CASCO lovagló sisak YOUNGSTER L egy pillantásra:


  • CASCO Youngster kobak
  • Az ideális kezdő lovagló sisak
  • Monocoque Inmold konstrukció
  • VG1 01.40 2014-12 EU szabvány

CASCO YOUNGSTER gyerek kobak - kezdők számára.

A tökéletes lovagló sisak minden kezdő vagy már tapasztalt lovas számára.

A kipróbált és bevált CASCO YOUNGSTER lovagló sisakját könnyű, mégis strapabíró anyaga jellemzi. A Carbo-Tex külső héj és a puha belső rész extra biztonságot nyújt viselőjének. A kobak biztonságos illeszkedését a"Disk-Fit-System" fokozatmentes méretbeállítása biztosítja. A lovagló sisak elején található nagyméretű szellőzőnyílások biztosítják a nagyfokú légáramlást.

A CASCO Diskfit Comfortnak köszönhetően a gyermekeknek szánt kobak egy kézzel könnyen beállítható és pontosan a fejhez igazítható. A forgatható állítási rendszer lehetővé teszi, hogy a lovagló sisak szinte bármilyen fejformához és -mérethez igazodjon. Egy szélességében állítható fejpántból áll, amely a tárcsa segítségével pontosan beállítható. Még a gyerekek is képesek a fejpántot egyedül, a szüleik segítsége nélkül lazítani vagy meghúzni. A beállítási lehetőség így lehetővé teszi a kobak szilárd tartását és a magas viselési kényelmet. A lovagló sisakot szívesen és mindenekelőtt mindig viselni kell.

Az itt látható kobak a CASCO biztonsági terméke, és a családi tulajdonban lévő európai gyárunkban gyártjuk szigorú minőségellenőrzés szerint. A robusztus külső héj és a puha belső mag szilárdan össze van ragasztva, ami a lovagló sisakot rendkívül ellenállóvá teszi, és jó ütéscsillapítást biztosít esések esetén.

Megjegyzés: Kérjük, hogy a kobakot csak a kobakon feltüntetett biztonsági szabvány szerint engedélyezett sportágakban és felhasználási területeken használja, és tartsa be az országára vonatkozó speciális előírásokat. Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati utasítást. A lovagló sisak helytelen kezelése súlyos sérülésekhez vagy akár halálhoz is vezethet. Ne használja a lovagló sisakot, ha gyanítja, hogy a kobak sérült, különösen, ha a lovagló sisak ütésnek volt kitéve. A lovagló sisak viselője felelős a saját tetteiért. A CASCO International GmbH nem vállal felelősséget a kobak helytelen kezeléséért.

Áttekintés:

  • Diskt-Fit Comfort rendszer
  • Kivehető belső anyag
  • 4 pontos pántolás
  • Folyamatos méretbeállítás
  • Hosszított szellőzőnyílások elöl
  • Monocoque konstrukció: a biztonság előnye
  • Kiváló illeszkedés
  • Könnyű beállíthatóság

Szállítási tételek:

1x CASCO Youngster gyerek kobak

Gyártó "CASCO"

CASCO Lovas sisakok fiataloknak és időseknek

A CASCO egy családi vállalkozás, amely 1989-es alapítása óta követi a magas minőségű, különleges stílusú termékek gyártásának Elvét. Ez a filozófia sikeres Volt. Ma a CASCO az egyik vezető vállalat a magas színvonalú sisakok és védőszemüvegek fejlesztése és gyártása Terén. A CASCO a részletekig kidolgozott tervezési koncepciók mellett az innovációra is összpontosít. A Satu Mare-i fejlesztési és gyártási telephelyen sok időt és elkötelezettséget fordítanak olyan megoldások kidolgozására, amelyek a lehető legbiztonságosabbá, legkényelmesebbé és legrugalmasabbá teszik a sisak Viselését. Ez szabadalmak és díjak sokaságát Eredményezte.

Made in EU - kiváló minőség és termékbiztonság

A CASCO a terméken végzett puszta munkán túlmenően felelősséget Vállal. A vállalat tudatosan döntött úgy, hogy minden termékét Európában Gyártja. Így a CASCO mindig kiváló minőséget tud garantálni, és jó munkakörülményeket biztosít dolgozói Számára. Az értékesítés és a szerviz a Bretnig / Németországban található telephelyünkről Történik.

Minden termékünkre európai biztonsági szabványok vonatkoznak, és tanúsított szervezetek állandó termékellenőrzést Végeznek. A CASCO ISO tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja a minőségellenőrzést a gyártás minden egyes Szakaszában.

Jellemzők: Disc-System, Kattintós csat, Légáteresztő
Állatfajok:
Kor: Gyerekek
Nem: Férfi, Női, Unisex

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


CASCO lovagló sisak tartozék sisaktisztító
CASCO lovagló sisak kiegészítők - Helmet Clean - sisak tisztító spray 100 ml A Helmet Clean a CASCO-tól függetlenül és kíméletesen tisztít. A bukósisak megfelelő ápolása elengedhetetlen. Az alapos tisztítás célja a megjelenés megőrzése mellett a védőfunkció megőrzése. A karbantartás mellett a bukósisakot is ellenőrizheti, hogy nem sérült-e meg. A CASCO sisaktisztító spray automatikusan és kíméletesen, higiénikusan és mélyen tisztít. Alkalmas a sisak külső burkolatára és a sisak belsejére. Egyszerűen fújja be a sisakot, és egy ronggyal/szivaccsal enyhén dolgozza be. CASCO Helmet Clean áttekintése: Made in Germany Automatikusan és kíméletesen tisztít Higiénikus és mélyen hatékony Könnyen használható A sisakhéj külső és belső oldalára Alkalmazás: Fújja a sisakra, és egy ronggyal/szivaccsal enyhén dolgozza be. Erős szennyeződés esetén permetezze be, és hagyja hatni néhány percig. Ezután egy ronggyal távolítsa el a feloldódott szennyeződéseket, és szükség esetén ismételje meg a folyamatot. Hagyja megszáradni. Száradás után dörzsölje át enyhén egy tiszta ruhával. Tartalom: 100 ml Szállítási tételek: 1x CASCO Helmet Clean 100 ml

Tartalom: 0.1 Liter (54 980 Ft* / 1 Liter)

5 498 Ft*
db.
CASCO lovagló sisak tartozék sisak frissíto
CASCO lovagló sisak kiegészítők - Sisak frissítő spray 100 ml A Helmet Fresh a CASCO-tól másodpercek alatt eltávolítja a rossz szagokat. A bukósisak megfelelő ápolása alapvető fontosságú. A CASCO sisakfrissítő spray gyorsan, higiénikusan és mélyen tisztít, és könnyen használható. A kellemetlen szagokat nem elfedik, hanem megsemmisítik. Alkalmas a sisak belsejének gyors tisztítására. Alkalmas motorkerékpáros sisakokhoz, lovagló sisakokhoz, bukósisakokhoz és kerékpáros sisakokhoz. CASCO Sisak Fresh áttekintése: Made in Germany Gyors és egyszerű használat Rövid idő alatt higiénikusan friss sisak Elpusztítja a kellemetlen szagokat A sisak héjának belsejéhez Alkalmazás: Egyszerűen fújja be a sisak belsejét, és hagyja megszáradni. Használja a spray-t takarékosan, hogy a belső bélés legfeljebb enyhén nedves legyen. A legjobb, ha 20-25 cm távolságból permetezzük a sisakba. Erős szennyeződés esetén a sisakbélés mosógépben is mosható. Tartalom: 100 ml Szállítási terjedelem: 1x CASCO Helmet Fresh 100 ml

Tartalom: 0.1 Liter (54 980 Ft* / 1 Liter)

5 498 Ft*
db.