deukanin Naturmix 15 kg egy pillantásra:


  • Tengerimalacok, törpenyulak és nyulak számára
  • Pellet nélkül
  • Szerkezeti lucernával
  • Kiegészítő táplálék rágcsálók számára

deukanin Naturmix 15 kg

deukanin Naturmix egy pelletmentes müzlis takarmány strukturális lucernával minden nyúl és rágcsáló számára.

Adeukanin Naturmix nyúltáp kiváló minőségű összetevők keveréke, amelyet a nyulak és rágcsálók szívesen fogyasztanak.

Mivel nem használ pelletet, ez az eledel különösen sokoldalú. Például a meglévő takarmányadagba keverhető, mint egyfajta csemege, vagy müzliként a napi szénaadaghoz adható, megfelelő ásványi anyag és vitamin kiegészítéssel, pl. az ivóvízzel.

Tartalom:

15 kg

Összetevők / adalékanyagok (kg-onként):

Nyersfehérje 10,90 %, nyersrost 5,60 %, nyerszsír 6,40 %, kalcium 0,10 %, foszfor 0,30 %, nátrium 0,04 %.

Összetétel:

Árpapehely 29,00%, kukoricapehely 26,00%, kukorica 16,00%, borsópehely 6,30%, zab 5,0%, árpa 5,0%, szárított lucerna (széna) 4,0%, napraforgómag 4,00%, szentjánoskenyér darabok 2,00%, máriatövis olaj 2,00%, pálmazsír 0,4%, szárított sárgarépa maghéj 0,10%, lucerna zöldliszt 0,10%.

Gyártó "deuka"

Deuka takarmányok most már Magyarországon is kaphatók alacsony áron.

Az deuka üzletünkben a népszerű és bevált deuka takarmányt baromfi, rágcsálók és lovak számára kedvező áron Találja. Minden Deuka takarmányt 1-2 napon belül szállítunk Ausztriába és Németországba. A Deuka takarmányokat ügyfeleinkkel együtt Optimalizáljuk. Ez a magas minőségorientáltság fenntartható takarmányozási sikerhez Vezet. Ezért a deuka arra törekszik, hogy olyan termékeket kínáljon, Amelyek.

  • optimálisan fedezi az állatok táplálkozási igényeit
  • biztosítja a következetesen magas minőséget
  • az adott ügyfélre szabott táplálási tanácsadással kell kiegészíteni, és
  • megfelelő piaci áron állnak rendelkezésre

deuka baromfi takarmány - generációk óta bevált

Ha egy deuka baromfi takarmány tartalmazza az "all-Mash" kifejezést a fajtanévben, akkor ez a fajta teljes értékű Takarmány. A teljes értékű takarmányok receptjei úgy vannak összeállítva, hogy önmagukban is képesek legyenek az állatokat az összes szükséges tápanyaggal és hatóanyaggal Ellátni. Nem szükséges és nem is ajánlott például gabonafélék vagy kenyérmaradékok Hozzáadása.

deukanin - Rágcsálóeledel győzteseknek

A megfelelő rágcsálóeledel a megfelelő időben

A nyulak teljesítményét és egészségét döntő mértékben meghatározza a táplálkozás és a Takarmányozás. A deukanin program a nyulak kiegyensúlyozott és természetes táplálását Jelenti. A nyersanyagok gondos kiválasztása révén minden takarmánytípus optimálisan igazodik a különböző teljesítmény- és életszakaszok táplálkozási Igényeihez.

deukavallo - természetesen jó lótáp

A deuka több mint 40 éve gondoskodik a lovak Jólétéről. Az ösztönzés célja, hogy a lótakarmányokat a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően állítsák Elő. Ebből a célból a deukavallo folyamatos tapasztalatcserét folytat az egyetemek és állatorvosi főiskolák állatorvosi Intézeteivel. A ló igényeinek megfelelő takarmány! Az egyedi helyzetek egyedi megoldásokat Igényelnek. Legyen szó szabadidős, sport- vagy tenyészlovakról, reményteljes fiatalról vagy tapasztalt Szeniorról: deukavallo minden lónak a megfelelő takarmányt kínálja!

Takarmány típusa: Teljes értéku takarmányok
Származás: Németország
Állatfajok: Nyúl, Tengerimalac

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.