Fából készült tojótyúk fészek egy pillantásra:


Fa fektetése - Természetes és kényelmes oldat a tojás tojásához

A fa réteg tiszta környezetet kínál a csirkéknek a tojás elhelyezéséhez. Ez a termék egy természetes és kényelmes megoldás, amely elősegíti a csirkék egészségét és jólétét.

A robusztus fából készült

A réteg elhelyezése rengeteg előnyt kínál: van egy tangónyílás, amelyet éjszaka bezárhat, szellőztetési nyílásokat a légáramláshoz és a kondenzáció elkerülése érdekében. Ezenkívül a tető lehajtható az egyszerű tisztítás érdekében, és a emelkedő lombkorona megakadályozza a csirkék hegymászását. Az építkezésnek köszönhetően fel lehet lógni és különböző helyszíneken elhelyezni.

A fa fektetése különösen alkalmas csirke tenyésztők számára, akik természetes és kényelmes tojás-tárolási megoldást keresnek állataik számára, és ugyanakkor elősegítik az egészségüket és a jólétüket.

Áttekintés:

  • A fából készült természetes teszt tiszta környezetet kínál a tojás elhelyezéséhez
  • Számos funkciót kínál a jobb kényelem és az egyszerű kezelés érdekében
  • Ideális azoknak a csirke tenyésztőknek, akik értékelik az állatok kútját

Műszaki adatok:

  • Anyag: fa
  • A fészek belső mérete: 30 x 29 cm

A kézbesítés hatálya:

1x fadarab

GYIK

Milyen előnyei vannak a fa fektetésének?
A fa teszt a csirkék számára természetes és kényelmes környezetet kínál a tojás elhelyezéséhez. Tangónyílással, szellőztető nyílásokkal rendelkezik a légáramláshoz és egy csuklós tető a könnyű tisztításhoz. Az emelkedő lombkorona megakadályozza, hogy a csirkék felkeljenek, és felfüggeszthetők is.

ki a fából készült fából készült teszt, amely különösen alkalmas?
A fa fektetése különösen alkalmas azoknak a csirke tenyésztőknek, akik természetes és kényelmes tojás-elhelyezési megoldást akarnak keresni állataik számára, és elősegítik az egészségüket és a jólétüket.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.