BUSSE futószárazó öv fogantyúval fekete Full egy pillantásra:


Lunging heveder fogantyúval

Biztonságos lunging gyermekekkel optimális testkontaktus mellett nyereg nélkül.

- vászonanyagból készült, 10 cm magas, bőrrel bevont markolat, középen felül
- farpárna
- dupla bőrcsíkok, mindkét oldalon görgős csatokkal felcsatolható
- 6 gyűrű a segédgyeplő rögzítéséhez
- 2 négyszögletes gyűrű, amelyekbe szükség esetén kengyeleket lehet csatolni.
- szélesség: 7,5 cm (mini-shetty), 8,5 cm (shetty, pony), 11 cm (WB)

színek: fekete, barna

méretek: Mini Shettland (kerület: 95 - 140 cm), Shettland (kerület: 115 cm - 160 cm), Pony (kerület: 130 - 195 cm), Warmblood (kerület: 165 - 235 cm).

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE Tüdőszíjpárna CLASSIC 80x15 fehér
Szín: fehér | Méret: 80x15
Busse Lunging Belt Pad Classic - Kényelem és stílus a lóhoz A busse hosszúságú övpad klasszikus egy kiválóan feldolgozott alap, amely biztosítja a magas viselési kényelmet és az optimális illeszkedést. Különösen úgy fejlesztették ki, hogy egy lunging övvel használják, és a nyomáspontok csökkentésére és a ló kútjának növelésére szolgál az edzés során. A párnát egy kis mintával tárolják, amely elegánsan klasszikus megjelenést kölcsönöz neki. Mindkét oldalán tépőzáras rögzítővel is felszerelt, ami a rögzítést és a tüdő öv eltávolítását a gyermekjátékba. Tartós poliészterből és habbetéttel készítve a buszok lunging övpad klasszikus hatékony nyomáseloszlást és tartósságot kínál. Ez akár 30 ° C -os mosógép -biztonságos is, ami a tisztítást és az ápolást jelentősen megkönnyíti. Áttekintés: Felület kis minta idézettel A tépőzáras rögzítőelem mindkét oldalán a tüdő öv rögzítéséhez Poliészterből készült ober anyag, habból készült beillesztés Mosógép -biztonság akár 30 ° C -ig, Műszaki adatok: Anyag: Poliészter hab betéttel Ápolási oktatás: 30 ° C -ig történő mosható A kézbesítés hatálya: 1x buszok Lunging Belt Pad Classic GYIK Mi teszi a buszok lunging övpadját olyan különlegessé? A Busse Longier Belt Pad Classic magas anyagminősége, a tépőzáras rögzítőeleme a tüdő öv egyszerű rögzítéséhez és a mosógép-rezisztens ingatlanhoz. Ezen felül egy minta idézet, amely elegáns megjelenést nyújt. Kinek a buszok lunging övpadja, klasszikus különösen alkalmas? A Longer Belt Pad Classic ideális minden olyan versenyző és lovas tulajdonos számára, akik értékelik a kényelmet és a stílust. Kiváló választás mindenkinek, aki hosszú, könnyű, könnyű gondozást és vizuálisan vonzó kárpitozást keres a tüdő öv számára.

5 797 Ft*
BUSSE futószárazó öv alátét COLOUR fehér 110 x 26 cm
Szín: fehér | Méret: 110 x 26 cm
Lunging girth pad COLOURKiváló minőségű pad a lunging girth-hez, elegáns mintás steppeléssel. - színben harmonizáló szegély- mindkét oldalon tépőzáras rögzítés a heveder rögzítéséhez- felső anyaga pamut, betétje poliészter fleece- mosógépben mosható 30°C-igSzín/szegély: fehér, tengerészkék/sky, fekete/szürke, aruba/tengerészkékMéretek (LxB): 80 x 15 cm, 110 x 26 cm.

Változatok 6 999 Ft*
10 500 Ft*
db.
BUSSE Lunging girth pad 3D AIR EFFECT 110x22 szürke
Szín: szürke | Méret: 110x22
Busse Lunging Belt Pad 3D Air Effect - Nagyon funkcionális kárpitozás a tüdő övhez A busse hosszúságú övpad 3D léghatása egy optimális tüdőbetét, amelyet kifejezetten a tüdőszíj ideális elhelyezésére fejlesztettek ki. Kiváló megoldást kínál a kényelem és a hatékonyság javítására a lunging edzés során. Nagyon funkcionális, innovatív 3D AIR® Effect Mesh anyagból készül, ez a dokumentum biztosítja a kiváló nyomáseloszlást és az formát stabilitást. Ezenkívül az anyag légkeringő és gyors szárítási tulajdonságai biztosítják, hogy az alsó réteg mindig száraz és kényelmes maradjon. A buszos hosszúabb övpad 3D léghatás fickó-kipróbált szövethuzattal rendelkezik, amely minden időben biztosítja a maximális kényelmet és a csúszás nélküli elhelyezkedést mind a nyírott, mind az unalmas lovakban. Nincs szükség további kiegészítésre a tunging övhez, ami különösen egyszerűvé és kényelmessé teszi a kezelést. Áttekintés: Optimálisan zümmögő lunging pad, nagyon funkcionális, innovatív 3D AIR® Effect Mesh Anyagból készült, Ideális a tüdő öv elhelyezéséhez Háromdimenziós szintetikus hálószövetből a legjobb nyomáseloszlás, az alak stabilitása és a kiváló légköri és gyors szárítási tulajdonságok Feller -kóstolt szöveti támogatás a maximális kényelem és a nem SLIP pozicionálás érdekében Nincs szükség további rögzítésre a tüdőövhez Műszaki adatok: Anyag: 3D AIR® Effect háló anyag (háromdimenziós szintetikus hálószövet) Ápolási utasítások: Mosógép -biztonság 30 ° C -ig vagy mosható a mosdóban A kézbesítés hatálya: 1x buszok Lunging Belt Pad 3D Air Effect GYIK Mi teszi a buszokat a lunging övpad 3D -s léghatását? A Busse Longier Belt Pad 3D léghatása egy optimális párnás pad, amely nagyon funkcionális, innovatív 3D AIR® Effect háló anyagból készül. Kiváló nyomáseloszlás és stabilitási stabilitást kínál, és levegő keringő és második -erős szárítási tulajdonságaival rendelkezik. Ezenkívül a Feller -kóstolt szöveti támogatás biztosítja a maximális kényelmet és a nem SLIP pozicionálást. Kinek a buszok a lunging övpad 3d léghatása különösen jól? A Busse Longier Belt Pad 3D léghatása ideális mindenkinek, aki hatékony és kényelmes megoldást keres az övvel való lungáláshoz. Ideális szakmai felhasználáshoz lovaglási iskolákban és magánhasználathoz.

22 954 Ft*
BUSSE futószárazó öv alátét PLUSH fekete 110 x 26 cm 110 x 26 cm
Szín: fekete | Méret: 110 x 26 cm
Tüdőgurtni párna PLUSH Kiváló minőségű párna a lengővédő hevederhez, kis mintás steppeléssel. színben harmonizáló, bújós szegély bőrbarát szintetikus szőrméből készült Tépőzáras rögzítő mindkét oldalon a lengőheveder rögzítéséhez külső anyag pamutból, betét polifillből készült 30°C-ig mosógépben mosható A kantárszárnynak csak a széle készült műszőrméből. Vagy és az alja steppelt pamut anyagból áll. Szín: fekete Méretek (LxB): 80 x 15 cm 110 x 26 cm

Változatok 7 777 Ft*
9 333 Ft*
db.
BUSSE futószárazó öv alátét FOAM
Lunging girth pad FOAMOptimális párnázás a lunging girth ideális pozicionálásához. - 35 mm vastag speciális habtöltet - a lehető legjobb nyomáselosztás és stabilizálás érdekében- felső része kiváló minőségű mikroszálas anyagból - alsó része strapabíró polipamutból- 30°C-ig moshatóSzín: tengerészkékMéret (LxS): 108 x 21 cm.

21 783 Ft*
db.