Kesztyűadagoló rozsdamentes acél egy pillantásra:


  • Rozsdamentes acél fali tartó eldobható kesztyűkhöz
  • Ideális mezőgazdasági, élelmiszeripari és orvosi alkalmazásokhoz
  • Egyszerű függőleges/horizontális szerelés
  • Fedéllel beállítható minden kesztyűmérethez
  • Rozsdamentes és stabil

Kesztyűadagoló rozsdamentes acélból, falra szerelhető, eldobható kesztyűkhöz

A rozsdamentes acél kesztyűadagoló praktikus megoldás az eldobható kesztyűtartók higiénikus és kényelmes felszerelésére. A fali tartó lehetővé teszi az eldobható kesztyűk gyors és egyszerű eltávolítását a kesztyűtartóból. Az adagolót kifejezetten párás körülmények között, például fejőteremben történő használatra fejlesztették ki.

A rozsdamentes acél felhasználásának köszönhetően az eldobható kesztyűk fali tartója rozsdamentes és rendkívül stabil. Az adagoló a fali tartónak köszönhetően könnyen és gyorsan a falhoz rögzíthető. A tartó lehetővé teszi a kesztyűadagoló függőleges és vízszintes felszerelését egyaránt.

Az adagolódobozt előretoló rugónak köszönhetően az adagoló minden eldobható kesztyűmérethez illeszkedik. Az adagoló szoros illeszkedése biztosítja a kesztyűk megbízható eltávolítását anélkül, hogy azok összekeverednének vagy kiesnének.

Ezzel a rozsdamentes acél kesztyűadagolóval higiénikus és praktikus megoldást kap számos területen, például a mezőgazdaságban, az élelmiszeriparban vagy az egészségügyi intézményekben.

Áttekintés:

  • Kesztyűadagoló rozsdamentes acélból
  • Falra csavarozáshoz
  • Fali tartó a könnyű függőleges/vízszintes rögzítéshez
  • Fedél minden kesztyűmérethez beállítható
  • Párás körülmények között, pl. fejőteremben való használatra is alkalmas
  • Higiénikus kialakítás, ideális a mezőgazdaságban, az élelmiszeriparban és az orvostudományban

Méretek:

  • 24,6 x 10,5 x 13,6 cm

Szállítási tételek:

1x Kesztyűadagoló rozsdamentes acél

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Anyag: Rozsdamentes acél

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


50x Keron Nitril eldobható kesztyű Profi
Keron Nitril Profi eldobható kesztyűk - fejőkesztyűk Az eldobható nitril kesztyűk különösen alkalmasak fejőkesztyűként. A 30 cm hosszú kesztyű különleges védelmet nyújt. A falvastagság és a súly miatt az élelmiszer-biztonságos eldobható kesztyű az optimális fejőkesztyű. Az eldobható kesztyű az 1,5 AQL minőségi szabványoknak megfelelően készül, és jobb vagy bal oldalon viselhető. A kesztyű nemcsak púder- és latexmentes, hanem allergiát okozó tiurámoktól, tiazoloktól és latexfehérjéktől is mentes. A legkeményebb használatra és egyszeri használatra. Keron Egyszer használatos kesztyű Nitril Profi egy pillantásra: 30 cm hosszú a kényelmes védelemért Falvastagság: min. 0,19 mm ~ 8 mil Súly M méret: 11.0 - 12.0 g/db Nem steril Csak egyszeri használatra 1,5 AQL (minőségi szabvány) Balra és jobbra is használható Latex és pormentes Allergén tiurámoktól, tiazoloktól és latexfehérjéktől mentes Élelmiszerbiztonságos A legkeményebb használatra Megfelel az EN455 szabványnak EN374/1 tesztelt (vegyi anyagok és mikroorganizmusok elleni védelem) 50 darab adagoló dobozban Méretek: SMLXLXXL Szállítási terjedelem: 1x adagolós doboz 50 db Keron Egyszer használatos kesztyű Nitril Profi

5 856 Ft*
Fali tartó eldobható acélkesztyűhöz
3 -út tartó tedisile kesztyű rozsdamentes acél - Gyakorlati és higiénikus szervezet A 3-utas konzol tedisile kesztyű rozsdamentes acél gyakorlati és higiénikus megoldást kínál az eldobható kesztyűdobozok tárolására. Hatékony szabályozási asszisztensként tiszta és jól szervezett munkakörnyezetet biztosít a gyakorlatok, a gasztronómiában, a laboratóriumokban, a műhelyekben és még sok másban. nagy minőségű, csiszolt rozsdamentes acélból készül, ez a konzol nemcsak vizuálisan vonzó, hanem rendkívül robusztus és tartós is. Könnyű gondoskodni, higiénikus és könnyen fertőtleníthető, és rozsdamentes marad -még nedves vagy maró körülmények között is. A rugalmas tartási rugó lehetővé teszi egy szilárd, csúszásmentes tartást az összes közös donordobozban. A jobb oldalon lévő nyitott felépítés miatt speciális méretű, például hosszú kesztyűre is alkalmas. Kórházakban, kozmetikai stúdiókban, a gasztronómiában vagy az élelmiszeriparban - a 3 -oldott tartó nélkülözhetetlen kiegészítő minden munkahelyhez, amely értéket ad a rend és a higiénia számára. Vízszintes vagy függőleges fal rögzítéséhez alkalmas, csavarokkal és tiplikekkel szállítva. Áttekintés: Kiváló minőségű, polírozott rozsdamentes acélból készül, Könnyen gondozható, higiénikus és könnyen fertőtleníthető Rugalmas tartási rugó a szilárd tartáshoz speciális méretekre, például hosszú kesztyűre alkalmas vízszintes vagy függőleges fal rögzítéséhez alkalmas Műszaki adatok: Anyag: Kiváló minőségű, polírozott rozsdamentes acél Szerelés: vízszintes vagy függőleges fal rögzítése A kézbesítés hatálya: 1x 3-szoros konzol árnyalatú kesztyű rozsdamentes acél, beleértve a csavarokat és a tiplikeket GYIK Hogyan lehet a 3-szoros konzol árnyalatú kesztyűt rögzíteni a falhoz? A zárójel vízszintesen vagy függőlegesen szerelhető a falra. Az ehhez szükséges csavarok és tiplikek a kézbesítés körébe tartoznak. Milyen anyagban van a háromszoros tartó egyszeri kesztyűje rozsdamentes acél? A zárójel nagy minőségű, csiszolt rozsdamentes acélból készül, amely rozsdamentes, könnyen gondozható és higiénikus.

15 623 Ft*
Egyszer használatos kesztyű Latex Top
A Latex Top eldobható kesztyű nem tartalmaz allergén nitrózaminokat, tiurámokat és tiazolokat. Falvastagság kb. 0,12 mm 24 cm hosszú Súly M méret: 6,4 - 6,5 g/darab Puha és rugalmas Nem steril Csak egyszeri használatra Élelmiszerbiztonságos Fehérjetartalom < 50 µg/g 1,5 AQL (minőségi szabvány) Jobb és bal oldalon is használható Pormentes = kevesebb allergia Szín: fehér Tartalom: 100 darab adagoló dobozban Méret: S M L XL

4 176 Ft*
Egyszer használatos kesztyű Latex Classic
Latex Classic eldobható kesztyű A Latex Classic eldobható kesztyűk nem tartalmaznak allergén nitrózaminokat, tiurámokat és tiazolokat. Ránézésre: 24 cm hosszúFalvastagság: kb. 0,1 mmSúly 5,3 - 5,5 g/darab (M méret)Puha és rugalmasNem sterilCsak egyszeri használatraEnyhén porítottGöngyölt derékszíjNagy érzékenységhezÉlelmiszerbiztonságosMegfelel az EN 455 szabványnak Szín: Fehér Tartalom: 100 darab adagoló dobozban Méret: SMLXL

3 395 Ft*
Egyszer használatos kesztyű Vinyl
Az eldobható vinil kesztyűk optimálisak a latexallergiások számára - nem tartalmaznak latexfehérjéket és gyorsítókat. Ideális mesterséges megtermékenyítéshez! 24 cm hosszú falvastagság: min. 0,075 mm Súly M méret: 5,6 - 5,8 g/darab Nem steril Csak egyszeri használatra 1,5 AQL (minőségi szabvány) Balra és jobbra is használható Latex és pormentes Élelmiszerbiztonságos Alkalmazás: élelmiszeripar, mesterséges megtermékenyítés Szín: átlátszó Tartalom: 100 darab adagoló dobozban Méret: S M L XL

3 043 Ft*