Siglhorse Gmahde Wiesn pellet 25 kg egy pillantásra:


  • Legjobb réti fű
  • 15 mm-es kobakok
  • Egyenes takarmány lovak számára

Siglhorse Gmahde Wiesn - Kiváló minőségű nyers takarmánypótló (szénakob)

Nekünk, salzburgiaknak a Gmahde Wies'n elsősorban kaszált rétet jelent. És pontosan ezt találja ebben a lótápban: csak a legjobb, optimális időben levágott réti füvet. De ha valami "gmahde Wies'n", az azt is jelenti, hogy egy dolog könnyebb, mint vártuk.

A mi esetünkben ez azt jelenti, hogy nem kell előbb megpuhítani a réti kobakunkat, hanem simán meg lehet etetni.
A Gmahde Wies'n az osztrák szó legszorosabb értelmében. A Gmahde Wies'n mentes a penésztől és az irritáló portól, ezért olyan lovak számára is alkalmas, akiknek ez problémát okoz. Olyan lovaknak is etethető, amelyek nem kaphatnak gabonát.

Tartalom:

  • 25 kg-os zsák, 15 mm-es pellet

Táplálási utasítások:

  • Zsákot kinyitni, csak etetni, egyáltalán nem kell áztatni!
  • 1 kg Siglhorse Gmahde Wies'n/100 kg testtömeg/állat/nap
  • Ömlesztett tömeg: 1 Siglhorse etetőcsésze = kb. 900 g, 1 l = kb. 500 g.

Analitikai összetevők:

vE ló 9,5 MJ, nyersfehérje 11,0 %, nyerszsír 3,0 %, nyersrost 23,0 %, nyershamu 11,0 %, nyershamu 8,7 %, kalcium 0,9 %, foszfor 0,5 %, nátrium 0,10 %, magnézium 0,30 %.

Összetétel:

Az Alpok előteréből származó legjobb réti fű, amelyet az optimális vágási időben nyírnak le, meleg levegővel azonnal megszárítják és 15 mm-es kobakokra préselik.

Tárolás:

Higiénikusan, hűvösen és szárazon tárolja. A minimális eltarthatósági idő megfelelő és szokásos tárolást igényel. Ez különösen a higiénikus, hűvös és száraz tárolást jelenti. Nincs felelősség a helytelen kezelés és tárolás esetén.

További információk:

Hersteller-Kennummer: DE-BY-1-00242

Gyártó "Siglhorse"

Siglhorse - vásároljon kiváló minőségű lótápokat alacsony áron

Régebben az emberek állítólag megkönnyítették a Dolgukat: a lovaknak időről időre zabzsákot adtak, amibe zabot kötöttek, egyébként pedig a legelőn maguknak kellett összegyűjteniük a legzamatosabb Szárakat. Ma már tudjuk, hogy a lovaknak koruktól, az évszaktól és sok más körülménytől függően különböző takarmányra van szükségük ahhoz, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozásnak köszönhetően fittek Maradjanak. Lótápboltunkban mindenféle lótápot Megtalál. Szakszerű tanácsadás és kedvező árak is!

A zabot természetesen lótakarmányként is megvásárolhatja lótáp Webáruházunkban: Senki sem kételkedik abban, hogy az állatok nem szeretik különösebben a Gabonát. Szeretik, és bizonyítottan javítja az Emésztést. A tisztított zabot és a fekete zabot 5 vagy 25 kilogrammos zsákokban, valamint a zúzott zabot 5 vagy 20 kilogrammos adagokban rendelheti, amelyek könnyebben rághatóak, és ideálisak csikók, valamint idősebb, fogászati problémákkal küzdő lovak Számára. Egy másik alap takarmány a lucerna széna, amely magas fehérje- és Rosttartalmú.

Vásároljon lótápot - műzli vagy pellet formájában

Ha szereted a finom és ropogós műzlit reggelente, akkor valami hasonlót adhatsz a lovadnak Is. A Siglhorse speciális takarmánykeverékei ezt a nevet viselik, és számos különböző táplálkozási igényhez Igazodnak: Legyen szó vemhes vagy szoptatós kancák és csikóik lótakarmányáról, problémákkal küzdő lovaknak, vagy energiakiegészítőként minden olyan négylábú barátnak, aki jól akar (vagy kell) Teljesítenie. Kérjük, olvassa el termékleírásainkat a lótakarmánykeverékek összetevőiről szóló részletes információkért, hogy biztos lehessen abban, hogy a megfelelő lótápot vásárolja meg kedvence Számára.

Takarmány típusa: Takarmány-alapanyagok
Származás: Ausztria, Németország
Struktúra: pelletált
Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.