BUSSE kantár MODENA mogyoró/kristály COB egy pillantásra:


BUSSE MODENA Snaffle

A BUSSE MODENA kantár egy ultramodern, kiváló minőségű kantár, amely tökéletes anatómiai illeszkedéssel rendelkezik a célzott, mégis kíméletes hatás érdekében, ugyanakkor klasszikus kialakítású, a legjobb olasz bőrből készült.

Caveson

  • Maximális méretbeállíthatóság és a szögek változtathatósága az egyéni lófej anatómiájához való ideális alkalmazkodás érdekében.
  • anatómiai kialakítás a harapófogó nyugodt elhelyezéséhez, közvetlen hatással az ajkakra és a nyelvre, a tiszta segédeszközök és a biztonságos kapcsolat érdekében, a ló bizalommal közelít a harapófogóhoz.
  • Extra rövid, puhán párnázott orrpánt, amely az orrcsont közepén helyezkedik el, hogy minimálisra csökkentse az érzékeny idegpályák, erek és csontterületek terhelését az orrnyergen és az arccsonton.
  • Az állszíj optimálisan a bit combja körül vezetve az ajkak védelme, valamint a nyomás és a dörzsölődések elkerülése érdekében.
  • Az állszíjjal kombinált kiegészítő gumiharang biztosítja az alsó állkapocs ágainak tehermentesítését, és finoman és biztonságosan körülöleli a ló fejét.

Nyakpánt

  • lekerekített és extra puhán párnázott, osztott fejrész, amely figyelembe veszi a fülek mögötti korlátozott helyet
  • megemelt, egyedileg állítható hosszúságú fejrész az optimális nyomáseloszlás és a csigolyákra gyakorolt nyomás csökkentése érdekében
  • pro nature: főleg tiszta növényi cserzésű bőrből készült.
  • A Caveson mindkét oldalon csatolható
  • Mindkét oldalon állítható torokpánt
  • ívelt szemöldökpánt nagy, fehér csillogó kristálykövekkel
  • kantárhorgokkal, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült szerelvényekkel
  • gyeplő nélkül

szín:

  • fekete/kristály
  • fekete (fehér)/kristály
  • mogyorószín/kristály

Méretek:

  • Telivér
  • Warmblood
Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE kantártrófea EMOTION COB barna
Szín: barna | Méret: Cob
Busse-kantár érzelmek állapota, ennivaló, puha bőr kantár tökéletesített, anatómiai illeszkedéssel A buszok-A Bridle érzelem a legmodernebb, különösen ennivaló és könnyű puha bőrrengés. A tökéletesített anatómiai illeszkedéssel tervezve célzott, mégis szelíd befolyást kínál, amely maximalizálja mind a hatékonyságot, mind a kényelmet. A lovaglási szokások anatómiai kialakítása biztosítja a bit csendes elhelyezkedését, amelynek közvetlen hatása van az ajkakra és a nyelvre, ami lehetővé teszi a világos segítséget és a biztonságos referenciát. A speciálisan rövid, puha párnázott orrhevedet az orrbál közepes magasságában helyezzük el, hogy minimalizálják az érzékeny idegpályák, erek és csontok területein lévő terheléseket. Az állszíj optimálisan vezet a harapás lábak körül, hogy megvédje az ajkakat, és elkerülje a nyomást és a súrlási pontokat. Egy további Gana -állomány az állával kapcsolatban biztosítja, hogy az alsó állkapocs ágai enyhítsék az alsó állkapocsot és körülvegyék a ló fejét. A buszok nyakdarabja - A HASZNÁLAT ÉRZÉKEK lekerekített és extra lágyan párnázva van. Figyelembe veszi a fülek mögött álló alacsony teret, és magában foglalja a megnövekedett, egyénileg hosszú hosszúságú nyakkivágást, hogy az optimális nyomáseloszlás és a csigolyák nyomáscsökkentése legyen. A kantár puha bőrből, nejlon betétből készül, ami különösen ennivalóvá, puha és könnyűvé teszi. Fel van szerelve egy ívelt fejharc, strasszokkal, rozsdamentes acél szerelvényekkel és kantárhorgokkal, és puha bőrszíjjal szállítják, kettős számú bőr fogszabályozóval és extra rövid távolságokkal az optimális tapadáshoz, nagyon változó renk méretű. Áttekintés: A legkorszerűbb, ennivaló lágy bőr kantár Anatómiai kialakítás a bit csendes elhelyezéséhez extra rövid, puha párnázott orrszíj Optimális nyomáseloszlás a nyakhídon és a Ganaschenriemennél puha bőrből készül, nejlon betéttel ívelt fejpánt strasszokkal beleértve a puha bőr öv gyeplőit is Műszaki adatok: Anyag: Puha bőr nejlon betéttel szerelvények: rozsdamentes acél A kézbesítés hatálya: 1x buszok kantár érzelmek, beleértve a puha bőrhevederciklust is GYIK Mi teszi a buszok érzelmeit olyan különlegessé? A Busse ág érzelmeit a legmodernebb kialakítása és kiváló minőségű feldolgozása jellemzi. A lovaglási heveder és a nyakdarab anatómiai kialakítása biztosítja az optimális nyomáseloszlást és a nagy kényelmet. Célzott és szelíd hatást gyakorol az ajkakra és a nyelvre, és lehetővé teszi a világos segítséget és a biztonságos referenciát. Kinek a buszok az érzelmek különösen megfelelőek? A Busse Bringer érzelme ideális azoknak az igényes versenyzőknek, akik értékelik a kényelmet és a nagy minőségű anyagokat. Az optimális nyomáseloszlásnak és az első osztályú feldolgozásnak köszönhetően nagyfokú kényelmet kínál, és ezért a tökéletes választás a mindennapi használatra és a különleges alkalmakra.

55 231 Ft*
BUSSE FEELING kantárfogantyú FULL fekete és fehér
Szín: black-and-white | Méret: Full
Busse-kantár érzés-állapotú, kiváló minőségű, tökéletesített, anatómiai illeszkedéssel A buszok vastagsága egy legkorszerűbb, kiváló minőségű rense, amely egyaránt célzott és szelíd befolyást és klasszikus kialakítást kínál. Első osztályú bőrből készül, és ötvözi az első osztályú kivitelezést a modern innovációkkal. A lovaglási heveder anatómiai kialakítása biztosítja a bit csendes elhelyezkedését, amelynek közvetlen hatása van az ajkakra és a nyelvre, és lehetővé teszi a világos segítséget és a biztonságos referenciát. A speciálisan rövid, puha párnázott orrhevedet az orrbál közepes magasságába helyezik, hogy minimalizálják az érzékeny idegpályák, erek és csontok területeit. Az állszíj optimálisan vezet a harapás lábak körül, hogy megvédje az ajkakat, és elkerülje a nyomást és a súrlási pontokat. Egy további Gana -állomány az állával kapcsolatban biztosítja, hogy az alsó állkapocs ágai enyhítsék az alsó állkapocsot és körülvegyék a ló fejét. A buszok nyaki darabja a vastagság érzés lekerekített és extra lágyan párnázott. Figyelembe veszi a fülek mögött álló alacsony teret, és magában foglalja a megnövekedett, egyénileg hosszú hosszúságú nyakkivágást, hogy az optimális nyomáseloszlás és a csigolyák nyomáscsökkentése legyen. Ezenkívül a kantár ívelt fejszíjjal van felszerelve strasszokkal, rozsdamentes acél szerelvényekkel és kantárhorgokkal. Szállításra kerül, beleértve egy övszekrényt, amelynek kettős számú bőrkonzol és extra rövid időközönként van, ami biztosítja az optimális tapadást egy nagyon változó rin -sered -rel. Áttekintés: A legkorszerűbb, kiváló minőségű zárójelek Anatómiai kialakítás a bit csendes elhelyezéséhez extra rövid, puha párnázott orrszíj Optimális nyomáseloszlás a nyakhídon és a Ganaschenriemennél ívelt fejjel strasszokkal rozsdamentes acél szerelvények és ellenőrzés a horoggal beleértve a hevedert Műszaki adatok: Anyag: Első osztályú bőr szerelvények: rozsdamentes acél A kézbesítés hatálya: 1x buszok kantár érzés, beleértve egy hevederklipet GYIK Mi miatt a buszok olyan különlegesnek érzik magukat? A Busse ág érzését a legmodernebb kialakítása és kiváló minőségű feldolgozása jellemzi. A lovaglási heveder és a nyakdarab anatómiai kialakítása biztosítja az optimális nyomáseloszlást és a nagy kényelmet. Célzott és szelíd hatást gyakorol az ajkakra és a nyelvre, és lehetővé teszi a világos segítséget és a biztonságos referenciát. Kinek a buszok vastagsága különösen jól érzi magát? A Busse Branch érzés ideális a magas színvonalú anyagok, a kényelem és a klasszikus kialakítás értékeléséhez szükséges versenyző számára. A tökéletesített, anatómiai illeszkedéssel célzott, mégis szelíd befolyást kínál, és ezért tökéletes választás mindennapi használatra és különleges alkalmakra.

42 396 Ft*
BUSSE kengyel MONZA COB fekete és fehér
Szín: black-and-white | Méret: Cob
Busse -kantár Monza - Innovatív nyakdarab és optimális funkció a legjobb, olasz bőrből A busse trense Monza egy innovatív nyakdarabot kombinál az optimális funkcióval és a gyönyörű kialakítással. A legjobb, olasz bőrből készül, amely első osztályú minőséget és tartósságot ad neki. Pro természet, azaz túlnyomórészt tisztán zöldségbőrből áll, ami környezetbarát választássá teszi. A kantár innovatív nyaka lekerekített és extra lágyan párnázott. Megosztva van, és figyelembe veszi a fülek mögött álló alacsony helyet, hogy biztosítsa a maximális kényelmet. A megnövekedett, egyéni hosszúságú, kiigazítható nyakhíd biztosítja az optimális nyomáseloszlást és a nyomáscsökkentést a csigolyákon. Ez biztosítja a kellemes érzést, és javítja az irányítást és az irányítást a lovagláskor. A buszok - a Monza -Bridle svéd lovaglófeszelővel rendelkezik, kúpos, extra széles és puha orrlyukakkal. Ez további kényelmet kínál és biztosítja a pontos irányítást. A lovaglási hevedert mindkét oldalán a nyakba szippanthatják, és a rozsdamentes acél szerelvények és az ívelt kő által dekorált ívelt öv lekerekítheti. Áttekintés: kantár innovatív nyakkal és optimális funkcióval A legjobb, olasz bőr Pro természet: túlnyomórészt tisztán zöldség cserzett bőrből lekerekített és speciálisan puha párnázott nyakdarabok svéd kantárfeszes extra széles és puha alsó orrszíjat Rozsdamentes acél szerelvények és ívelt fejpántok strasszokkal Műszaki adatok: Anyag: Legjobb, olasz bőr szerelvények: rozsdamentes acél A kézbesítés hatálya: 1x buszok kantár Monza gyeplő nélkül GYIK Mi teszi a Busse -Bridle Monza -t olyan különlegessé? A Busse Drench Monza -t az innovatív nyaka és az optimális kialakítása jellemzi. A legjobb, olasz bőrből készül, és a legmagasabb kényelmet és optimális vezérlést kínálja, extra széles és lágyan alsó orr és optimális vezérléssel. Kinek a Busse Trense Monza különösen alkalmas? A Busse Drench Monza tökéletes választás azoknak a versenyzőknek, akik nagy igényeket tesznek az esztétikai tervezés és a funkcionalitás iránt. Nagyfokú kényelmet és irányítást kínál, ezért ideális mindennapi használatra és különleges alkalmakra.

81 291 Ft*