deuka baromfi hízótáp 25 kg egy pillantásra:


  • Kiegyensúlyozott hizlaló takarmány baromfik számára
  • Kacsák, libák, csirkék és pulykák számára
  • Biztosítja a nagy súlygyarapodást
  • Teljeskörű takarmány a teljes hizlalási időszak alatt
  • Ad libitum az élet 3-4. hetétől

Deuka baromfi hízótáp - teljes értékű takarmány baromfihizlaláshoz

Ez a nagy teljesítményű takarmány kacsák, libák, csirkék és pulykák hízlalására nagy súlygyarapodást biztosít.

A Deuka baromfi hízótáp takarmány egy sikeres teljes értékű takarmány kacsák, libák, csirkék és pulykák hizlalására. A baromfitakarmány fedezi a napi vitamin-, ásványi anyag- és nyomelemszükségletet. A szükségletalapú tápanyag-összetétel biztosítja a magas súlygyarapodást és a legjobb takarmányhasznosítást.

A takarmánykeverék kokcidiosztatikummentes, és a gyakorlatban befejező takarmányként használják.  Kiegyensúlyozott tápanyagarányának köszönhetően a baromfihizlaló takarmány a teljes hizlalási időszak alatt, a 3-4. élethéttől kezdve etethető. Annak érdekében, hogy a hizlalás során minden madár egyenletes tápanyagbevitelt kapjon, a nevelőtáp pelletált. Ez megakadályozza, hogy csak a magasabb rangú állatok szedjék ki az értékes összetevőket.

Áttekintés:

  • Kiegyensúlyozott hizlaló takarmány baromfi számára
  • Kacsák, libák, csirkék és pulykák számára
  • A teljes hizlalási időszak alatt optimális
  • A vágás utolsó napjáig etetve
  • Tápanyag- és hatóanyag-összetétel az előírásoknak megfelelően
  • Biztosítja a magas nyereséget és a legjobb takarmány-átalakítást
  • Pelletált forma az összes tápanyagösszetevő egyenletes beviteléhez
  • Kokcidiosztatikum nélkül

Táplálási ajánlás:

A baromfi teljes értékű takarmányaként a 3.-4. élethéttől etethető. Kérjük, mindig gondoskodjon friss ivóvízről.

Összetevők / Összetétel:

Összetétel: Búza, kukorica, szójaliszt (gőzben erjesztett), napraforgóliszt, kalcium-karbonát,
Monokalcium-foszfát, növényi zsírsavak, nátrium-klorid (kokcidiosztatikum nélkül).

Analitikai összetevők: Nyersfehérje 18,00 %, nyerszsír 2,80 %, nyersrost 3,00 %, nyershamu 5,40 %, lizin 0,80 %, metionin 0,40 %, kalcium 1,00 %, foszfor 0,60 %, nátrium 0,15 %, energia 12,00 MJ ME/kg.

Adalékanyagok kilogrammonként: 10000 I.E. A-vitamin (E 672) / 5000 I.E. D-vitamin (E 671) D3-vitamin formájában / 50 mg E-vitamin (3a700) rac-alfa-tokoferil-acetát formájában 25 mg vas (E 1) vas-szulfátból / 0,6 mg jód (E 2) kalcium-jodátból, vízmentes / 7 mg réz (E 4) réz(II)-szulfátból, pentahidrátból / 80 mg mangán (E 5) mangán(II)-oxidból / 60 mg cink (E 6) cink-szulfátból, monohidrátból / 0,2 mg szelén (E 8) nátrium-szelenitből 300 PPU 6-fitáz (EC 3. 1.3.26) (4a12) / 1500 LE endo-1,3(4)-béta-glükanáz EC 3.2.1.6 / 1100 LE endo-1,4-béta-xilanáz EC 3.2.1.8 (4a1604i) 3,5 mg kantaxantin (E 161g) , 2 mg lutein (E161b) és zeaxantin (E 161h).

Tárolás:

Higiénikusan, hűvös, száraz helyen tárolja.

Tartalom:

25 kg

Gyártó "deuka"

Deuka takarmányok most már Magyarországon is kaphatók alacsony áron.

Az deuka üzletünkben a népszerű és bevált deuka takarmányt baromfi, rágcsálók és lovak számára kedvező áron Találja. Minden Deuka takarmányt 1-2 napon belül szállítunk Ausztriába és Németországba. A Deuka takarmányokat ügyfeleinkkel együtt Optimalizáljuk. Ez a magas minőségorientáltság fenntartható takarmányozási sikerhez Vezet. Ezért a deuka arra törekszik, hogy olyan termékeket kínáljon, Amelyek.

  • optimálisan fedezi az állatok táplálkozási igényeit
  • biztosítja a következetesen magas minőséget
  • az adott ügyfélre szabott táplálási tanácsadással kell kiegészíteni, és
  • megfelelő piaci áron állnak rendelkezésre

deuka baromfi takarmány - generációk óta bevált

Ha egy deuka baromfi takarmány tartalmazza az "all-Mash" kifejezést a fajtanévben, akkor ez a fajta teljes értékű Takarmány. A teljes értékű takarmányok receptjei úgy vannak összeállítva, hogy önmagukban is képesek legyenek az állatokat az összes szükséges tápanyaggal és hatóanyaggal Ellátni. Nem szükséges és nem is ajánlott például gabonafélék vagy kenyérmaradékok Hozzáadása.

deukanin - Rágcsálóeledel győzteseknek

A megfelelő rágcsálóeledel a megfelelő időben

A nyulak teljesítményét és egészségét döntő mértékben meghatározza a táplálkozás és a Takarmányozás. A deukanin program a nyulak kiegyensúlyozott és természetes táplálását Jelenti. A nyersanyagok gondos kiválasztása révén minden takarmánytípus optimálisan igazodik a különböző teljesítmény- és életszakaszok táplálkozási Igényeihez.

deukavallo - természetesen jó lótáp

A deuka több mint 40 éve gondoskodik a lovak Jólétéről. Az ösztönzés célja, hogy a lótakarmányokat a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően állítsák Elő. Ebből a célból a deukavallo folyamatos tapasztalatcserét folytat az egyetemek és állatorvosi főiskolák állatorvosi Intézeteivel. A ló igényeinek megfelelő takarmány! Az egyedi helyzetek egyedi megoldásokat Igényelnek. Legyen szó szabadidős, sport- vagy tenyészlovakról, reményteljes fiatalról vagy tapasztalt Szeniorról: deukavallo minden lónak a megfelelő takarmányt kínálja!

Alkalmazási terület: Hízlaló fázis
Származás: Németország
Struktúra: pelletált

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.