Villanypásztor szett Solar TITAN B250, 9.400 V, 0,25 J egy pillantásra:


  • Agrarzone Solar teljes rendszer
  • Nincs szükség további elektromos kerítés tartozékokra
  • 4W-os napelem 9 vagy 12 V-os akkumulátorokhoz
  • Környezetbarát és költséghatékony
  • Árelőny az egyszeri vásárláshoz képest!

Agrarzone Legelőkerítés szett solar TITAN B 250 - nagy teljesítményű legelőkerítés komplett szett 4 wattos napelemmel

Praktikus napelemes komplett készlet mobil használatra!

A Agrarzone napelemes komplett készlet különösen alkalmas a legelők mobil használatára. A hordozható fogantyúnak köszönhetően a mobil legelőkerítés könnyen szállítható, és néhány lépésben felállítható egy új helyszínen. A 4 wattos napelemmodulnak és a 12 voltos újratölthető akkumulátornak köszönhetően a TITAN B 250 elektromos kerítés azonnal használatra kész. A Titan akkumulátorral működő készülék környezetbarát módon, napenergiával is működtethető.

A napelemes készlet 20 stabil, fehér legelőkerítés oszlopot és 1500 m jól látható narancssárga/sárga legelőkerítés szalagot tartalmaz, amellyel stabil és csordabiztos kerítést állíthat fel.Az akkumulátortól a legelőkerítés száláig minden megtalálható ebben a készletben, hogy biztonságos és stabil kerítésrendszert állíthasson fel.

Solar komplett készlet egy pillantásra:

  • Jól látható sárga/narancssárga legelőkerítés-szál
  • Teljes napelemes készlet 4W-os teljesítménnyel
  • Kiváló minőségű elektromos berendezések
  • Karbantartásmentes működés a teljes legeltetési szezonban
  • Teljes legelőkerítés-készlet robusztus állatok, például lovak, szarvasmarhák, juhok vagy kecskék számára.

Szállítási terjedelem:

1x Kerbl TITAN B 250 elektromos kerítés
1x Solar Set 4 W incl. konzol f. 9V készülékekhez (akkumulátor nélkül)
1x Power AGM 12V, 15Ah, incl. töltésvezérlő és hálózati csatlakozó
6x Basic Classe elektromos kerítés szalag sárga/narancs 250m, 4x0,16 Niro
1x kapukilincs kampóval, zöld
1x figyelmeztető tábla "Vigyázat elektromos kerítés".

Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

Kimenő energia: 0,17 Joule
Töltési energia: 0,25 Joule
Teljesítmény: 9.400 V
Üzemmód: 12V szolár
Állatfajok: Kutya, Ló, Macska, Szarvasmarha
Kerítéshossz növénytakaró nélkül: 3 km
Kerítéshossz könnyű növénytakaróval: 1 km

1 az 1 értékelésből

5 ki 5 csillagok


100%

0%

0%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2020. október 5. 10:19

Erfüllt seinen Zweck

Einfach zu installieren, schnelle Lieferung, Wir rundum zufrieden.

Napelemes modul 25 watt töltésvezérlővel
25 Wattos napelemes modul töltésszabályozóval A 25 wattos napelemmodul ideális megoldás mindazok számára, akik megbízható áramforrást keresnek az Ako Duo Power X 2500, X 4000 és Savanne 2000 villanypásztor készülékhez. Használja a nap energiáját elektromos kerítésének hatékony működéséhez ezzel a kiváló minőségű napelemes modullal. A 25 wattos teljesítményével elegendő energiát biztosít a villanypásztor megbízható működtetéséhez. A villanypásztor készülékekhez való napelemmodul beépített töltésvezérlőt tartalmaz, amely felügyeli és vezérli a csatlakoztatott akkumulátor töltési folyamatát. A töltésvezérlő megvédi az akkumulátort a túltöltéstől, a mélykisüléstől és a túlmelegedéstől, ami meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Ezen túlmenően a töltésvezérlő lehetővé teszi a napenergia hatékonyabb felhasználását, mivel a töltőáramot az akkumulátor igényeinek megfelelően állítja be. Ez különösen fontos, ha a villanypásztor készülék változó energiafogyasztású, vagy ha a napsugárzás ingadozik. A napelemre 5 év teljesítménygarancia vonatkozik. Ez további biztonságot és megbízhatóságot nyújt. A 37,5 x 56,0 x 2 cm-es méretekkel kompakt és helytakarékos, így könnyedén rögzítheti elektromos kerítéséhez. A napelemmodul egy rozsdamentes acélból készült konzollal együtt kerül szállításra a fémdobozra történő rögzítéshez. Megjegyzés: A fém elemdoboz, a villanypásztor készülék és az akkumulátor nem tartozék. Áttekintés: Megbízható áramellátás a villanypásztor készülékekhez Önszabályozó (megfelelő méretezés esetén) Teljesítmény: 25 watt Beépített töltésvezérlő a hosszabb akkumulátor élettartam érdekében Alkalmas pl. Ako Duo Power X 2500, X 4000, Savanne 2000 készülékekhez 12 voltos akkumulátorhoz való közvetlen csatlakoztatáshoz Szolárkábel hossza 100 cm 5 év teljesítménygarancia Méretek: Szélesség: 37,5 cm Magasság: 56 cm Mélység: 2 cm Szállítási tételek: 1x 25 wattos napelem, töltésvezérlővel együtt 1x Rozsdamentes acél konzol a felszereléshez és a közvetlenül a villanypásztorhoz való csatlakozáshoz

78 324 Ft*
db.