Kerbl TITAN A 4000 villanypásztor készülék 12V, 4 Joule egy pillantásra:


  • Rendkívül nagy teljesítményű 12 voltos akkumulátoros villanypásztor készülék
  • Mobil használatra
  • Még a növényzettel benőtt kerítésekhez is
  • Robusztus állatok, például juhok, szarvasmarhák stb. esetében

Kerbl TITAN A 4000 villanypásztor készülék 12 V - 4 Joule - akkumulátoros villanypásztor készülék rövid kerítésekhez és robusztus állatokhoz.

A villanypásztor készülék erős, kompakt és megbízható. A villanypásztor készüléket számos praktikus részlet egészíti ki, köztük a beépített napelemes csatlakozás.

A Kerbl villanypásztor készülék lenyűgöző, 4,00 joule töltési energiával rendelkezik, és ideális a közepes növényzetű kerítésekhez. A rendkívül nagy teljesítményű 12 voltos akkumulátoregység ideális mobil használatra. A készülék olyan kerítésekhez is használható, amelyeken növényzet van a kerítésen, valamint robusztus állatok, például juhok, szarvasmarhák és hasonlók esetében. A kézi szabályozó lehetővé teszi a löketerősség fokozatmentes beállítását 1 és 10 között - ez azt jelenti, hogy az energiafogyasztás hatékonyan szabályozható és a mindenkori kerítésviszonyokhoz igazítható. Két különálló LED fénykibocsátó dióda mindig tájékoztatást ad a kerítés aktuális állapotáról, így Ön folyamatosan ellenőrizheti a kerítés feszültségét és az akkumulátort. A hibrid villanypásztor készülék 9 vagy 12 voltos akkumulátorral, 230 voltos hálózati adapterrel vagy napenergiával működtethető. A tökéletes villanypásztor készülék mobil legelőkhöz.

Áttekintés:

  • Ajánlott napelemmodul: 25 Watt - cikkszám: 375256
  • 12 voltos mélykisülés elleni védelemmel (akkumulátor-ajánlás: AGM akkumulátor 12 volt, 88 Ah, cikkszám: 442064)
  • 12 voltos elem tárolására alkalmas nagy elemtartóval együtt
  • Kerítéskábellel és földelőkábellel együtt
  • Kézi szabályozó (1 - 10)
  • Ütőszilárdság fokozatmentesen változtatható
  • Opcionális üzem 9 V-os alkáli szárazelemmel Ajánlás: 9 V, 170 Ah alkáli, art. Szám: 442082
  • 230 V-os hálózati adapterrel történő működtetés lehetséges (cikkszám: 371012)
  • Napelemes opció lehetséges - csatlakozás közvetlenül a készülékhez
  • Alkalmas szalaggal, szalaggal, kötéllel és fuzfahálóval ellátott legelokerítésekhez

Szállítási tételek:

  • Max. Feszültség: 11,000 V
  • Feszültség üresjáratban: 9,300 V
  • Feszültség 500 Ohm-on: 4,500 V
  • Max. Töltési energia: 4 J
  • Max. Kisütési energia: 2,5 J
  • Elméleti kerítés hossza: 70 km
  • Max. kerítés hossza Kerítés hossza növényzet nélkül: 20 km
  • Max. kerítés hossza Kerítés hossza közepes növényzet esetén: 5 km
  • Max. kerítés hossza Maximális kerítéshossz magas növényzet esetén: 2 km
  • Áramerosség: 22 mA - 245 mA
  • Szükséges számú 1 m-es talajkaró: 2 db
  • Alkalmas fuzfahálókhoz legfeljebb: 0,3 km-ig
  • Ezekre a fajokra: ló, szarvasmarha, juh, kecske

Szállítási tételek:

1x Kerbl TITAN A 4000 Villanypásztor készülék 12V, 4 Joule
1x Kerítés csatlakozókábel
1x Földelo csatlakozókábel

Megjegyzés: Nem tartalmaz elemet!

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Kimenő energia: 2,50 Joule
Töltési energia: 4,00 Joule
Teljesítmény: 11.000 V
Üzemmód: 12V akku, 12V szolár, 230V hálózati
Állatfajok: Bárány, Kecske, Ló, Szarvasmarha
Kerítéshossz növénytakaró nélkül: 20 km
Kerítéshossz erős növénytakaróval: 2 km
Kerítéshossz könnyű növénytakaróval: 5 km

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Napelemes modul 25 Watt töltésszabályozó nélkül
25 W-os napelemmodul konzollal, töltésszabályozó nélkül A 25 wattos napelemmodul ideális megoldás mindazok számára, akik megbízható áramellátást keresnek az Agrarzone ABN 2500, Mobil Power AD 2000, AD 3000 és AN 3100 villanypásztor készülékekhez. Ezzel a kiváló minőségű napelemes modullal a nap energiáját használhatja villanypásztorok hatékony működtetéséhez. A napelemmodul önszabályozó funkcióval rendelkezik, amely megfelelő méretezés esetén optimális teljesítményt biztosít. A 25 wattos teljesítményével elegendő energiát biztosít a villanypásztor megbízható működtetéséhez. A mellékelt horganyzott tartó lehetővé teszi a könnyű és stabil rögzítést közvetlenül a villanypásztor készülékre. A napelemre 5 év teljesítménygarancia vonatkozik, ami további biztonságot és megbízhatóságot nyújt. Mérete 37,5 x 56,0 x 2 cm, így kompakt és helytakarékos, így könnyen felszerelheti villanypásztor készülékre. Áttekintés: Megbízható áramellátás villanypásztorokhoz Önszabályozó napelemmodul (megfelelő méretezés esetén) Teljesítmény: 25 watt Alkalmas az Agrarzone ABN 2500, Ako Mobil Power AD 2000 , AD 3000 és AN 3100 rendszerekhez Szolárkábel hossza 100 cm 5 év teljesítménygarancia Méretek: Szélesség: 37,5 cm Magasság: 56 cm Mélység: 2 cm Szállítási tételek: 1x Napelem 25 watt 1x Rozsdamentes acél konzol a felszereléshez és a közvetlen csatlakoztatáshoz a villanypásztor készülékhez Megjegyzés: A villanypásztor készüléket nem tartalmazza a szállítás!

78 452 Ft*
db.
Fém akkumulátoros doboz tetővel az AKO AN-12V egységekhez
Fém akkumulátoros doboz tetővel a AKO AN-12V egységekhez Az AN 3100, AN 5500, DUO Power X és Cavallo Mobil Power készülékekhez ajánlott akkumulátoros doboz. Áttekintés: Akár 110 Ah kapacitású akkumulátorok számára is helyet biztosít Optimális napelemekkel való használatra Villanypásztor készülék és akkumulátor nélkül szállítva Méretek: Külső méretek 37,5 x 33,5 x 37,5 cm Az akkumulátor tartó belső méretei 36 x 21 x 32 cm

23 533 Ft*
db.
Földelőrúd kerek profil mobil használatra 75 cm
Speciális földelőrúd kerek profillal - ideális földelés mobil használatra. A speciális, kerek profilú földrúd könnyen összeszerelhető, ezért ideális társ a mobil használathoz. A stabil keresztmerevítő megkönnyíti a földrúd kihúzását. Ránézésre: Hossz: 75 cmHorganyzott acélból készültKeresztmerevítővel a könnyű kihúzás érdekébenCsavarral a földkábel csatlakoztatásához Szállítási terjedelem: 1x földelőrúd kerek profil horganyzott 0,75 m

4 193 Ft*
Nagyfeszültségű földkábel, szigetelve 1,32 mm
Nagyfeszültségű földalatti kábel egyszeres szigetelésű, ónozott rézmaggal (kötegelt rézszálak) kerítés- és földkábelekhez műanyag orsón Szakértői tipp: A földkábeleket mindenképpen műanyag üres csőben kell lefektetni, hogy a kábel ne sérüljön meg! Műszaki adatok: Vezető átmérője: 1,32 mm Vezető keresztmetszete: 1,0 mm2 Külső átmérő 7,0 mm Ellenállás Ohm/m: 0,025 Hosszúságok: 25 m 50 m

9 411 Ft*
Kerbl figyelmeztető jelzőtábla akasztható 2 oldalas
Figyelmeztető tábla - Vigyázat elektromos kerítés! 40 mm-es szalagokhoz, kötélhez, sodronyhoz és dróthoz való egyszerű rögzítéshez. Ehhez a különleges figyelmeztető táblához nincs szükség további rögzítőanyagra. A robusztus műanyagból készült figyelmeztető tábla mindkét oldalán nyomtatott. Méretek: 260 x 150 mm robusztus műanyagból készült mindkét oldalra nyomtatva nincs szükség további rögzítőanyagra Részlet a biztonsági szabványból: A közút vagy közút mentén telepített elektromos kerítés minden részét gyakori időközönként figyelmeztető táblákkal kell megjelölni. Ezeket biztonságosan rögzíteni kell a kerítésoszlopokhoz vagy szilárdan a kerítésdrótokhoz kell szorítani.

1 369 Ft*
db.