalliero új oszi/téli kollekciója egy exkluzív Covalliero haltert mutat be tengerészkék színben. Ez a kantár a legmagasabb kényelmet, stílusos kialakítást és funkcionalitást kínál lovának. Strapabíró hevederanyagból készült, amelyet borít a fényuzo bársony bársonnyal van bevonva, a felköto kellemes tapintást és maximális viselési kényelmet biztosít. A tömör Fémes megjelenésu szerelvények luxusérzetet kölcsönöznek a szíjpántnak. Ezt a 2023-as oszi-téli kollekcióból származó harisnyatartót a kiváló minoségu anyagok és a precíz kivitelezés jellemzi. A És a nyakpántok kétszeresen állíthatóak a tökéletes illeszkedés érdekébena tökéletes illeszkedés érdekében. A felköto könnyedén nyitható és zárható egy karabinerrel és egy kampóval eros fémszemekkel megakadályozzák a csat kihúzását a további biztonság érdekében. Kényeztesse lovát a Covalliero kollekció legjobbjával - rendelje meg még ma a Covalliero felezot tengerészkék színben, és kombinálja tökéletesen a stílust és a funkcionalitást. áttekintés: Elegancia és funkcionalitás lova számára Kiváló minoségu heveder anyag bársonyos bevonattal Állítható orr- és nyakszíj tüskés csattal Gyors nyitás és zárás karabinerrel Elegáns, masszív, fémes megjelenésu szerelvények A fémszemek megakadályozzák a csat kihúzását Szín: tengerészkék Méretek: P / Pony COB / Telivér Teljes / Melegvéru Szállítási terjedelem: 1x Covalliero halter hw 2023 navy

9 763 Ft*
%
Covalliero Fleece takaró hw 2023 navy
Covalliero Gyapjú takaró / Kimerültség takaró Osz / Tél 2023 tengerészgyalogság A fényGyapjú és izzadságtakaró arra lett kifejlesztve, hogy segítsen lovadnak megszáradni az edzés után, és elvezesse az izzadságot a testtol. A ló izzadságtakaró tengerészkék színben hatékonyan támogatja ezt a folyamatot. A bolyhos Mackós gyapjú nyakörv nem csak kényelmes érzést biztosít, hanem elegáns jelleget is kölcsönöz a takarónak. A praktikus Mellkasi csattal és farokpánttal a takaró biztonságosan a helyén marad. A állítható és leveheto kereszthevederek lehetové teszik a ló egyéni beállítását, hogy a ló ne legyen korlátozva a mozgásban, de a takaró mégis jól illeszkedjen. A 2023-as oszi/téli kollekció Covalliero gyapjúszonyege 30°C-on mosógépben mosható, így rendkívül könnyen ápolhatóami rendkívül egyszeruvé teszi a gondozását. Légátereszto tulajdonságainak köszönhetoen lova még hosszú utak során sem fog túlmelegedni, ha a takarót szállítás közben használja. áttekintés: Könnyu gyapjú- és izzadságtakaró lovaknak Bolyhos mackós gyapjú gallér a nagy kényelemért és stílusért Gyors nedvességfelvétel a gyors leizzadásért Mellkasi csattal és farokpánttal a biztonságos illeszkedésért Állítható és leveheto keresztpántok az egyéni illeszkedés érdekében A könnyu ápolás érdekében 30 °C-on mosógépben mosható Lélegzo Méretek: Hátul hossza cm-ben: 125, 135, 145, 155, 165, 165 Szállítási terjedelem: 1x Covalliero fleece takaró / izzadságszonyeg oszi / téli 2023 navy

17 577 Ft* 23 437 Ft*