AKO Mobil Power AD 2000 villanypásztor készülék 12V, 3 Joule egy pillantásra:


  • 12 voltos akkumulátoros villanypásztor készülék az AKO-tól
  • Két külön LED a kerítésfeszültség és az akkumulátor ellenőrzéséhez
  • Opcionálisan 9 voltos alkáli szárazelemmel is működtethető
  • 230 voltos hálózati adapterrel történő működtetés lehetséges
  • Napelemes csatlakozás lehetséges

AKO Mobil Power AD 2000 villanypásztor készülék 12 V, 3 Joule

A Mobil Power AD 2000 digital egy nagyon erős 12 Voltos akkumulátoros készülék mobil használatra, hosszú, benőtt kerítésekhez és robusztus állatokhoz.

Robusztus, mobil és rendkívül erős... A villanypásztor készülékek verhetetlen előnyökkel rendelkező generációja: Működés 12 voltos újratölthető akkumulátorral, 9 voltos szárazelemmel, mindegyik napelemmel is lehetséges, opcionálisan 230 voltos csatlakozásra is alkalmas (nem tartozék) és beépített 12 voltos elemtartóval. Az új EN60335 európai biztonsági szabvány szerint készült.

Áttekintés:

  • 12 voltos mélykisülés elleni védelemmel
  • Digitális kijelző a kimeneti feszültség, a teljesítményszintek és az akkumulátor feszültségének kijelzéséhez
  • Két külön LED a kerítésfeszültség és az akkumulátor ellenőrzéséhez
  • A kézi szabályozó (1-20) lehetővé teszi az ütőerő fokozatmentes beállítását - így az energiafogyasztás hatékonyan szabályozható és az adott kerítésviszonyokhoz igazítható
  • Opcionálisan 9 voltos alkáli szárazelemmel is működtethető
  • 230 voltos hálózati adapterrel történő működtetés lehetséges
  • Mikroprocesszor vezérelt - energiatakarékos áramkör
  • Beépített napelemes töltésvezérlő
  • Napelemes csatlakozás lehetséges
  • EU-tanúsítvány
  • Megjegyzés: Nem tartalmaz elemet!
  • Alkalmas szalaggal, szalaggal, kötéllel és fuzfahálóval ellátott legelokerítésekhez

AKO 12 voltos akkumulátoros villanypásztor készülékek:

Az AKO márka 12 voltos akkumulátoros villanypásztor készülékei meggyőzően erősek a nehezebb növényzetű kerítéseknél is. A 12 voltos akkumulátoros villanypásztor készülékek optimális megoldást jelentenek a nagyon robusztus állatok, a hosszú kerítések vagy a túlburjánzott kerítések esetében, ha nem áll rendelkezésre 230 V-os csatlakozás. A kisütési energia a hálózati egységekhez hasonló (kb. 0,5 joule-tól kb. 5 joule-ig). Az áramforrásként újratölthető 12 voltos akkumulátorokat használnak, amelyeket a készülék típusától, a szükséges fénymennyiségtől és az akkumulátor típusától függően kb. 2-4 hét után újra kell tölteni. Jó kiegészítői a napelemmodulok, amelyek a napenergiát elektromos árammá alakítják, és így állandóan feltöltik a 12 voltos akkumulátort. Minden 12 voltos készülékünk mélykisülés elleni védelemmel rendelkezik, amely segít fenntartani a 12 voltos akkumulátor teljesítményét.

AKO 12 Voltos akkumulátoros Premium villanypásztor készülék különleges jellemzői:

A villanypásztor készülékek nagy teljesítményű 12 voltos akkumulátoros készülékek a legmagasabb követelményekhez, hosszú kerítésekhez vagy erős fűnövényzetű kerítésekhez 12 voltos mélykisülés elleni védelemmel. A digitális kijelzőn látható a változtatható teljesítményszabályozás, az akkumulátor feszültsége és a kerítés kimeneti feszültsége. A prémium egységek kézi szabályozóval rendelkeznek, amely lehetővé teszi az ütéserősség igényeinek megfelelő kiválasztását. Normál legeltetés esetén 1-15 közötti teljesítményszintet kell választani, szélsőséges körülmények között pedig a 16-20 közötti szintet.

Szállítási tételek:

  • Max. Feszültség: 10,500 V
  • Feszültség üresjáratban: 9,600 V
  • Feszültség 500 Ohm-on: 5,200 V
  • Max. Töltési energia: 3 J
  • Max. Kisütési energia: 2,1 J
  • Elméleti kerítés hossza: 55 km
  • Max. Kerítés hossza növényzet nélkül: 20 km
  • Max. kerítés hossza Kerítés hossza közepes növényzet esetén: 8 km
  • Max. kerítés hossza Maximális kerítéshossz magas növényzet esetén: 3 km
  • Energiafogyasztás: 17 mA - 220 mA
  • Szükséges 1 m-es földi karók száma: 3 db
  • Alkalmas fuzfahálókhoz legfeljebb: 0,4 km-ig
  • Ezekre a fajokra: ló, bika, szarvasmarha, juh, kecske, baromfi, kócsag

A szállítás tartalmazza:

1x AKO Mobil Power AD 2000 Villanypásztor készülék 12V, 3 Joule
1x Kerítés csatlakozókábel
1x Földelo csatlakozókábel
1x Használati útmutató

Gyártó "AKO"

AKO - több mint egy kerítés márka!

Az AKO mögött több mint 70 év fejlesztési kompetencia áll a villanypásztor és a kerítésépítés Területén. A hagyományos kínálat mellett, amely kerítésoszlopok, szigetelők, kapuelemek, villanypásztor hálók, vezetékanyagok és tartozékok, nálunk minden alkalmazási területre megtalálja a megfelelő berendezést! Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek a megfelelő elektromos kerítés kiválasztásában, a választékot különböző szempontok szerint osztottuk Fel.

  • Minden elektromos kerítés "Made in Germany" a németországi Wangen im Allgäu telephelyen készül
  • 3 év gyártói garancia minden AKO elektromos kerítésre
  • Házon belüli fejlesztőcsapat a további & az eszköztechnológia új fejlesztése
  • 100%-os minőségellenőrzés - minden AKO villanypásztort külön-külön tesztelünk a működés és a teljesítmény szempontjából

AKO Classic - Olcsó villanypásztor készülékek kezdőknek

Az olcsó belépő szintű készülékek a szabványos kerítésekhez készültek, és nemcsak hatékony teljesítményt, hanem szilárd felszerelést is Kínálnak. Az elektromos kerítés működése a készülék vagy a kerítés jelzőfényén keresztül Ellenőrizhető.

  • Power N 3500 230V-os készülék nagy igénybevételhez
  • Power AD 3300: Akkumulátoros 12 V-os tápegység a hosszabb használathoz és a normál fűnövekedéshez Compact Power B40 3 V-os akkumulátoros készülék kisebb, növényzet nélküli kerítésekhez

AKO Premium - Villanypásztor készülékek kényelmes funkciókkal

Az AKO Premium villanypásztor készülékek digitális kijelzőkkel rendelkeznek, amelyekről kényelmesen leolvasható minden fontos információ a készülékről és a Kerítésrendszerről. A legerősebb eszközök a legmagasabb igényeknek is Megfelelnek. A hosszú akadályok és a nehéz körülmények nem jelentenek problémát ezeknek a Készülékeknek. Emellett a készülékek intelligens módon alkalmazkodnak a kerítés állapotához, és a riasztási funkciók a legmagasabb szintű biztonságot biztosítják az emberek és az állatok Számára.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: 230V-os villanypásztor készülék, extrém kerítéshosszúságokhoz, rossz benövési körülmények és nagyon robusztus állatok esetén Power Station BD 600 Digital: 9 V-os akkumulátoros generátor a hosszabb kerítésekhez és a nagyobb növényzethez Mobil Power AD 5000 Digital: Akkumulátoros készülék a mobil, extrém használathoz

AKO Expert - villanypásztor a teljes ellenőrzésért

Az Expert villanypásztor készülék LED-kijelzői megkönnyítik a kerítés és a berendezés aktuális állapotának vizuális ellenőrzését egy Pillantással. Az elektromos kerítések nagy kimeneti teljesítménnyel dolgoznak az igényes és hosszú Kerítésekhez. A jó felszereltség nagyfokú rugalmasságot biztosít a használat Során.

  • Power Profi NDi 10000: 230 V-os tápegység robusztus állatfajokhoz és vaddisznóvédelemhez Mobil Power AN 5500 Akkumulátoros 12 V-os teljesítményű, hosszú kerítésekhez és erős fűnövekedéshez Eco Power B 500 Plus: Akkumulátoros készülék hosszú ideig és alacsony növekedés esetén

A normál kategóriákon kívül a Duo Geräte Classic (12V/230 V) és Napelemes villanypásztor készülék is megvásárolható nálunk a Boltban.

Kimenő energia: 2,10 Joule
Töltési energia: 3,00 Joule
Teljesítmény: 10.500 V
Üzemmód: 9V elem, 12V akku, 12V szolár, 230V hálózati
Állatfajok: Baromfi, Bárány, Kecske, Kócsag, Ló, Szarvasmarha
Kerítéshossz növénytakaró nélkül: 20 km
Kerítéshossz erős növénytakaróval: 3 km
Kerítéshossz könnyű növénytakaróval: 8 km

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


AKO 230V-os hálózati adapter 12V-os villanypásztor készülékekhez
Hálózati adapter az AD 2000 digital, AD 3000 digital, AD 5000, A 1200, AN 3100 és AN 5500 villanypásztor készülékekhez. Robusztus, mobil és rendkívül eros... Egy új generációs készülék verhetetlen elonyökkel: Muködés 12 voltos újratöltheto akkumulátorral, 9 voltos szárazelemmel, mindegyik lehetséges napelemes modullal is, opcionálisan 230 voltos csatlakozásra is alkalmas (nem tartozék) és beépített 12 voltos akkumulátortartállyal. Az új EN60335 európai biztonsági szabvány szerint készült.

11 785 Ft*
db.
Napelemes modul 25 Watt töltésszabályozó nélkül
25 W-os napelemmodul konzollal, töltésszabályozó nélkül A 25 wattos napelemmodul ideális megoldás mindazok számára, akik megbízható áramellátást keresnek az Agrarzone ABN 2500, Mobil Power AD 2000, AD 3000 és AN 3100 villanypásztor készülékekhez. Ezzel a kiváló minőségű napelemes modullal a nap energiáját használhatja villanypásztorok hatékony működtetéséhez. A napelemmodul önszabályozó funkcióval rendelkezik, amely megfelelő méretezés esetén optimális teljesítményt biztosít. A 25 wattos teljesítményével elegendő energiát biztosít a villanypásztor megbízható működtetéséhez. A mellékelt horganyzott tartó lehetővé teszi a könnyű és stabil rögzítést közvetlenül a villanypásztor készülékre. A napelemre 5 év teljesítménygarancia vonatkozik, ami további biztonságot és megbízhatóságot nyújt. Mérete 37,5 x 56,0 x 2 cm, így kompakt és helytakarékos, így könnyen felszerelheti villanypásztor készülékre. Áttekintés: Megbízható áramellátás villanypásztorokhoz Önszabályozó napelemmodul (megfelelő méretezés esetén) Teljesítmény: 25 watt Alkalmas az Agrarzone ABN 2500, Ako Mobil Power AD 2000 , AD 3000 és AN 3100 rendszerekhez Szolárkábel hossza 100 cm 5 év teljesítménygarancia Méretek: Szélesség: 37,5 cm Magasság: 56 cm Mélység: 2 cm Szállítási tételek: 1x Napelem 25 watt 1x Rozsdamentes acél konzol a felszereléshez és a közvetlen csatlakoztatáshoz a villanypásztor készülékhez Megjegyzés: A villanypásztor készüléket nem tartalmazza a szállítás!

78 592 Ft*
db.
AGM Premium villanypásztor akkumulátor 12 V 75 Ah
AGM Premium villanypásztor akkumulátor 12 V 75 Ah Ez az újratölthető AGM flow akkumulátor azonnal használatra kész és közvetlenül beépíthető, mivel már fel van töltve. A hagyományos akkumulátorokhoz képest az AGM flow akkumulátor alacsony önkisülési rátával rendelkezik, és megfelel az eredeti berendezésgyártó (OEM) minőségének. Ezenkívül jobb töltési viselkedést nyújt, mint a hagyományos ólomsavas és AGM akkumulátorok, különösen napelemes töltés esetén. Mikrociklus-ellenálló tulajdonságainak köszönhetően az AGM flow akkumulátor jobban tűri a rövid töltési/kisütési ciklusokat, mint a hagyományos ólom-sav vagy AGM akkumulátorok. Ezenkívül legalább 9 hónapig tárolható, és a biztonsági szeleppel ellátott dupla fedélnek, a gázrekonstrukciós és a visszagyulladás elleni védelemnek köszönhetően teljesen szivárgásmentes. Az AGM flow akkumulátor a hagyományos ólom-sav akkumulátorok új alternatívája, és kiküszöböli az akkumulátorsav kezelésének szükségességét. Karbantartásmentes és rendkívül ciklusálló, így tökéletes választás az áramellátáshoz. Áttekintés: Újratölthető AGM flow akkumulátor - azonnali használatra kész A hagyományos akkumulátorokhoz képest alacsony önkisülés Jobb töltési viselkedés napelemes töltés esetén Kapacitási adatok 100 órás szabványos kisütésre (C100) Tolerálja a rövid töltési/kisülési ciklusokat jobban, mint a hagyományos ólom-sav vagy AGM akkumulátorok Legalább 9 hónapig tárolható és teljesen szivárgásmentes Nincs szükség az akkumulátorsav kezelésére, karbantartásmentes és rendkívül ciklustűrő 1 év garancia, mélykisülés esetén nincs garanciaigény Szállítási tételek: 1x AGM Premium villanypásztor akkumulátor 12 V 75 Ah

70 343 Ft*
db.