Ugrás a fő tartalomra

Leimüller Tönkölybúzahéj

Atönkölybúza-héj természetes alom a csirkék, lovak és szarvasmarhák számára.

A tönkölybúzahéj sok állattartó számára népszerű alom a fészkek vagy az istálló számára. A tönkölybúza héja a tönkölybúza fül része. A héjat a betakarítás és az azt követő hántolás során távolítják el a tönkölybúzaszemről. A tönkölybúzahéj pormentes, és nedvszívó képességének köszönhetően tökéletesen alkalmas alomnak a kis- és nagytestű állatok számára.

Ez a praktikus, 8 kg-os zsák gond nélkül szállítható, és a csirkepelyhek csodálatosan szétterülnek a tyúkól vagy a ló boxának minden sarkában. A szénával vagy szalmával ellentétben a tojófészekben nem képződnek sem fészkek, sem szőnyegek, sem csomók. A tönkölybúzával tehát könnyű a takarítás. Mindent szépen meg lehet tisztítani egy kis lapáttal.

A tyúktulajdonosok nagyon lelkesek a tönkölybúzát, mint a tyúkólba való almot, mert télen, amikor az állatok sokat vannak a tyúkólban, a csirkéknek is van mit keresniük/kapirgálniuk. A héjban mindig rejtőznek olyan szemek, amelyeket meg akarnak találni, és nagyon népszerűek.

Ha egy ló megrágcsál néhány héjat, az nem probléma. A tönkölybúzahéj magas nyersrosttartalma és alacsony energiatartalma miatt gazdagabb szerkezetű, mint a zab, és gyakran kínálják allergiás vagy nehéz lábú lovaknak. A tönkölybúza héja rendkívül laktató, és hosszú rágási időre ösztönöz. Nagy mennyiségben azonban megterhelheti a gyomrot és a beleket.

Tönkölybúza-héj egy pillantásra:

  • Optimális alomként tojófészkek és kisállat istállók számára.
  • Tisztított és pormentes
  • Jobban felszívódik, mint a szalma, a széna vagy a levelek.
  • Mesterséges színezékektől, szagoktól, aromáktól és tartósítószerektől mentes
  • Szag: fűszeres, kenyérszerű

Összetétel:

100 % tönkölybúza-héj

Tárolás:

A takarmány-alapanyagot a lehető leghigiénikusabban, száraz, sötét és hűvös helyen tárolja. Védje a közvetlen napfénytől.

A gyártóról: Leimüller - Családi vállalkozás hagyományokkal és minőségi előírásokkal.

Családi vállalkozás vagyunk. Motivált csapat jellemez minket, amely hozzáértően és segítőkészen végzi munkáját. Munkamódszerünk rendezett, pontos és megbízható. Nagy hangsúlyt fektetünk a barátságos, humoros hangnemre, hogy munkánk öröme eljusson ügyfeleinkhez.

A takarmány minősége különösen fontos számunkra. Ezt a minőséget az éves tanúsítások és a folyamatos belső fejlesztési folyamatok biztosítják. Az AMA minőségbiztosítási pecsét (pastus+), a QS, a BIO és a GMO-mentes termelés tanúsítványával rendelkezünk. A helyi nyersanyagokat a régióból szerezzük be.

Nevünket 1609 óta tiszteljük. Leimüller a gondosan kiválasztott nyersanyagokat jelenti. Az egységes takarmányt többszöri tisztítással és kíméletes feldolgozással állítják elő. 400 éves hagyományaink, innovációink és minőségellenőrzésünk együttesen vezetnek a sikerhez .

Takarmány típusa: Takarmány-alapanyagok
Származás: Ausztria
Minőség: GMO mentes
Struktúra: egész gabonaszemek
Állatfajok: Baromfi, Disznó, Ló, Póni, Szarvasmarha
Adatok a gyártó szerint. A hibák és változtatások fenntartva.

1 az 1 értékelésből

Átlagos értékelés 5 a 5 csillagból


100%

0%

0%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2021. május 17. 10:23

Értékelés 5 of 5 csillagok besorolásával

Pula di farro

Oggetto arrivato in breve tempo, prodotto pulito, ECCEZZIONALE, grazie. Ritornerrmo certamente. Saluti.

Gyártó

High-quality animal feed for domestic, useful and wild animals from Austria

The EVIT Leimüller animal feed is manufactured with care in the own production plant, controlled and only best ingredients are Used. Years of experience in animal feed production guarantee perfectly adapted to the animal pet Food.

Highest feed quality through strict quality controls and raw material selection

The high-quality feed mixes from Leimüller rely on a strict selection of raw Materials. Strict quality controls in our own laboratory as well as at external inspection points ensure a consistently high feed Quality. During production, all raw materials undergo special purification stages, which are applied to the respective raw Material.

Feed safely - guaranteed GMO-free!

Leimüller feed contains no genetically modified raw Materials. The strictly controlled raw materials are predominantly sourced from local Farmers. Raw materials that do not grow in Austria are exclusively sourced from experienced partners, with whom a good and trusting cooperation has existed for many Years.