Leovet DEET Phaser rovarriasztó spray 550 ml egy pillantásra:


 • Hatékony rovarriasztó a lovak számára
 • Hosszan tartó hatás edzés és legeltetés alatt
 • Aktív összetevő DEET - a WHO ajánlása szerint
 • Nap- és szagvédelemmel
 • Doppingmentes / ADMR-konform

Leovet DEET Phaser Fly Spray 550 ml

Védje hatékonyan a lovakat a kártevők ellen, a DEET rovarriasztó hatóanyag ezt lehetővé teszi.

Az új Leovet DEET Phaser rovarriasztó spray-je optimális védelmet nyújt minden csípős rovar ellen. Ez a termék az N,N-dietil-m-toluamid - röviden DEET - hatóanyaggal védi a lovakat. A csípő rovarok elleni hatóanyagok között az arany standardnak számít, és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is ajánlja.

A Leovet DEET Phaser légyriasztó spray megakadályozza a testszag kialakulását is. Az izzadás során a baktériumok bomlása olyan szagot hoz létre, amely erősen vonzza a rovarokat. Az új DEET Phaser riasztó spray lovaknak viszont citromillatú szagvédelemmel rendelkezik.

A rovarok elriasztása mellett a rovarriasztó spray fényvédelmet is nyújt (UV-A és UV-B). Ez különösen fontos a háton, a hajlaton és a farokrészen, mert itt az UV-sugárzás behatolhat a bőrbe.

A Deet Phaser tapasztalatai azt mutatják, hogy a riasztó spray hatékony és hosszan tartó hatású - akár edzés közben, akár legeltetéskor.

Megjegyzés: A biocidek biztonságos használata érdekében használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat.

Áttekintés:

 • Tökéletes védelem minden csípő rovar ellen
 • Hosszan tartó és hatékony edzés és legeltetés során
 • Az aktív összetevő DEET - a WHO által ajánlott
 • Szagtalanító hatás citrommal
 • Fényvédelemmel (UV-A + UV-B)
 • Doppingmentes / ADMR-konform

Szállítási tételek:

1x Leovet Deet Phaser rovarriasztó spray 550 ml

Gyártó "leovet"

Leovet - hatékony lóápolás a legmagasabb Szinten.

A Leovet innovatív termékeivel több egészséget kap a ló, és kevesebb munkát a lovas, mindig is ez volt az Elképzelés. A lóápolási termékeket a Leovet cég lahnaui (DE) telephelyén fejlesztik és Gyártják. A saját laboratóriumunkban végzett folyamatos minőségellenőrzés biztosítja, hogy a termékek egyenletesen magas színvonalat Képviselnek. Ezt azért tudjuk elérni, mert laboratóriumunk személyzete és technikai felszerelései mindig a technológia és a tudomány élvonalában Vannak.

A Leovet pataápolási termékeket, speciális fajtáknak szánt speciális ápolószereket, hatékony lólégyriasztókat, az ápolt szőrzet és a tiszta hosszúszőrzet alapanyagát, regeneráló és jó közérzetet biztosító cikkeket, valamint bőrápolási kiegészítőket kínál a nyereg és a kantár Számára. A széles választék jelenleg Kb. 60 terméket tartalmaz a legkülönbözőbb igényekre, és Európa-szerte ismert és Népszerű.

Jellemzők: UV-védelem
Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.