Ugrás a fő tartalomra

uvex Cap All Season sisak sapka

A sokoldalú uvex All Season sisak sapka megbízható védelmet és kényelmet nyújt minden idojárási körülmények között. Ezt a sapkát a magas légátereszto képesség és a gyors száradás jellemzi, így biztosítva kényelmes viseletet biztosít szélben és idojárásban.

Karcsú profiljának köszönhetoen ez az elegáns sapka könnyedén illeszkedik bármilyen sisak alá, és nemcsak vizuálisan teszi teljessé az öltözéket, hanem ideális társnak bizonyul lovagláskor vagy szabadidos tevékenységek során. Akár süt a nap, akár fúj a szél, akár esik az eso, az egész évszakos sisaksapka kifejezetten arra lett tervezve, hogy ellenálljon a kedvezotlen körülményeknek.

A sapka a következokbol készült könnyu, rugalmas anyagból készültamely kiváló viselési érzést biztosít. A homlok és a fülek belso bélése érdesített gyapjú, amely extra meleget és védelmet biztosít a szél és a hideg ellen. A precíz lapos varrások biztosítják, hogy a sapka kényelmesen üljön a sisak alatt, anélkül, hogy kellemetlen nyomáspontokat. A uvex sapka egész szezonra szóló sisak sapka egyesíti a funkcionalitást és a stílust a legmagasabb igényekhez - akár lovagláshoz, akár szabadidohöz.

áttekintés:

  • A sisak sapka lovagláshoz, kerékpározáshoz & co.
  • Megbízható védelem és kényelem minden idojárási körülmények között
  • Légátereszto és gyorsan száradó
  • Kényelmesen illeszkedik bármilyen sisak alá
  • Dacol a széllel, esovel és napsütéssel
  • Könnyu, rugalmas anyag a kényelmes viseletért
  • Belso bélés a homlokon és a füleknél érdesített gyapjúval a melegségért
  • Lapos varratok a kényelmes illeszkedésért nyomáspontok nélkül

Colour:

  • fekete

Szállítási terjedelem:

1x uvex sapka All Season

0 az 0 értékelésből

Átlagos értékelés 0 a 5 csillagból

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Az uvex segítségével Ön jól védett – fedezze fel a Németországban gyártott lovassisakokat és lovaglókesztyűket, amelyek maximális kényelmet és biztonságot nyújtanak. Az 1930-as évek óta védőtermékeiről ismert Uvex 2009 óta hozza el szakértelmét a lovassportokba. A termékeket Németországban és Európában fejlesztik és gyártják a legmagasabb minőség biztosítása érdekében. Az innovatív technológiák, mint például a hardshell, az inmould és az uvex IAS 3D maximális védelmet, tökéletes illeszkedést és kiváló szellőzést kínálnak. Használja ki a több évtizedes tapasztalatot és a legmagasabb szintű biztonságot az uvex segítségével.