uvex kobak suxxeed diamond fekete XS/S egy pillantásra:


  • uvex suxxeed diamond lovas kobak
  • Szatén sisakhuzat
  • Kiváló szellőzés
  • Kiváló minőségű műbőrből készült pántburkolatok
  • Swarovski® kristályokkal
  • VG1 01.40 2014-12 EU szabvány

uvex suxxeed starshine lovas kobak - Swarovski kristályokkal

Az elegáns, robusztus keményhéjú lovaglósisak úgy csillog, mint a csillogó kristályokból és fényes gyöngyökből álló csillagos égbolt - uvex suxxeed diamond.

A népszerű lovaglósisak-sorozat új, csillogó változatához, az uvex suxxeed diamondhoz az uvex a Swarovski tervezőivel közösen fejlesztette ki a gyémántok csillagos égboltját: Swarovski kristályok és különböző színű gyöngyök csillognak a versenyben a selymes, matt szaténon. A csillogó elemek színspektruma a sisak színéhez igazodik: világos, antracit és sötét a feketén, a kék színű változaton a kék és az ibolya különböző árnyalatai. Kizárólag az uvex számára kifejlesztett egyedi kialakítás. Az új suxxeed diamond- mert semmi sem működik csillogás nélkül a nyeregben!

Az uvex suxxeed klasszikus dizájnja teszi ezt a sisakot olyan sikeressé és népszerűvé minden sportágban. Kívül ütésálló, belül ütéscsillapító. A sisak belsejében található egy uvex klímaberendezés, amely mindig hűvösen tartja a fejét. Az uvex Monomatic komfortzár, az R-FAS pántrendszer és az IAS 3D méretbeállítás segítségével a sisak milliméteres pontossággal igazítható a fejformához. Ezenkívül az uvex kialakítású, kifejezetten a lovasok számára kifejlesztett belső tér nedvességelvezető, kivehető és mosható.

Áttekintés:

  • Hardshell (keményhéj) technológia
  • 2 héjméret
  • Monomatikus zárás
  • R-FAS hevederrendszer
  • 3D IAS méretbeállítás
  • Alkalmas szemüvegviselők számára
  • Kiváló szellőzés
  • Kiváló minőségű műbőrből készült pántburkolatok
  • Szatén sisakhuzat
  • Swarovski® kristályokkal

Szín:

  • fekete
  • navy
  • navy-rosé

Méretek:

  • XS/S (54-55)
  • S (55-56)
  • M/L (57-59)

Szállítási tételek:

1x uvex suxxeed diamond lovas kobak

Gyártó "uvex"

uvex lovassisak & Lovaskesztyű

"Mindig tökéletes védelem érdekében" - ez a mottója a német családi cégnek, Azuvexnek. Az uvex 1930 körül minden sportág Beszállítója. 2009-ben az uvex új termékcsoportot dobott piacra a lovassportban, amely a legjobb minőségű lovaglókesztyűket és lovassisakokat Kínálja.

Az vuex lovassisakok biztosítják a sportolók megfelelő védelmét minden versenyen és Eseményen. Az uvexa lovassisakok termékfejlesztése során több éves tapasztalatot és a professzionális sport tudását használja Fel. Itt a cég szorosan együttműködik a profi sportolókkal, hogy a lovassisakokat optimálisan az igényeikhez Igazítsa. Az uvex sportolók tapasztalata így minden egyes termék hasznára Válik.

A fejlesztés és gyártás Németországban és Európában összpontosul. A kezdeti ötlettől a kutatáson és fejlesztésen át a legmodernebb gyártási folyamatokat alkalmazó gyártásig a teljes értéklánc az uvex kezében Van. Ily módon a know-how fenntartható védelmet élvez, és megvalósítják ambiciózus Elképzelésüket: „Szeretnénk a legjobbak lenni iparágunkban!" Minden uvex terméket a technológiai innováció, a magas viselési kényelem és a jellegzetes dizájn Jellemzi.

Az uvex technológiák egy pillantással

  • Hardshell Technológia: A sisak befecskendezett külső héjból és EPS belső héjból áll a maximális biztonság és kényelem érdekében. Nagyon hatékony biztonsági Kombináció: ütésálló kívülről, belülről Ütéscsillapító és Hidegszigetelő.

  • uvex lovassisak inmould Technológia: könnyűvé és rendkívül stabillá teszi a lovassisakot Egyben. Az EPS közvetlenül az ütésálló polikarbonát héjba van Habosítva. Olyan könnyű, mint nagyon stabil Sisakkonstrukcióhoz. Elválaszthatatlan ragasztott héj EPS belső rétegből és polikarbonát külső rétegből

  • uvex IAS 3D: Nyomja, forgassa, érezze jól Magát. Minden fejnek megvan a maga egyedi formája, és ha egy sisak tökéletesen illeszkedik, akkor nemcsak szélességében, hanem magasságában is állíthatónak kell Lennie. A sisak pillanatok alatt milliméteres pontossággal a fejhez állítható.

  • Szellőztetés: A hideg Fejért. A tökéletes illeszkedés mellett rendkívül fontos a jó szellőzés, hogy a lovaglósisak ne érezze idegen testnek a Fejét. A szellőzőnyílások helyzetét pontosan az optimális aerodinamikai formához Igazították. Ez kellemes fejklímát Garantál.

Jellemzők: 3D IAS méretbeállítás, Alkalmas szemüvegeseknek, Csillámos, Disc-System, Inmould-technológia, Légáteresztő, Monomatikus zárás
Anyag: Polikarbonát
Nem: Női

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
uvex lovagló kesztyű ceravent
uvex Ceravent lovaglókesztyűExtrém tartósság a minimális kopás révén, valamint ideális illeszkedés és flexibilitás - ez az új uvex ceravent."A lovasok sportolók" - ez a hitvallás szerint készült ez az új, feltűnően rövid lovaglókesztyű. A modern lovaglóruhák markolatszegélyére emlékeztető innovatív kialakítás az igazi sportolók szívétis megdobogtatja. A uvex új lovaglókesztyűje a tartós könnyedséget képviseli. Első pillantásra a lovaskesztyűk közül a sportos sportkesztyűt innovatív megjelenése különbözteti meg. Második pillantásra meggyőző a rendkívül funkcionális anyagával és az általa garantált hosszú élettartamával: a kerámia bevonattal ellátott ceraspace technológia, amely kívülről teljesen körülveszi a kesztyűt, és a résekbe is beépül, rendkívül tartóssá teszi a kesztyűt. Az innovatív, nagy kopásállóságú szintetikus bőr biztosítja a szükséges tapadást a kesztyű érintkezési pontjain - ez az anyagkombináció teszi a ceraventet abszolút könnyűvé. A teljesítményorientált lovas sportolók imádni fogják ezt a kesztyűt! A rövid sportkesztyű szűk mandzsettája alig észrevehető, és ideálisan kombinálható minden lovaglóruhával. Mint minden uvex lovas lovaglókesztyű, a uvex ceravent is érintőképernyő-kompatibilis és mosható.uvex Ceravent lovaglókesztyű egy pillantásra: 4D stretchKopásállóKiváló tapadásStretch szellőzésNedvességszabályozásÉrintőképernyő kompatibilisMosható 30°C-on Anyag: Felső kéz: kerámiabevonatú sztreccs anyag (80% poliamid, 20% elasztán).Tenyér: 70% poliuretán, 30% nylon Szállítási terjedelem:1x uvex ceravent lovaglókesztyű

21 390 Ft* 23 319 Ft*
uvex Lovas sisaktáska fekete
uvex Lovas sisaktáska fekete Ezt a sisaktáskát kifejezetten a uvex lovas sisakokhoz tervezték, és optimális lehetoséget kínál a sisakok tárolására Sisak biztonságos és stílusos tárolására. Ez a táska biztosítja, hogy a lovaglósisak tökéletes állapotban maradjon, és védve legyen a portól, karcolásoktól és egyéb külso hatásoktól. Az uvex sisaktáskánkat úgy terveztük, hogy megvédje a lovaglósisakját a külso hatásoktól. A robusztus konstrukció és a tartós anyag hatékonyan távol tartják a port, a nedvességet és az ütéseket. A praktikus fogantyúnak köszönhetoen kényelmesen magaddal viheted a lovaglósisakot, bárhová is mész. Akár a lovardába, akár versenyekre vagy lovas nyaralásra megy, a sisak biztonságosan el van tárolva és védve. Tökéletes illeszkedés: A sisaktáska kifejezetten a uvex lovaglósisakokhoz tervezték az optimális illeszkedés biztosítása érdekében. áttekintés: Biztonságosan és stílusosan tárolja a lovaglósisakot Optimális védelem a külso hatások ellen Párnázott sisaktáska dupla cipzárral Könnyu szállítás a fogantyúknak köszönhetoen Kifejezetten a uvex lovaglósisakokhoz szabva Tartós anyag Szállítási terjedelem: 1x uvex Lovas sisaktáska fekete

11 650 Ft*
db.
uvex Lovas sisaktáska fekete / barna
uvex Lovas sisaktáska fekete / barna Ez a speciálisan tervezett sisaktáska fekete és barna színben tökéletes a uvex lovaglósisakok tárolására biztonságosan és stílusosan egyszerre. Garantálja, hogy a lovaglósisak mindig tökéletes állapotban maradjon, és a külso hatásoktól por, karcolások és egyéb külso tényezok elol védett védett. Robusztus felépítésének és tartós anyagának köszönhetoen a por, a nedvesség és az ütések hatékonyan távol tartják. A praktikus hordozófogantyú könnyedén magával viheti a lovaglósisakot bárhová - akár a lovardába, akár versenyekre, akár egy lovas nyaralásra. A sisakod biztonságosan tárolva és védve van mindenhol. Tökéletes illeszkedés: A sisaktáskát kifejezetten a uvex lovaglósisakokhoz szabták, hogy optimális illeszkedést biztosítson optimális illeszkedés garantálja az optimális illeszkedést. áttekintés: Biztonságosan + stílusosan tárolja a bukósisakot Tökéletes védelem a külso hatások ellen Bélelt sisaktáska dupla cipzárral Könnyu szállítás a fogantyúknak köszönhetoen Kifejezetten a uvex lovaglósisakokhoz szabva Robusztus, tartós anyag Szállítási terjedelem: 1x uvex Lovas sisaktáska fekete / barna

11 650 Ft*
db.
uvex Loop Thermo fekete
uvex Loop Thermo fekete A légátereszto és gyorsan száradó uvex Loop Thermo nélkülözhetetlen társad a huvös lovasnapokon. Akár a lovaglóutakat fedezi fel, akár a lovardában mozog, ez a sokoldalú társ használhatósál, sapka, sapka vagy fejpánt, és tökéletesen illeszkedik és tökéletesen alkalmazkodik az Ön igényeihez. Megbízható lovaglósisakkal kombinálva az öltözéke teljessé válik. A kifejezetten lovasok számára kifejlesztett uvex Loop Thermo minden követelménynek megfelel, hogy megbízható társa legyen Önnek a nyeregben. Dacol a jeges széllel és a hideg homérséklettel, és így mindig biztosítja Önnek a szükséges védelmet. A uvex Loop Thermo felsorésze a következo finom, nyálkásodásmentes merinó gyapjúból készül, és és természetes hoszabályozást biztosít. Ez a nagy teljesítményu szál nemcsak kellemesen melegen tart, hanem szagsemleges és lélegzo is, ami növeli a kényelmet. Az alsó részen egy polartec® fleece szigeteloanyagból készült gallérral van ellátva, amely megóvja Önt amely még a leghidegebb lovaglási órákban is meghitt és meleg tart. A uvex Loop Thermo fekete színben egyesíti a biztonságot és a stílust: Fényvisszavero logónyomatok a csosálon a fokozott láthatóságról gondoskodnak, akár kora reggel, akár szürkületkor teszed meg a körödet. A uvex lovaglósisakkal együtt a lovaglóruhád tökéletesen alkalmazkodik a tél követelményeihez. áttekintés: Tökéletes társ a hideg lovasnapokon Sokoldalú, légátereszto és gyorsan száradó Véd a szél, a nap és a hideg ellen A felso rész a hoszabályozás érdekében mulesingmentes merinó gyapjúból készült Nagy teljesítményu, szagtalan és légátereszto szál Alsó rész szigetelo Polartec® fleece anyagból a melegségért Fényvisszavero logónyomatok "fekete" színben a fokozott láthatóság érdekében A funkcionalitás és a stílus tökéletes kombinációja Szállítási terjedelem: 1x uvex Loop Thermo fekete

11 650 Ft*
db.
uvex Cap All Season sisak sapka
uvex Cap All Season sisak sapka A sokoldalú uvex All Season sisak sapka megbízható védelmet és kényelmet nyújt minden idojárási körülmények között. Ezt a sapkát a magas légátereszto képesség és a gyors száradás jellemzi, így biztosítva kényelmes viseletet biztosít szélben és idojárásban. Karcsú profiljának köszönhetoen ez az elegáns sapka könnyedén illeszkedik bármilyen sisak alá, és nemcsak vizuálisan teszi teljessé az öltözéket, hanem ideális társnak bizonyul lovagláskor vagy szabadidos tevékenységek során. Akár süt a nap, akár fúj a szél, akár esik az eso, az egész évszakos sisaksapka kifejezetten arra lett tervezve, hogy ellenálljon a kedvezotlen körülményeknek. A sapka a következokbol készült könnyu, rugalmas anyagból készültamely kiváló viselési érzést biztosít. A homlok és a fülek belso bélése érdesített gyapjú, amely extra meleget és védelmet biztosít a szél és a hideg ellen. A precíz lapos varrások biztosítják, hogy a sapka kényelmesen üljön a sisak alatt, anélkül, hogy kellemetlen nyomáspontokat. A uvex sapka egész szezonra szóló sisak sapka egyesíti a funkcionalitást és a stílust a legmagasabb igényekhez - akár lovagláshoz, akár szabadidohöz. áttekintés: A sisak sapka lovagláshoz, kerékpározáshoz & co. Megbízható védelem és kényelem minden idojárási körülmények között Légátereszto és gyorsan száradó Kényelmesen illeszkedik bármilyen sisak alá Dacol a széllel, esovel és napsütéssel Könnyu, rugalmas anyag a kényelmes viseletért Belso bélés a homlokon és a füleknél érdesített gyapjúval a melegségért Lapos varratok a kényelmes illeszkedésért nyomáspontok nélkül Colour: fekete Szállítási terjedelem: 1x uvex sapka All Season

5 815 Ft*
uvex Téli sapka sisak sapka
uvex Téli sapka sisak sapka Készüljön fel a téli hidegre az Uvex Winter Cap sisaksapkával. Kifejezetten az alábbiakhoz tervezték tökéletesen illeszkedik a bukósisak alá ez az innovatív téli sapka biztosítja, hogy feje és füle még a legkedvezotlenebb körülmények között is kellemesen meleg maradjon. A uvex Winter Cap lovaglósisak sapka lenyugöz a következokkel karcsú kialakítássalamely könnyedén illeszkedik a lovaglósisak alá anélkül, hogy a biztonság vagy a stílus rovására menne. A szorosan illeszkedo kialakításteszi a sisak sapkát a ideális partner a leghidegebb idoben is a szabadtéri edzésekhez a leghidegebb napokon. áttekintés: Optimális védelem a hideg ellen lovaglás közben Használható a lovaglósisak alatt a biztonság veszélyeztetése nélkül Melegen tartja a fejet és a füleket még nagyon alacsony homérsékleten is Vékony kialakítás - biztosítja a zökkenomentes illeszkedést és a magas viselési kényelmet Ideális hosszabb viselési ido esetén is Méret: - A cipo méretét tekintve: S - M L - XL Szállítási terjedelem: 1x uvex Téli sapka sisak sapka

4 259 Ft*
uvex Balaclava sisak sisak alsónemu
uvex Balaclava sisak sisak alsónemu Tapasztalat maximális kényelem és védelem fagyos homérsékleten és hófúvásban. Ez a balaclava készült 35% pamut és 65% poliészter meleget biztosít a nyaktól lefelé az arcon, a szemek területén nyílással.Tökéletes viselet a lovaglósisak alatt az uvex sisakbélés igazi élménnyé teszi a téli lovaglást. Biztosítsa a meleg és kényelmes lovaglás kulcsát, bármilyen idojárási körülmények között is legyen. áttekintés: Meleg a nyaktól az arcon át, a szemeknél nyílással Optimális védelmet nyújt jeges homérsékleten Tökéletes viselet a lovaglósisak alatt Kényelmes illeszkedés a kényelmes viseletért Élvezze a meleg és kényelmes téli lovaglást Anyag: A téli téli téli téli táskában található anyag: 35% pamut, 65% poliészter Szállítási terjedelem: 1x uvex balaclava sisak sisak alufelso

3 092 Ft*