Agrarzone láma, alpaka és kecske villanypásztor szett DUO 3000 12V/230V, 4.5J, háló 50m x 108cm, zöld egy pillantásra:


  • Teljes készlet szarv nélküli kecskék, lámák és alpakák számára, árelőnnyel!
  • Tartalmaz mindent, ami a biztonságos kerítéshez szükséges
  • Mobil villanypásztor készülék 12 volt / 230 volt, 9.600 volt, 4,50 joule
  • 50 m villanypásztor háló, magasság 108 cm, 14 karó, dupla csúccsal
  • Gyors összeszerelés és azonnal használatra kész

Agrarzone láma, alpaka és kecske villanypásztor komplett szett - mobil, erős kecskeháló szett növényzet nélküli területekre.

A kecskekerítés-készletünk mindent tartalmaz, amire szüksége van a szarv nélküli kecskék, lámák és alpakák biztonságos bekerítéséhez. Tartalmaz egy csordabiztos villanypásztor készüléket 230 V-os elektromos árammal történő helyhez kötött használatra vagy 12 V-os újratölthető akkumulátorral történő mobil használatra. Vásároljon gyorsan és kezdje el azonnal!

A kecskék, alpakák és lámák a nehezen terelhető állatfajok közé tartoznak. A gyenge elektromos kerítés kevéssé hat a lámákra és az alpakákra, mivel sűrű, vastag szőrzetük rosszul vezeti az elektromos impulzusokat, és nem vagy csak kevéssé érzik az áramütést. A kecskék viszont nagyon ravaszak és kíváncsiak, és gyorsan megtalálják a módját, hogy átcsússzanak az elektromos kerítésen a normál kerítésrendszerekben háló nélkül. Az optimális nyájvédelem érdekében a leendő tulajdonosoknak biztonságos, megbízható kerítésrendszert kell kialakítaniuk.

A kecskék, alpakák és lámák barátai mindent megkapnak, amire szükségük van egy biztonságos kerítéshez ezeknek a nehezen terelhető állatoknak a teljes kecskekerítés-készlettel. A kecskekerítés-készlet tökéletesen alkalmas szarv nélküli kecskék, alpakák és lámák minden méretéhez, és azonnal használatra kész.

A kecskekerítés különösen csordabiztos a nagy ellenállóképességű DUO 3000 villanypásztor készüléknek köszönhetően. Az egységet 230 V-os feszültséggel helyhez kötötten és különösen mobilan is működtetheti 12 V-os AGM akkumulátorral (AGM 88-110Ah, nem tartozék). A széleskörű felhasználási lehetőségeknek köszönhetően szükség esetén egy 25 wattos napelemmodul is csatlakoztatható a villanypásztor készülékhez.

A teljes készlet tartalmaz egy 50 m-es zöld kecskehálót is. A masszív háló 108 cm magas, és 14 műanyag karó tartja, dupla csúccsal. Ez a dupla csúcs nagyobb stabilitást biztosít a földes és homokos talajokon, mint az egyes csúcsok. A kilenc műanyag szál közül a felső nyolc élő. Az alsó szál nincs feszültség alatt, hogy ne szakítsa meg az áram áramlást a növényzeten keresztül. A kecskeháló különösen keskeny szemekkel rendelkezik, amelyek még inkább megnehezítik a legelő állatok menekülését. Nagyobb legelőterületek bekerítéséhez a kecskehálót könnyen bővítheti más hálókkal. Az optimális áramlás akkor is biztosított, ha több villanypásztor hálót fűznek egymáshoz, legfeljebb kb. 600 m hosszúságig (növényzet nélkül).

Az átfogó komplett készletet kiegészíti a kerítésfeszültség ellenőrzésére szolgáló villanypásztor teszter. A készlethez tartozik egy figyelmeztető tábla is a kerítéshez, mivel a villanypásztor tulajdonosainak biztonsági okokból fel kell hívniuk a figyelmet elektromos kerítésükre. Természetesen az összes szükséges csatlakozókábel és több prémium minőségű földi karó is a csomag részét képezi.

Áttekintés:

  • Magas terelési biztonság szarv nélküli kecskék, lámák és alpakák számára
  • Ideális helyhez kötött és mobil használatra
  • Tartalmaz mindent, ami a biztonságos kerítéshez szükséges
  • Villanypásztor háló maximális lehetséges hossza: 600 m
  • Villanypásztor készülék "Made in Germany" 230 V-os árammal és 12 V-os újratölthető akkumulátorral való működéshez
  • LED funkcióvezérlő lámpa és optikai akkumulátor figyelmeztető jelző
  • Hatékony kimeneti teljesítmény
  • Kecskeháló magassága 108 cm, háló hossza 50 m
  • Hegesztett csomópontok és megerősített felső szálak
  • 14x stabil, masszív műanyag oszlopok
  • Könnyen összeszerelhető, gyorsan csatlakoztatható a Litzclip segítségével

A szarvval rendelkező kecskék bekerítéséhez más típusú kerítésre van szükség, mivel az állatok szarvai beleakadhatnak a hálós kerítésbe. Webáruházunkban külön készletet kínálunk a szarvval rendelkező kecskék számára.

Szállítási tételek:

  • 1x villanypásztor készülék DUO 3000
    (tartalmazza: 1x kerítés csatlakozókábel, 1x földelő kábel, 1x csatlakozókábel 12 V, 1x hálózati adapter 230 V, 1x használati utasítás).
  • 1x birka háló, 50 m, 108 cm, dupla tüske, zöld, villamosított
    (tartalmazza: 14x műanyag karó, 14x földdugó, 1x kerítéscsatlakozó, 1x javítókészlet).
  • 3x földi karó 1 m
  • 2x földelt csatlakozókábel 3 m
  • 1x villanypásztor teszter 6 kV
  • 1x figyelmeztető tábla "Vigyázat elektromos kerítés!"
Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

Talajcölöpök száma: Kettes csúcs
Jellemzők: Árammal
Kimenő energia: 3,00 Joule
Földelőrúd 1 m: 3 db
Származás: EU
Töltési energia: 4,50 Joule
Max. 50m-es hálók száma: 12 db
Teljesítmény: 9.600 V
Üresjárati feszültség: 8.300 V
Feszültség 500 Ohm-on: 6.300 V
Üzemmód: 12V akku, 230V/12V Duo, 230V hálózati
Energiafogyasztás: 77-300 mA
Tápegység: 12 Volt, 230 Volt
Állatfajok: Alpaka, Bárány, Kecske, Láma

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Twist Butler TB125 kerítésháló csévélő
Twist Butler TB125 kerítés háló csévélő Könnyű, gyors és segítség nélküli össze- és szétszerelés a kerítés hálóknál (125 cm magasságig)! Használja a Twist Butler feltekerhető segédeszközt, és hagyja, hogy a kerítés hálók és villanypásztor hálók könnyű kezelhetősége, minősége és helytakarékos tárolási lehetősége meggyőzze Önt. A Twist Butler egyedülálló, és egy orsószerű, 2 egységből - a tárolóelemből és a kurbliból - álló feltekerhető rendszer jellemzi. A forgattyú levehető. A hálócsévélő különösen alkalmas kis és közepes méretű legelők bekerítésére. A Twist Butler kerítés hálókhoz és villanypásztor hálókhoz használható 125 cm kerítésmagasságig. Ajánlatos kerítéshálónként egy alapelemet (amely siklóból és rúdból áll) használni. A forgattyú univerzális, és több alapelemhez is használható. A Twist Butler alapelemre feltekerve a kerítés háló rendezetten és szisztematikusan tárolható, és bármikor újra használatra kész. A kerítéshálók időigényes kibogozása a Twist Butler kerítés csévélővel a múlté. A forgattyú üvegszál-erősítésű anyagból készült, és nagy szilárdságot garantál. A rúd időjárásálló alumíniumból készült. Áttekintés: A kerítés hálók gyors fel- és leszerelése. Kis és közepes méretű kerítés hálók felhajtási támogatása Térkímélő és rendezett tárolási lehetőség Kerítés hálókhoz 125 cm x 50 m magasságig (alsó ponttal együtt) A kurbli szétszerelhető Szállítási tételek: 1x Twist Butler TB125 hálóhenger

26 719 Ft*
db.
Twist Butler TB125 kerítésháló csévélő, 3 darabos szett
Twist Butler TB125 kerítés háló csévélő 3 darabos készlet A kerítés háló (125 cm magasságig) egyszerű, gyors és segítség nélküli össze- és szétszerelése! Használja a Twist Butler háló csévélőt, és győződjön meg kerítéseinek és hálóinak könnyű kezelhetőségéről, minőségéről és helytakarékos tárolási lehetőségéről. A Twist Butler háló csévélő egyedi, és egy orsószerű tekercselőrendszer jellemzi, amely 2 egységből - a tárolóelemből és a forgattyúból - áll. A Twist Butler 3 darabos készlet három alapelemből és egy kurbliból áll. A felgöngyölíthető támogatás elsősorban kis és közepes méretű legelők csévélésére szolgál. A kerítéssegéd 125 cm kerítésmagasságig használható hálókhoz és kerítésekhez. Hálónként egy alapelemet ajánlunk, amely siklóból és rúdból áll. A kurbli kivehető, és a 3 darabos készlet minden alapeleméhez használható. A Twist Butler alapelemre feltekerve a kerítés háló szisztematikusan és rendezetten tárolható, és bármikor újra használatra kész. A kerítés hálók időigényes kibogozása a Twist Butler csévélő segédeszközzel a múlté. A forgattyú üvegszál-erősítésű anyagból készült, és nagy szilárdságot garantál. A rúd időjárásálló alumíniumból készült. Áttekintés: A kerítés háló gyors összeszerelése és szétszerelése Twist Butler készlet, amely 3 alapelemből + 1 kurbliból áll Hálócsévélő kis és közepes méretű kerítés hálókhoz Térkímélő és rendezett tárolási lehetőség Kerítés hálókhoz 125 cm x 50 m-es méretig (földi tüskével együtt) A kurbli szétszerelhető Szállítási tételek: 1x Twist Butler TB125 hálócsévélő 3 darabos készlet

45 189 Ft*
db.