Leovet Power Phaser Roll On rovarriasztó lovaknak 75 ml egy pillantásra:


  • Rovarriasztó 7 órán át tartó hatékonysággal
  • Ideális az érzékeny területekre, mint a szem és az orrlyukak
  • A tökéletesen kiegyensúlyozott összetevőknek köszönhetően hatékony
  • Lólegyek, legyek, kullancsok, bögölyök és szúnyogok ellen
  • Doppingmentes / ADMR-konform

Leovet Power Phaser Roll On rovarriasztó lovaknak 75 ml

Az abszolút hatásos Roll On rovarriasztó minden bögöly, kullancs, légy és szúnyog ellen. Ideális az érzékeny területek, például a ló szeme és orrlyukai körül történő használatra.

A Power Phaser Roll On rovarriasztó a Leovet cégtől legalább 7 órán át garantálja az ideális védelmet minden rovar ellen. A Leovet Power Phaser Roll On segítségével a lovaglás, a szabadtéri edzés és a legelős séták stressz nélkül lehetségesek. A Leovet Roll On rovarriasztó lovaknak hosszú hatástartamát az összehangolt összetevők ideális kombinációja biztosítja. Az optimális tapadásnak köszönhetően jelentősen csökken az izzasztó hatás.

A lovaknak szánt légyriasztó doppingmentes, ezért a versenyeken is engedélyezett.

Megjegyzés: A biocidek biztonságos használata érdekében használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat.

Áttekintés:

  • Rovarvédelem a ló és a lovas számára
  • Megbízható hatás a tökéletesen kiegyensúlyozott összetevőknek köszönhetően
  • Ideális az érzékeny területek, például a szem és az orrlyukak körül történő használatra
  • Integrált roll-on henger lehetővé teszi a szelektív alkalmazást
  • Stresszmentes legelős séták, lovaglások és tréningek lehetővé válnak
  • 7 órás taszító hatás
  • Doppingmentes, ezért a versenyeken is használható

Szállítási tételek:

1x Leovet Power Phaser Roll On rovarriasztó 75 ml

Gyártó "leovet"

Leovet - hatékony lóápolás a legmagasabb Szinten.

A Leovet innovatív termékeivel több egészséget kap a ló, és kevesebb munkát a lovas, mindig is ez volt az Elképzelés. A lóápolási termékeket a Leovet cég lahnaui (DE) telephelyén fejlesztik és Gyártják. A saját laboratóriumunkban végzett folyamatos minőségellenőrzés biztosítja, hogy a termékek egyenletesen magas színvonalat Képviselnek. Ezt azért tudjuk elérni, mert laboratóriumunk személyzete és technikai felszerelései mindig a technológia és a tudomány élvonalában Vannak.

A Leovet pataápolási termékeket, speciális fajtáknak szánt speciális ápolószereket, hatékony lólégyriasztókat, az ápolt szőrzet és a tiszta hosszúszőrzet alapanyagát, regeneráló és jó közérzetet biztosító cikkeket, valamint bőrápolási kiegészítőket kínál a nyereg és a kantár Számára. A széles választék jelenleg Kb. 60 terméket tartalmaz a legkülönbözőbb igényekre, és Európa-szerte ismert és Népszerű.

Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
Leovet Power Phaser rovarriasztó spray 550 ml
Leovet Power Phaser rovarriasztó spray lovaknak 550 ml Az abszolút hatékony rovarriasztó minden rovar ellen ló és lovas számára. A Leovet Power Phaser légyriasztó spray legalább 7 órán át garantálja a bögölyök, legyek, kullancsok és minden szúnyog elleni abszolút védelmet. A Leovet Power Phaser légyriasztó spray segítségével a lovaglás, a szabadtéri edzés és a legelős séták ismét stressz nélkül lehetségesek, még a melegebb évszakokban is. A lovaknak szánt bögöly- és légyriasztó hosszú hatástartamát a tökéletesen kiegyensúlyozott összetevőknek köszönheti. Az optimális tapadásnak köszönhetően jelentősen csökken az izzasztó hatás. A Power Phaser rovarriasztó spray-t a Svájci Trópusi Intézet tesztelte, és megerősítette a 7 órán át tartó hatékony hatástartamot. A lovaknak szánt légyriasztó szer megfelel az ADMR-nek, ezért versenyeken is engedélyezett. Megjegyzés: A biocidek biztonságos használata érdekében használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat. Áttekintés: Megbízható rovarvédelem a ló és a lovas számára Optimális hatás a tökéletesen kiegyensúlyozott összetevőknek köszönhetően Stresszmentes legelős sétákat, lovaglásokat és edzéseket tesz lehetővé Ideális tapadás - az izzadás hatása jelentősen csökken 7 órás taszító hatás A Svájci Trópusi Intézet által tesztelt Doppingmentes / ADMR-konform - versenyeken is használható Szállítási tételek: 1x Leovet Power Phaser rovarriasztó spray lovaknak 550 ml

Tartalom: 0.55 Liter (14 971 Ft* / 1 Liter)

8 234 Ft* 9 395 Ft*
db.