Aesculap akkumulátor GT200, GT210, GT300 nyírógépekhez egy pillantásra:


  • Cserélhető akkumulátor
  • 60 perccel hosszabb nyírás
  • Aesculap akkumulátor

Aesculap csere akkumulátor GT200, GT210, ST300 nyírógépekhez

A csereakkumulátorral akár 60 perccel több nyírási élményt nyújt a Favorita CL GT206 nyírógép. Az akkumulátor 50 perc alatt teljesen feltöltődik.

Gyártó "Aesculap"

Vásároljon AESCULAP nyírógépeket profiknak és állatorvosoknak.

Az AESCULAP márkanév 1912 óta a németországi kiváló minőséget Képviseli. A nyírógépek és a szőrápolás prémium márkájaként a nyírógépek a professzionális kutyakozmetikák Kb. 80%-ában és a németországi állatorvosi rendelők több mint 90%-ában Megtalálhatóak. A különböző területekhez szükséges nyírógépeket, ollókat és kiegészítőket itt találja nálunk!

Aesculap nyírógépek állatorvosoknak

Akkus nyírógépek és trimmelők az állatorvosi nyírás speciális, kis területekre, mint például a lábak, a nyak, a mancsok és az Arc.

  • Aesculap ISIS: Trimmer részletes nyíráshoz, Az akkumulátor élettartama Max. 40 perc Aesculap FORTIS: Hibrid gép nyírófejjel, az akkumulátor élettartama Max. 60 perc Aesculap LIBRA: Hibrid gép - hálózati és akkumulátoros működés lehetséges, az akkumulátor élettartama Max. 60 perc Aesculap VEGA: Részletnyíró trimmer, üzemidő Max. 100 perc Aesculap FAVORITA II nagy teljesítményű és csendes, napi folyamatos használathoz

Borotvafejek Favorita és Libra Eredeti borotvafejek az Aesculap-tól

Aesculap nyírógépek háziállatok és haszonállatok Számára.

A termékkínálat széles skálájának köszönhetően a nyírógépektől a trimmelőkig és a tartozékokig mindenki megtalálja a megfelelő felszerelést!

Nagyméretű állatnyírógépek lovakhoz, szarvasmarhákhoz és Juhokhoz:

  • Teljes nyírás, alacsony zajszint, stabil nyírási teljesítmény
  • Teljes nyírás, alacsony zajkibocsátás, üzemidő Kb. 80 perc
  • ideális tehenészeknek, üzemidő Max. 70 perc
  • Hálózatról működő, különösen juhoknak

Tenyésztőknek és Kutyakozmetikusoknak:

  • Akkumulátoros vagy hálózati mőködés, üzemidő Max. 60 perc
  • akkumulátoros vagy hálózati mőködés, SnapOn rendszer, folyamatos működésre alkalmas
  • SnapOn rendszer, nagy teljesítményű és csendes a napi folyamatos használathoz

A befejezéshez és a részletes Munkákhoz:

  • Trimmer részletes nyírásra, üzemidő Max. 100 perc
  • Trimmer részletes nyírásra, üzemidő Max. 40 perc

Eredeti Aesculap Borotvafej:

  • elismert minőség professzionális használatra
  • 5 fém csatolható fésű (13 mm - 25 mm)
Származás: Németország
Állatfajok: Kutya

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Aesculap Favorita CL kutya nyírógép 2x akkuval
Aesculap Favorita CL akkumulátoros kutya nyírógép GT206 A Favorita CL kutya nyírógép nagy teljesítményű újratölthető akkumulátoraival akár 120 perces vezeték nélküli használatra is elegendő energiával rendelkezik. A vezeték nélküli Favorita CL készülékkel nagyobb mozgásszabadságot élvezhet munka közben anélkül, hogy a teljesítmény, a pontosság és az ergonómia rovására menne. A Favorita CL akkumulátoros kutya nyírógép 2 akkumulátorral ideális a folyamatos használathoz. A nagy teljesítményű, golyóscsapágyas motor percenként 2300 löketével egyenletes és pontos vágási eredményt ígér. Az optimálisan hangolt szellőzőrendszer véd a túlmelegedéstől és hosszú üzemidőt biztosít. A Favorita CL készülékháza törhetetlen speciális műanyagból készült, ezért rendkívül robusztus és tartós. Az Aesculap kutya nyírógép meggyőz a működés közbeni szinte teljes rezgésmentességgel. Ez lehetővé teszi a hosszú ideig tartó, alacsony fáradtságot igénylő munkát. A kutya nyírógép vékony, ergonomikus kialakításának köszönhetően nagyon kényelmesen kézben tartható. A kutya nyírógép hátulján található kapcsoló kényelmes egykezes kezelést tesz lehetővé. A GT207 adapterrel az akkumulátoros kutya nyírógép könnyen átalakítható vezetékes változattá. Egyszerűen csatlakoztassa az adaptert az akkumulátor helyett, és élvezze a megszakítás nélküli működést (az adapter nem tartozék). Áttekintés: Ideális háziállatok, pl. kutyák, valamint lovak részleges nyírására Vezeték nélküli a nagyobb mozgásszabadságért Szinte teljesen rezgésmentes működés Konzisztensen jó vágási eredmények Kopásálló fém oszcilláló kar Legfeljebb 60 percig használható Folyamatos működés lehetséges két akkumulátorral A szellőzőrendszer és a légszűrő véd a túlmelegedéstől Hosszú élettartam Vékony, ergonomikusan kialakított ház Fáradtságmentes működés Kábeles működés lehetséges GT207 adapterrel Műszaki adatok: Működési mód: akkumulátor Hajtás: DC motor Teljesítmény: 9 Watt Fogaskerék: bolygóműves fogaskerék Akkumulátor technológia: Li-Ion Akkukapacitás: 1,200 mAh Akkumulátor üzemideje: kb. 60 perc Akkumulátor töltési idő: kb. 50 perc Zajszint: kb. 65 dB Nyírási sebesség: kb. 2300 löket/perc Súly: 475 g (akkumulátorral és nyírófejjel együtt) Nyírófej-rendszer: Aesculap Favorita Szállítási tételek: 1x Aesculap Favorita CL kutya nyírógép (GT206). 1x Töltőállomás (GT207) 2x Li-Ion akkumulátorok (GT201) 1x Aesculap nyíróolaj (GT604) 1x Használati útmutató 1x Stabil műanyag tok Megjegyzés: Szállítás nyírófej nélkül!

203 252 Ft*
db.