Bucas Power Turnout lótakaró Extra 300g 120 egy pillantásra:


  • Téli lótakaró 300g
  • Optimális mozgásszabadság
  • Légáteresztő és vízálló
  • 20 °C és +12 °C közötti hőmérséklethez
  • "Stay-dry" bélés antibakteriális hatással

Bucas Power Turnout Extra lótakaró 300 g

A Bucas Power Turnout a lehető legjobb töltéssel, ellenállással és minőséggel rendelkező takarót kínál a lovaknak.

A Power Turnout tökéletes kényelmet és optimális védelmet biztosít rendkívül széles hőmérséklet-tartományban (- 20 és +12 °C között). A Bucas Power Turnout sorozat külső anyaga kiváló minőségű, szakadásálló, vízálló és légáteresztő ballisztikus nejlon anyagból készül.

Ezenkívül a lótakaró hővisszaverő alumínium belső bevonattal van ellátva. A vállfűző és a Click'n Go rendszer a "Magnet Snaplock" mágneszárral tökéletes illeszkedést biztosít.

Továbbá a Power Turnout lótakaró a Bucasra jellemző "Stay-dry" béléssel rendelkezik, amely antibakteriális felszerelést is tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy a szőnyeg ugyanúgy a nedves lóra helyezhető, mint egy izzadságszőnyeg. A ló gyorsan megszárad a takaró alatt, a bélés, amely közvetlenül a lovon fekszik, száraz marad, és a takarót nem kell többé cserélni.

E különböző tulajdonságok kombinálásával a Bucas Power Turnout jelentősen nagyobb védelmet és kényelmet nyújt, mint más, hasonló súlycsoportba tartozó takarók.

Áttekintés:

  • Vízálló és légáteresztő
  • 300 g töltettel -20 és +12 °C közötti hőmérsékletre
  • A külső anyag ballisztikus nejlonból készült
  • Click'n Go rendszer mágneses záródással
  • "Stay-dry" belső bélés antibakteriális kezeléssel
  • Napfényvisszaverő alumínium bevonat
  • Vállrésszel a nagyobb mozgásszabadság érdekében
  • "Silk-feel" bélés a vállrészen a súrlódás megelőzése érdekében
  • Keresztpántok, lábpántok, farokpánt és farokszíj
  • Kompatibilis az összes Bucas Quilts & Coolerrel
  • Klasszikus vágás
  • Rögzítő tépőzár a nyakpanelhez

Szín:

  • Ezüst / kék

Méretek:

  • 115 - 165 (hátsó hossz cm-ben)

Szállítási tételek:

1x Bucas Power Turnout Extra lótakaró (klasszikus szabás)

Gyártó "Bucas"

Bucas lótakarók online vásárlás

Bucas a technikailag kiváló minőségű takarók a lovak számára, és nem véletlenül! Az ír gyártó 1981 óta gazdagítja a lópiacot magasan innovatív és technológiailag fejlett Termékekkel. Kezdve a vízálló és légáteresztő kültéri szőnyegekkel, a Bucasra jellemző "Stay-dry"-elvvel. Ez a légáteresztő bélés úgy lett optimalizálva, hogy az izzadságot és a nedvességet elvezesse a lótól, miközben a belső bélés száraz és meleg Marad.

2012-ben a Bucas a Buzz-Off Zebra Full Neck Fly Sheet nevű termékével újabb forradalmat indított el a ló Világában. Az alapján tervezték, hogy a zebrákat a vadonban a csíkos mintázatuk miatt lényegesen kevésbé zavarják a Legyek.

Az új takarót a vadon élő lovakra Tervezték.

Az új Bucas lótakarók innovatív mágneses záródással lettek Optimalizálva. Továbbá 2016 tavaszán bevezették a Bucas Recuptex terápiás lótakarót, a Bucas Recuptex terápiás Takarót. A takaró a test saját mágneses mezejével működik, és elősegíti az izmok gyógyulását és regenerálódását, valamint javítja a Vérkeringést.

Lótakarók minden időjárásra és minden alkalomra - mindig jól beborítva Bucas-szal!

Jellemzők: Gyorsan száradó, Keresztbeköthető, Légáteresztő, Plus size, Stay-dry, UV-védelem, Vízálló
Töltet: 300g
Nyaki rész: Leveheto
Évszak: Tél
Állatfajok:

3 az 3 értékelésből

5 ki 5 csillagok


100%

0%

0%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2021. augusztus 25. 15:12

Tolles Preis/Leistungsverhältnis

Habe zum ersten mal bei agrarzone bestellt. Bin sehr zufrieden! Einfacher Bestellvorgang, schnelle Lieferung. Die Bucas Decke Power turnout extra ist wie alle Artikel des Herstellers schön verarbeitet. Ob sie das Versprechen hält, wird sich erst im kommenden Winter zeigen. Bin aber davon überzeugt! Da alle Produkte dieses Herstellers mich noch nie enttäuscht haben.

2021. október 25. 21:46

Tolle Deckel

Reibungsloser Ablauf Bestellung, freundlicher Kontakt und guter Versand. Ich habe die Decke bereits in der ungefütterten Variante und jetzt die gefütterte bestellt. Mein Pferd steht seit einem Jahr in einem Aktivstall. Sie ist sehr robust und hat eine wirklich tolle Passform. Diese Decke kann ich wärmstens empfehlen.

2021. február 15. 17:18

Super Decke, toller Kundenservice

Die Bucas-Decke erfüllt meine Erwartungen: es ist ein hochwertiges Produkt, der Preis ist für diese Qualität m.M.n. gerechtfertigt. Die Bestellung war unkompliziert, der Versand erfolgte rasch und ich hatte die Decke unter 3 Tagen zugestellt bekommen.

%
Bucas lótakaró mosószer 5 liter
Bucas lótakaró mosószer - 5 literes A Bucas Rug Wash ideális minden vízálló és vízlepergető lótakaróra és szövetre. Teljes körű garanciát vállal a Bucas termékekre, kizárólag az eredeti Bucas mosószer használata esetén. Ez a speciális foszfátmentes mosószer ideális minden Bucas lótakaróhoz. Bucas takaró mosószer 5 literes flakonban. A takarókat kézzel vagy legfeljebb 40 fokon kell mosni a gépben. Használjon 50 ml-t 4,5 kg száraz mosáshoz vagy 25 ml-t 10 liter vízhez. Ne szárítsa gépben vagy centrifugálással. Hagyja szobahőmérsékleten száradni. Ne használjon lágyítószert vagy más vegyi anyagokat. Made in Germany. Szállítási tételek: 1x Bucas lótakaró mosószer 5 liter

Tartalom: 5 Liter (9 687 Ft* / 1 Liter)

48 435 Ft* 56 982 Ft*
db.
%
Bucas lótakaró kondícionáló 5 liter
Bucas lótakaró kondicionáló 5 liter A Bucas lótakaró kondicionáló helyreállítja a Bucas kültéri takarók víztaszító tulajdonságait. Kérjük, csak a tiszta takaró külső oldalán és csak jól szellőző helyiségekben használja! Vízbázisú. Szállítási tételek: 1x Bucas lótakaró kondícionáló 5 liter

Tartalom: 5 Liter (8 252 Ft* / 1 Liter)

41 259 Ft* 46 765 Ft*
db.