Bucas Smartex Combi Neck nyakrész 50g 125 egy pillantásra:


  • Külön nyakrész 50g
  • A Bucas Smartex Combi Neck számára
  • Vízálló

Bucas Smartex Combi Neck - külön nyakrész a Smartex esőtakaróhoz 50g

A Bucas-ra jellemző "Stay-dry" belső bélésnek köszönhetően a Smartex Turnout a nedves lóra teríthető lovaglás vagy mosás után. A nedvesség gyorsan elszáll a külső részre, a ló gyorsan megszárad, és a belső bélés, amely közvetlenül a lovon fekszik, szintén száraz marad. A selyembélés simul a ló bőréhez, és jó állapotban tartja a szőrzetet. A ballisztikus nejlon azt jelenti, hogy a szövet mintázata miatt kevésbé hajlamos a szakadásra. Ez egy nagyon strapabíró anyag, amely nagyon tartós és kevésbé valószínű, hogy elszakad.

Áttekintés:

  • Vízálló és légáteresztő
  • 50 g töltelékkel kapható
  • Ballisztikus nejlon külső
  • A Stay-Dry anyag elvezeti a nedvességet a ló bőrétől

Méretek:

XXS, XS, S, M, L, XL, XL

Szállítási tételek:

1x Bucas Smartex Combi Neck nyakrész 50g

Gyártó "Bucas"

Bucas lótakarók online vásárlás

Bucas a technikailag kiváló minőségű takarók a lovak számára, és nem véletlenül! Az ír gyártó 1981 óta gazdagítja a lópiacot magasan innovatív és technológiailag fejlett Termékekkel. Kezdve a vízálló és légáteresztő kültéri szőnyegekkel, a Bucasra jellemző "Stay-dry"-elvvel. Ez a légáteresztő bélés úgy lett optimalizálva, hogy az izzadságot és a nedvességet elvezesse a lótól, miközben a belső bélés száraz és meleg Marad.

2012-ben a Bucas a Buzz-Off Zebra Full Neck Fly Sheet nevű termékével újabb forradalmat indított el a ló Világában. Az alapján tervezték, hogy a zebrákat a vadonban a csíkos mintázatuk miatt lényegesen kevésbé zavarják a Legyek.

Az új takarót a vadon élő lovakra Tervezték.

Az új Bucas lótakarók innovatív mágneses záródással lettek Optimalizálva. Továbbá 2016 tavaszán bevezették a Bucas Recuptex terápiás lótakarót, a Bucas Recuptex terápiás Takarót. A takaró a test saját mágneses mezejével működik, és elősegíti az izmok gyógyulását és regenerálódását, valamint javítja a Vérkeringést.

Lótakarók minden időjárásra és minden alkalomra - mindig jól beborítva Bucas-szal!

Jellemzők: Légáteresztő, Stay-dry, Vízálló
Töltet: 50g
Évszak: Nyár, Osz
Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.