AKO Power Station BD 600 digitális villanypásztor készülék 9V, 0,7 Joule egy pillantásra:


  • A legerősebb 9 voltos akkumulátoros egységünk
  • Hosszabb kerítésekhez és erősebb növényzethez
  • A legnagyobb kisütési energia optimális terelési biztonságot biztosít
  • Csikóvédelemmel

AKO BD 600 digitális villanypásztor készülék 9V 0,7 Joule

A Power Station BD 600 digital a legerősebb 9 voltos akkumulátoros villanypásztor készülékünk hosszabb kerítésekhez és nehezebb növényzethez.

A felhasználó szükség szerint aktiválhatja a csikókapcsolást. Ha egy állat beakad a kerítésbe, a sokkal hosszabb impulzusintervallum (60 másodpercig) biztosítja, hogy az állat ne legyen túlzottan stresszes, és nő a valószínűsége annak, hogy képes lesz újra kiszabadulni. Ezzel párhuzamosan a készülék hangjelzést ad, és a kijelzőn vizuálisan is jelzi a helyzetet. A készülék tetején található nagyméretű kijelzőn a felhasználó minden fontos információt egy pillantással láthat, még sötétben is. A villanypásztor automatikus üzemmódja minimalizálja az energiafogyasztást azáltal, hogy a kimenő teljesítményt optimálisan és automatikusan a kerítés hosszához és állapotához igazítja. Az akkumulátor fogyasztása így minimális, és a kerítés terhelésének nagyon széles tartományában optimális marad a terelési hatás.

Áttekintés:

  • A legnagyobb kisütési energia optimális terelési biztonságot biztosít
  • A legerősebb 9 voltos készülék a kategóriájában
  • Csikóvédelmi kapcsolással
  • EU-tanúsítvány
  • 9 voltos elemkészülék 9 voltos alkáli elemhez, rendkívül nagy kimeneti teljesítménnyel
  • A LED villogó sor ezen kívül támogatja a kerítés aktuális állapotának szín szerinti ellenőrzését is.
  • Magas kimeneti feszültség a legkisebb fokozatból
  • Négy egyedileg választható teljesítményszint a kerítés körülményeihez és az állatfajokhoz való pontos alkalmazkodáshoz
  • Automatikus üzemmód
  • Mélykisülés elleni védelem 12 voltos működéshez
  • 230 voltos hálózati adapterrel történő működtetés lehetséges
  • Időjárásálló - kifejezetten terepi használatra kifejlesztve és tesztelve
  • Legújabb mikrokontroller technológia
  • Beleértve a föld/tartórudat és a kerítés/föld csatlakozókábelt is
  • Megjegyzés: Nem tartalmaz elemet!

A Premium 9 voltos szárazelemes villanypásztor készülékek különleges jellemzői:

A Prémium osztály 9 voltos készülékei kijelzőkkel és automatikus üzemmóddal rendelkező készülékek. A készülék tetején található nagyméretű kijelzőn a felhasználó minden fontos információt egy pillantással láthat, még sötétben is. Az automatikus üzemmód minimális energiafogyasztást biztosít azáltal, hogy a kimenő teljesítményt optimálisan és automatikusan a kerítés hosszához és állapotához igazítja. Így az akkumulátor fogyasztása minimális, és a terelési hatás a kerítésterhelés nagyon széles tartományában optimális marad. A készülék 230 voltos hálózati adapterrel és opcionálisan mélykisülés elleni védelemmel ellátott 12 voltos akkumulátorral is működtethető.

Miért éppen egy 9 voltos szárazelemes készülék?

Ezek a villanypásztor készülékek ideálisak kisebb kerítésekhez vagy karámokhoz! A 9 voltos elemek a legmegfelelőbbek a növényzet nélküli, rövidebb kerítéshosszúságokhoz. Nagyon mobilak és sokkal könnyebbek a 12 voltos egységekhez képest. A 9 voltos akkumulátor néhány hónapig működik, és akár egy teljes legeltetési szezont is lefedhet, az üzemidő, az akkumulátor típusa és mérete függvényében (Ah-ban kifejezve - minél több amperóra, annál tovább működik). Ha lemerült, nem tölthető újra. A 9 voltos egységek (még akkor is, ha 12 voltos akkumulátorral is működnek) gyengébbek, mint a 12 voltos egységek. A 9 voltos egységek jellemzően 0,15 és 0,35 joule közötti értéket képviselnek. A nagyon erős 9 voltos készülékek (pl. AKO-Power Station BD600 vagy EcoPower B500) akár 0,55 joule-t is elérhetnek.

Szállítási tételek:

  • Max. Feszültség: 11.700 V
  • Feszültség üresjáratban: 10,700 V
  • Feszültség 500 Ohm-on: 4,100 V
  • Max. Töltési energia: 0,7 J
  • Max. Kisülési energia: 0,55 J
  • Elméleti kerítés hossza: 18 km
  • Max. kerítés hossza Kerítés hossza növényzet nélkül: 10 km
  • Max. kerítés hossza Kerítés hossza közepes növényzet mellett: 7 km
  • Max. kerítés hossza Maximális kerítéshossz magas növényzet esetén: 2 km
  • Energiafogyasztás: 61 mA
  • Szükséges számú 1 m-es talajkaró: 1 db
  • Ezekre a fajokra: ló, szarvasmarha, kecske, sertés, baromfi, kutya, macska, kócsag

A szállítás tartalmazza:

1x AKO Power Station BD 600 digitális Villanypásztor készülék 9V, 0,7 Joule
1x Kerítés csatlakozókábel
1x Földelo csatlakozókábel
1x Földelo rúd
1x Használati útmutató

Gyártó "AKO"

AKO - több mint egy kerítés márka!

Az AKO mögött több mint 70 év fejlesztési kompetencia áll a villanypásztor és a kerítésépítés Területén. A hagyományos kínálat mellett, amely kerítésoszlopok, szigetelők, kapuelemek, villanypásztor hálók, vezetékanyagok és tartozékok, nálunk minden alkalmazási területre megtalálja a megfelelő berendezést! Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek a megfelelő elektromos kerítés kiválasztásában, a választékot különböző szempontok szerint osztottuk Fel.

  • Minden elektromos kerítés "Made in Germany" a németországi Wangen im Allgäu telephelyen készül
  • 3 év gyártói garancia minden AKO elektromos kerítésre
  • Házon belüli fejlesztőcsapat a további & az eszköztechnológia új fejlesztése
  • 100%-os minőségellenőrzés - minden AKO villanypásztort külön-külön tesztelünk a működés és a teljesítmény szempontjából

AKO Classic - Olcsó villanypásztor készülékek kezdőknek

Az olcsó belépő szintű készülékek a szabványos kerítésekhez készültek, és nemcsak hatékony teljesítményt, hanem szilárd felszerelést is Kínálnak. Az elektromos kerítés működése a készülék vagy a kerítés jelzőfényén keresztül Ellenőrizhető.

  • Power N 3500 230V-os készülék nagy igénybevételhez
  • Power AD 3300: Akkumulátoros 12 V-os tápegység a hosszabb használathoz és a normál fűnövekedéshez Compact Power B40 3 V-os akkumulátoros készülék kisebb, növényzet nélküli kerítésekhez

AKO Premium - Villanypásztor készülékek kényelmes funkciókkal

Az AKO Premium villanypásztor készülékek digitális kijelzőkkel rendelkeznek, amelyekről kényelmesen leolvasható minden fontos információ a készülékről és a Kerítésrendszerről. A legerősebb eszközök a legmagasabb igényeknek is Megfelelnek. A hosszú akadályok és a nehéz körülmények nem jelentenek problémát ezeknek a Készülékeknek. Emellett a készülékek intelligens módon alkalmazkodnak a kerítés állapotához, és a riasztási funkciók a legmagasabb szintű biztonságot biztosítják az emberek és az állatok Számára.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: 230V-os villanypásztor készülék, extrém kerítéshosszúságokhoz, rossz benövési körülmények és nagyon robusztus állatok esetén Power Station BD 600 Digital: 9 V-os akkumulátoros generátor a hosszabb kerítésekhez és a nagyobb növényzethez Mobil Power AD 5000 Digital: Akkumulátoros készülék a mobil, extrém használathoz

AKO Expert - villanypásztor a teljes ellenőrzésért

Az Expert villanypásztor készülék LED-kijelzői megkönnyítik a kerítés és a berendezés aktuális állapotának vizuális ellenőrzését egy Pillantással. Az elektromos kerítések nagy kimeneti teljesítménnyel dolgoznak az igényes és hosszú Kerítésekhez. A jó felszereltség nagyfokú rugalmasságot biztosít a használat Során.

  • Power Profi NDi 10000: 230 V-os tápegység robusztus állatfajokhoz és vaddisznóvédelemhez Mobil Power AN 5500 Akkumulátoros 12 V-os teljesítményű, hosszú kerítésekhez és erős fűnövekedéshez Eco Power B 500 Plus: Akkumulátoros készülék hosszú ideig és alacsony növekedés esetén

A normál kategóriákon kívül a Duo Geräte Classic (12V/230 V) és Napelemes villanypásztor készülék is megvásárolható nálunk a Boltban.

Kimenő energia: 0,55 Joule
Töltési energia: 0,70 Joule
Teljesítmény: 11.700 V
Üzemmód: 9V elem, 230V hálózati
Állatfajok: Baromfi, Disznó, Kecske, Kutya, Kócsag, Ló, Macska, Szarvasmarha
Kerítéshossz növénytakaró nélkül: 10 km
Kerítéshossz erős növénytakaróval: 2 km
Kerítéshossz könnyű növénytakaróval: 7 km

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Napelemes modul 4 Watt 9V-os villanypésztor készülékhez
Napelemes modul 4 wattos, konzollal - minden 9 V-os villanypásztor készülékhez A 4 wattos napelemmodul konzollal tökéletes kiegészítője minden 9 voltos villanypásztor készüléknek. Ezzel a napelemes modullal meghosszabbíthatja az akkumulátor élettartamát és tehermentesítheti azt a nappali órákban. Azzal támogatja villanypásztor készülékét, hogy a szükséges energiát a napfényből nyeri, így csökkentve az akkumulátor használatát. Az összes 9 voltos villanypásztor készülékkel való kompatibilitásának köszönhetően ez a napelem rendkívül sokoldalúan használható. Függetlenül attól, hogy melyik modellel rendelkezik, élvezheti a hosszabb akkumulátor-élettartam előnyeit. Egyszerűen csak rögzítse a napelemet a mellékelt tartóval, és máris készen áll, hogy elvégezze a munkáját. Használja ki a napenergia előnyeit, és optimalizálja villanypásztor rendszerének hatékonyságát a 4 wattos napelemmel. Hosszabbítsa meg az akkumulátor élettartamát, és biztosítsa, hogy elektromos kerítése megbízhatóan működjön legelője és állatai védelme érdekében. A napelemmodul segítségével megtapasztalhatja a környezetbarát és költségtakarékos energiaforrás előnyeit. A 4 wattos napelemmodul segítségével tavasztól őszig karbantartásmentes működésre van lehetőség. Megjegyzés: A napelemmodul nem használható a 9 vagy 12 voltos elem töltésére. Áttekintés: 4 wattos napelemmodul tartókonzollal együtt Támogatja az akkumulátort + meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát Minden 9 voltos villanypásztor készülékhez használható Környezetbarát, költséghatékony energia Karbantartásmentes működés tavasztól őszig Nem használható a 9V-os vagy 12V-os elem töltésére Méretek: Szélesség: 21 cm Magasság: 20 cm Mélység: 2 cm Szállítási tételek: 1x Napelem 4 watt 1x Tartó a villanypásztor készülékhez Megjegyzés: A villanypásztor készülék nem tartozéka a szállításnak!

27 456 Ft*
db.
AKO 230V hálózati adapter a Power Station BD-hez
230 V-os hálózati adapter a BD egységekhez A 230 V-os hálózati adapter minden AKO Power Station BD egységhez alkalmas.

11 764 Ft*
db.
AKO villanypásztor elem HighEnergy Saline 9V 75 Ah
AKO High Energy Saline 9 Voltos 75Ah szárazelem villanypásztor készülékhez Alacsony költségű, nagy teljesítményű alternatívája az alkáli elemeknek (több energia kevesebb pénzért). Meghosszabbított élettartam a cink-levegő technológiának köszönhetően Ideális az összes szokásos 9 voltos elemes villanypásztor készülékhez Névleges feszültség 8,4 volt Hordozószíjjal Méret: 16,5 x 11,5 x 11 cm (HxSZxM)

8 626 Ft*
db.