Pivo Pod Max egy pillantásra:


  • Létrehozhat lovas videókat könnyen és mások segítsége nélkül
  • 360° automatikus nyomkövetés, amely magában foglalja az arc, a test és az akció követési módokat is
  • Használja okostelefonnal, táblagéppel, fényképezőgépekkel és társaival
  • Távolról is lehetővé teszi a lovaglóleckéket
  • Távvezérlővel a lóról történő irányításhoz

Pivo Pod Max

Szeretné filmre venni a lóval való edzést, hogy később elemezhesse a lovaglást, vagy hogy megbeszélje azt az edzőjével? Akkor a Pivo Pod Max a tökéletes megoldás! A 360°-os automatikus nyomkövető, arc-, test- és akciókövetési móddal mindig képben lesz. Így teljes mértékben a lovaglásra koncentrálhat, miközben a Pivo Pod Max rögzíti a mozdulatait.

A Pivo Pod Max a Pivo Pod sorozat optimális továbbfejlesztése, amely továbbfejlesztett nyomkövető funkciókat kínál, valamint a készülékek szélesebb körének csatlakoztatását teszi lehetővé, beleértve az okostelefonokat, tableteket, fényképezőgépeket, DSLR fényképezőgépeket és egyéb eszközöket 2 kg súlyig.

A Pivo Pod Max készülékhez való csatlakoztatás Bluetooth-on keresztül gyors és egyszerű, így a lehető leghamarabb elkezdheti a filmezést. A Pivo+ alkalmazásnak köszönhetően a videohívások során is dinamikus és reagáló marad, ez lehetővé teszi a lovaglás távoktatását is.

A Pivo Pod Max kompakt és tartós kialakításának köszönhetően könnyen magaddal viheti bárhová, így bármikor és bárhol rögzíthet lovas videókat. A távirányítóval a lóról is irányíthat, így még jobb felvételeket készíthet. Az elkészített tartalmakat közvetlenül az alkalmazásból is feltöltheti és megoszthatja kedvenc livestreaming platformjaira, minden további szerkesztés nélkül.

Áttekintés:

  • Létrehozhat lovas videókat könnyedén, mindenféle segítség nélkül
  • 360° automatikus nyomkövetés, amely magában foglalja az arc-, test- és akciókövetési módokat
  • Gyors kapcsolat az okostelefonnal Bluetooth-on keresztül
  • Megvalósítja a távolból történő lovaglóleckéket is
  • Távvezérlőt tartalmaz a lóról történő irányításhoz
  • A tartalom közvetlenül feltölthető és megosztható a livestreaming platformokra
  • Bemutatók készítése 4 különböző bemutatási móddal
  •  "Fun Create Modes" - GIF-ek, Timelaps és egyebek készítése
  • Számos Pivo alkalmazás elérhető
  • Kompakt, tartós kialakítás
  • 6-8 órás akkumulátor-üzemidő

Szállítási tételek:

1x Pivo Pod Max
1x Távirányító
1x USB töltőkábel (32 cm)

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
Pivo Tripod állvány
Pivo Tripod állvány A Pivo kamerarendszerrel egyéni lehetőségei vannak az edzések filmezésére. A hozzáillő Pivo Tripod állvánnyal semmi sem áll a Pivo Pod kamera rugalmas elhelyezésének útjában. Könnyű súlyának és egyszerű összeszerelésének köszönhetően a Pivo Tripod mindössze néhány lépésben felállítható. Nincsenek felesleges sallangok vagy szokatlan technológia - csak húzza ki az állvány lábait, csatlakoztassa a Pivo-t és az okostelefont, és készítsen nagyszerű felvételeket. A Pivo állvány akár 3 kg-ot is elbír. Az állvány 160 cm magasságig kihúzható, a teleszkópos nyak pedig lehetővé teszi, hogy bármilyen szöget beállítson. Használja az univerzális rögzítőelemet a Pivo Pod és az okostelefon rögzítéséhez, és engedje szabadjára kreativitását. Az állvány 3 különböző stabilitási lehetőséget kínál az állandóság érdekében, így bárhol és bármikor elkészítheti legjobb felvételeit.  A Pivo Pod rendszerekhez tervezett állvány ¼ hüvelykes menetén keresztül más eszközöket és kamerákat is támogat. Áttekintés: Pivo állvány a kamera rugalmas elhelyezéséhez. Gyors, egyszerű felállítás Robusztus, könnyű és kompakt Teleszkópos nyak a kívánt szögbeállításhoz Univerzális alkalmazási lehetőségek 160 cm-ig kihúzható 3 kg-t is elbír ¼ hüvelykes menet Szállítási tételek: 1x Pivo Tripod állvány  

33 057 Ft* 35 002 Ft*
db.
%
Pivo Travel Case mini Pivo Max számára
Pivo Travel Case Mini: Biztonságos védelem a Pivo Max számára A Pivo Travel Case Mini for Pivo Max ideális megoldás a Pivo Max és a távirányító hatékony és biztonságos szállításához. Kézreálló és tartós kialakítása megbízható társsá teszi, akár útközben van, akár biztonságban és pormentesen szeretné megőrizni eszközeit. Áttekintés: Optimális védelem a Pivo Max és a távirányító számára Kézreálló és tartós Kompakt, könnyű és elegáns kialakítás Műszaki adatok: Anyag: Tartós anyag Dizájn: Kompakt és elegáns Szállítási terjedelem: 1x Pivo Travel Case Mini Pivo Maxhez GYIK A Pivo Max benne van? Nem, a Pivo Travel Case Minit Pivo Max és a távirányító nélkül szállítjuk.

22 944 Ft* 23 333 Ft*