Lilli Starlight sörénykefe egy pillantásra:


sörénykefe Lilli Starlight - Alapos és kényelmes lógondozás

A Mane kefe Lilli Starlight elengedhetetlen eszköz a lószőr gondozásához, amely kiváló eredményeket nyújt, és ugyanakkor növeli a ló kényelmét. Fő funkciója a sörény és a farok álcázása és simítása, amely egészségesnek és gyönyörűnek tűnik.

A trágya kefe lilli csillagfényét speciális tulajdonságok és előnyök jellemzik. Nem csúszós műanyag háttámlával és polipropilénből készült sörtékkel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a kefe hatékonyan működjön és kényelmes legyen a kezében. 4 cm hosszú sörtével ez a kefe segít hatékonyan eltávolítani a csomópontokat anélkül, hogy a hajat károsodná.

Ez a sörénykefe ideális a lótulajdonosok és ápolók számára, akik értékelik az alapos és kényelmes gondozást.

Áttekintés:

  • nélkülözhetetlen ápolási eszköz a sörény és a farok álcázására és simítására
  • nem csúszós műanyag háttámlával és polipropilénből készült sörtékkel
  • Ideális a lótulajdonosok és ápolók számára, akik inkább az alapos és kényelmes gondozást részesítik előnyben

Műszaki adatok:

  • Anyag: műanyag lovaglás, polipropilénből készült sörték
  • Méret: 18 x 5 cm, sörtékhossz: 4 cm

A kézbesítés hatálya:

1x Mane kefe lilli csillagfény

GYIK

Milyen előnyei vannak a Lilli Starlight manővereknek?
A trágyakefe Lilli Starlight alapvető eszköz a lószőr gondozásához. Nem csúszós műanyag háttámlával és polipropilénből készült sörtékkel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a kefe hatékonyan működjön és kényelmes legyen a kezében. 4 cm hosszú sörtével ez a kefe segít hatékonyan eltávolítani a csomópontokat anélkül, hogy a hajat károsodná.

Kinek a sörénykefe a lilli csillagfény különösen alkalmas?
Ez a sörénykefe ideális a lótulajdonosok és ápolók számára, akik értékelik az alapos és kényelmes gondozást.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Lilli Starlight műanyag hajkefe
műanyag heveder Lilli Starlight - Robusztus és hatékony az optimális lóápoláshoz A műanyag húr Lilli Starlight elengedhetetlen eszköz a lógondozáshoz, amelynek célja a ló ápolásának megkönnyítése és javítása. Ez a laza haj és a szennyeződés eltávolítására szolgál a ló bőréből és szőréből, ami tiszta és fényes szőrmehöz vezet. A Lilli Starlight műanyag heveder speciális tulajdonságairól és előnyeiről ismert. Robusztus műanyagból készült, tartós és tartós. Van egy nejlon kézi öv, amely biztosítja a biztonságos és kényelmes fogantyút, hogy hatékony és alapos ápolást végezzen. Ez a Striegel tökéletes társ a lótulajdonosok és ápolók számára, akik megbízható és hatékony segítőt keresnek a lógondozáshoz. Áttekintés: nélkülözhetetlen gondozó eszköz a tiszta és fényes lóforrásokhoz Robusztus műanyag nejlon kézi övvel a biztonságos és kényelmes fogantyúhoz Ideális a lótulajdonosok és ápolók számára, akik megbízható és hatékony lógondozást keresnek Műszaki adatok: Anyag: Robusztus műanyag nejlon kézi övvel Méret: 13 x 9 cm A kézbesítés hatálya: 1x műanyag heveder Lilli Starlight GYIK Milyen előnyei vannak a Lilli Starlight műanyag húrnak? A Lilli Starlight műanyag hevederek nélkülözhetetlen eszköz a lógondozáshoz. Robusztus műanyagból készült, tartós és tartós. Van egy nejlon kézi öv, amely biztosítja a biztonságos és kényelmes fogantyút. Ez ideálissá teszi a hatékony és alapos ápoláshoz. Kinek a műanyag heveder a Lilli Starlight különösen megfelelő? Ez a Striegel tökéletes társ a lótulajdonosok és ápolók számára, akik megbízható és hatékony segítőt keresnek a lógondozáshoz.

1 761 Ft*
Lilli Starlight lábfésű
Hufratzer Lilli Starlight - Hatékony és szelíd pata gondozás A Hufkratzer Lilli Starlight egy alapvető nevelőszerszám, amely a ló patainak hatékony tisztításához szolgál. Segít eltávolítani a szennyeződéseket és a köveket a patákból, és hozzájárul a ló egészségéhez és jólétéhez. A Hufratzer Lilli Starlight különleges tulajdonságokat és előnyöket kínál. Robusztus műanyagból készül, fémkaparóval és kefével rendelkezik az alapos tisztításhoz. A sörték polipropilénből állnak, amely ellenállása és hatékonyságáról ismert. Ez a pata -kaparó különösen alkalmas a lovak és az ápolók számára, akik inkább megtisztítják a pata Áttekintés: Alapvető gondozási eszköz a paták hatékony tisztításához Robusztus műanyag fém karcolásokkal és polipropilén sörtékkel az alapos tisztításhoz alkalmas lótulajdonosok és ápolók számára, akik szeretnének biztosítani a lovaik patkó -egészségét Műszaki adatok: Anyag: Robusztus műanyag, fémkaparó, polipropilénből készült sörték A kézbesítés hatálya: 1x Hufratzer Lilli Starlight GYIK Milyen előnyei vannak a Lilli Starlight Pata -nak? A Hufkratzer Lilli Starlight egy alapvető nevelőszerszám, amely a ló patainak hatékony tisztításához szolgál. Robusztus műanyagból készül, fémkaparóval és polipropilénből készült kefével rendelkezik az alapos tisztításhoz. Kinek a hufkratzer lilli csillagfénye különösen alkalmas? Ez a pata -kaparó különösen alkalmas azoknak a lovas tulajdonosoknak és az ápolóknak, akik inkább megtisztítják a pata -t, és biztosítják a lovaik pata egészségét.

1 173 Ft*