Bucas lótakaró Sun-Shower 120 egy pillantásra:


 • Bucas kültéri és esőtakaró
 • Vízálló és légáteresztő
 • A belső hálós bélésnek köszönhetően optimális a levegő keringése
 • Napfényvisszaverő - csökkenti a túlmelegedést
 • 10 °C és 20 °C közötti hőmérsékletre

Bucas Sun Shower esőtakaró - meleg napokra.

Vízálló és légáteresztő kültéri- és esőtakaró.

A Bucas Sun Shower egy könnyű esőtakaró, amely kiváló alternatívája a meleg, nehéz, töltelékes lótakaróknak. A Sun Shower egyszerre nyújt optimális védelmet az eső és a napsugarak ellen.

A könnyű, vízálló és légáteresztő anyag napfényvisszaverő színben (ezüst) nemcsak a nedvesség behatolásától, hanem a túlmelegedéstől is védi a lovat. A speciális hálós bélés emellett optimális légáramlást biztosít.

A Bucas Sun Shower esőtakaró hőmérsékleti tartománya 10°C és 20°C között van. Ez a tartomány a gyártó által ajánlott tartomány. A ténylegesen megfelelő tartomány azonban számos tényezőtől függ, mint például a napsütés, a páratartalom, a szél és a lovak aktivitása. A hidegebb napokon ez a töltelék nélküli esőtakaró kombinálható izzadságtakaróval vagy bélelt alsótakaróval.

Áttekintés:

 • Bucas esőtakaró
 • Vízálló és légáteresztő
 • A hálós bélésnek köszönhetően optimális légáramlás
 • Napfényvisszaverő - csökkenti a túlmelegedést
 • "Silk-feel" belső bélés a vállrészen
 • T- Elülső záródás pattintós kapoccsal
 • Rögzítőszemek a lábszárpántokhoz
 • Farokpántok, farokszíj és keresztpánt
 • Alsó- vagy izzadságtakaróval kombinálható

Szín:

 • Ezüst

Méretek:

 • -15 - 165 (háthossz cm-ben)

Szállítási tételek:

1x Bucas Sun Shower lótakaró

Megjegyzés: A Bucas Sun Shower esőtakarót nyakrész nélkül szállítjuk.

 

Gyártó "Bucas"

Bucas lótakarók online vásárlás

Bucas a technikailag kiváló minőségű takarók a lovak számára, és nem véletlenül! Az ír gyártó 1981 óta gazdagítja a lópiacot magasan innovatív és technológiailag fejlett Termékekkel. Kezdve a vízálló és légáteresztő kültéri szőnyegekkel, a Bucasra jellemző "Stay-dry"-elvvel. Ez a légáteresztő bélés úgy lett optimalizálva, hogy az izzadságot és a nedvességet elvezesse a lótól, miközben a belső bélés száraz és meleg Marad.

2012-ben a Bucas a Buzz-Off Zebra Full Neck Fly Sheet nevű termékével újabb forradalmat indított el a ló Világában. Az alapján tervezték, hogy a zebrákat a vadonban a csíkos mintázatuk miatt lényegesen kevésbé zavarják a Legyek.

Az új takarót a vadon élő lovakra Tervezték.

Az új Bucas lótakarók innovatív mágneses záródással lettek Optimalizálva. Továbbá 2016 tavaszán bevezették a Bucas Recuptex terápiás lótakarót, a Bucas Recuptex terápiás Takarót. A takaró a test saját mágneses mezejével működik, és elősegíti az izmok gyógyulását és regenerálódását, valamint javítja a Vérkeringést.

Lótakarók minden időjárásra és minden alkalomra - mindig jól beborítva Bucas-szal!

Jellemzők: Fényvisszaverő, Háló bélés, Légáteresztő, Szélálló, UV-védelem, Vízálló
Töltet: 0g
Nyaki rész: Leveheto
Évszak: Nyár, Osz
Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
Bucas lótakaró mosószer 5 liter
Bucas lótakaró mosószer - 5 literes A Bucas Rug Wash ideális minden vízálló és vízlepergető lótakaróra és szövetre. Teljes körű garanciát vállal a Bucas termékekre, kizárólag az eredeti Bucas mosószer használata esetén. Ez a speciális foszfátmentes mosószer ideális minden Bucas lótakaróhoz. Bucas takaró mosószer 5 literes flakonban. A takarókat kézzel vagy legfeljebb 40 fokon kell mosni a gépben. Használjon 50 ml-t 4,5 kg száraz mosáshoz vagy 25 ml-t 10 liter vízhez. Ne szárítsa gépben vagy centrifugálással. Hagyja szobahőmérsékleten száradni. Ne használjon lágyítószert vagy más vegyi anyagokat. Made in Germany. Szállítási tételek: 1x Bucas lótakaró mosószer 5 liter

Tartalom: 5 Liter (9 645 Ft* / 1 Liter)

48 225 Ft* 56 736 Ft*
db.
%
Bucas lótakaró kondícionáló 5 liter
Bucas lótakaró kondicionáló 5 liter A Bucas lótakaró kondicionáló helyreállítja a Bucas kültéri takarók víztaszító tulajdonságait. Kérjük, csak a tiszta takaró külső oldalán és csak jól szellőző helyiségekben használja! Vízbázisú. Szállítási tételek: 1x Bucas lótakaró kondícionáló 5 liter

Tartalom: 5 Liter (8 216 Ft* / 1 Liter)

41 080 Ft* 46 562 Ft*
db.