GoLeyGo 2.0 Leash Flat incl. Adapter-Pin M - up to 60 kg red egy pillantásra:


Termékinformációk

GoLeyGo 2.0 Leash Flat - The innovative closure system

The dog can be detached with just one hand! This is made possible by the innovative GoLeyGo dog leash with its patented magnetic closure.

The GoLeyGo dog leash with the patented 2.0 locking system provides a great alternative to a dog leash with conventional snap hooks. The innovative ball-and-stick-magnet-combination combines dog leash and collar or harness. With just one click, the dog can be detached from the leash and then leash again. The leash consists of a high-quality, robust and 2-color nylon strap, which is water and dirt-absent. The wrist strap is lined with a soft synthetic material and ensures a pleasant grip. With the included adapter pin, the GoLeyGo dog leash flat can be perfectly combined with your existing harness. The leash is infinitely adjustable (140 - 200 cm) and available in different widths.

Overview:

 • Patented ball-pin magnetic locking system
 • Fast and safe connection and detachment
 • Length: 140 - 200 cm (infinitely adjustable)
 • Including adapter pin
 • Ball pin rotatable through 360 °
 • High quality and robust workmanship
 • Hand-loop lined with soft synthetic material
 • Water and dirt repellent

Color:

 • black
 • red
 • brown

Size:

 • S (10 mm, for dogs up to 15 kg)
 • M (20 mm, for dogs up to 60 kg)

Delivery:

 • 1 x GoLeyGo Leash Flat
 • 1 x adapter pin (ball pin)
Tulajdonságok
Állatfajok: Kutya
Állat mérete: közepes Kutya, nagy Kutya
Zárórendszerek: Mágnes zár
Adatok a gyártó szerint. A hibák és változtatások fenntartva.
Gyártó "GoLeyGo"

GOLEYGO Lovak és Kutyák - Az új póráz mágneses záródással

A GoLeyGo innovatív mágneses kattintású pórázrendszer már sok állattartót Inspirált. Mostantól kutyák és lovak számára is Elérhető.

A GoLeyGo a jól ismert karabinerhorog okos Alternatívája. Nincs többé keresgélés, hogy hova tegye a Karabinerét. A GOLEYGO készen áll, amikor gyorsan szükség van rá! A klasszikus karabineres kutyapóráz meglehetősen nehézkes a kezelése, és mindkét kézre szükség van Hozzá. A GOLEYGO egy okos golyóstű-mágnes kombinációval köti össze a pórázt és a Nyakörvet. Egyszerűen, gyorsan és egyetlen kattintással le lehet engedni a kutyát a pórázról és vissza is lehet tenni!

A GoLeyGo Előnyei:

Rá a pórázra és le a pórázról egyetlen Kézzel.

Az első teljesen betölthető Zárórendszer.

Az új GoLeyGo generáció

Az új GOLEYGO 2.0-t átdolgoztuk, javítottuk és módosítottuk, hogy olyan terméket hozzunk létre, amely megfelel az állattartók legmagasabb Igényeinek. A kiváló minőségű nejlonpóráz jelentősen harapásállóbb, és kényelmesen fekszik a Kézben. Az üvegszál erősítésű anyagból készült, nagyon robosztus csat kibírja a kutya Max. 80 kg-os Súlyát. A mágneses zárórendszer öntisztító koncepciója védett rugós csapágyazással, beleértve a sós vízzel szembeni ellenállást is, hogy biztonságosan zárjon még homok és szennyeződés esetén Is. A ferritmágnessel ellátott, üvegszál erősítésű high-tech zárórendszer egyszerre könnyű és Robusztus.

Az új pórázok és vezetékek mostantól univerzálisan rögzíthetők szinte bármilyen nyakörvhöz, hámhoz vagy pisztolytáskához a csavarozható Adaptertüskével.

GoLeyGo Kutya: kutyapóráz & nyakörv innovatív mágneses záródással

Az egyedülálló rendszer különböző mintákban, színekben és méretekben kapható kutyák számára, így minden kutyának van megfelelő Kombináció. A nagy GOLEYGO kínálatban választhat nyakörvet vagy mellkasi hámot normál pórázzal vagy visszahúzható Pórázzal. A GOLEYGO nyakörv szinte elpusztíthatatlan! Tartós nejlonból készült, erős kattanó zárral, és a legnagyobb terhelésnek is Ellenáll. A beépített gömbcsap az összekötő kapocs a nyakörv és a póráz Között: egyszerűen kattintson a mágneses rögzítőbe! A mellhevederek optimálisan osztják el a húzóerőt, ezért különlegesen kényelmesek a kutya Számára. A GOLEYGO mellkasi hám tartós nejlonból készült, erős kattanó Csatokkal. A pántok állíthatóak és könnyen a kutya méretéhez Igazíthatóak. A beépített golyó a láncszem a nyakörv és az ólom Között: egyszerűen kattintson a mágneses rögzítőbe!

A beépített golyó a láncszem a nyakörv és az ólom Között: egyszerűen kattintson a mágneses rögzítőbe!

A GOLEYGO póráz beállítható hossza nagyfokú rugalmasságot biztosít! Akár a kezében tartják a pórázt, akár a csípője köré tekerik, akár a vállára helyezik, a GOLEYGO számos tartási és hordozási lehetőséget kínál a Kutyatulajdonosoknak. Az innovatív mágneses kattanórendszerrel a kutya pillanatok alatt fel- és levehető a pórázról! A visszahúzható pórázzal az aktív kutyáknak pórázon is megvan a szükséges Mozgásszabadság. A GOLEYGO Vario visszahúzható póráz, maximális hossza 5 méter tartós nejlonból Készült. Az innovatív mágneses kattanórendszerrel a kutya pillanatok alatt fel- és levehető a pórázról!

A GoLeyGo tökéletes társ a Kutyának.

GoLeyGo Lovaknak: Mostantól kötőfék és ólom mágneses rögzítővel is

A korábbi kutyáknak szánt verziók mellett a GOLEYGO mostantól egy rendkívül robusztus változatban is elérhető a lovak számára! Válassza ki a gondosan kidolgozott és részletesen kidolgozott GOLEYGO lószerszámot három különböző Színből. A GOLEYGO kantárok már fel vannak szerelve az eredeti GoLeyGo adaptertüskével, ezért tökéletesen kompatibilisek a GoLeyGo Pórázkötéllel. A színben összehangolt dizájnszerelvények és a gyönyörű színek tökéletesen lekerekítik a Megjelenést. A kantár puhán bélelt, szőrmét védő szintetikus gumival van Bélelve. A nyakon és az orrszíjon lévő csatoknak köszönhetően a felkötőoptimálisan állítható. A mini shettyktől a hidegvérűekig minden elterjedt lóméretet lefed, így minden ló számára van megfelelő Felkötő.

 1. Egy erős kapcsolat
 2. Nagyfokú rugalmasság az állítható vonalhossznak köszönhetően
 3. Teljes mozgásszabadság a gömbcsapnak köszönhetően
 4. 360°-ban forgatható
 5. Észszerű kialakítás

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
GoLeyGo Adapter-Pins dog collars / harnesses
GoLeyGo 2.0 adapter pin - for dog collars and harness Conventional collars and harnesses are conveniently equipped with the adapter pins for the GoLeyGo 2.0 closure system. By simply screwing on the metal ring, each collar and harness for the GoLeyGo 2.0 closure system becomes compatible. Overview: for use on existing collars and harnesses simple screws to the metal ring Size: S (for dogs up to15 kg) M (for dogs up to 60 kg) Delivery: 2 x adapter pin (ball pin) metal ring not included!

3 035 Ft* 3 415 Ft* (11.13% mentve)
GoLeyGo 2.0 Set Leash Flat 200 cm + collar
GoLeyGo 2.0 Set - Leash Flat incl. matching collar with adapter pin Detach your dog with just one hand! With the innovative GoLeyGo dog leash with patented magnet closure. The GoLeyGo set includes a dog leash and a color matching collar with adapter pin. The patented magnetic closure allows quick and safe donning and leashing of the dog with just one hand. Leash and collar are made of a high-quality, robust and 2-color nylon strap, which is water and dirt-absent. The wrist strap is lined with a soft synthetic material and ensures a pleasant grip. The dog leash and collar are infinitely adjustable and available in different sizes and colors. Overview: patented ball-pin magnetic locking system fast and safe connection and detachment leashes: 140 - 200 cm (infinitely adjustable) collar: 2 sizes (each infinitely adjustable) ball pin rotatable through 360 ° high quality and robust workmanship hand-loop lined with soft synthetic material water and dirt repellent Color: black red brown Size: S (neck circumference 29 - 45 cm, infinitely adjustable, for dogs up to 15 kg) M (neck circumference 40 - 65 cm, infinitely adjustable, for dogs up to 60 kg) Delivery: 1 x GoLeyGo Leash Flat 1 x matching collar with adapter pin

6 074 Ft*
Segítségre van szüksége?