Kerbl kültéri ketrec rágcsálók és baromfik számára 220 cm egy pillantásra:


  • Kültéri ketrec, napellenzővel együtt
  • Nagytestű nyulak, rágcsálók és csirkék számára
  • Könnyen összeszerelhető
  • 3 ajtó az oldalán

Kültéri ketrec napellenzővel 220 cm

Ez a horganyzott rágcsáló kerítés teljes körű védelmet nyújt kedvence számára. A fedél megvédi a kicsiket a hívatlan vendégektől, például a macskáktól, nyestektől vagy ragadozó madaraktól.

  • Horganyzott
  • Napellenzővel
  • 3 ajtóval
  • Baromfi vagy nyulak számára is alkalmas
  • Könnyen összeszerelhető földi tüskékkel
  • Kb. 4 cm-es rácstávolság

Méretek:

220 x 103 x 103 cm

Gyártó "Kerbl Pet"

Engedje szabadjára a végtelen lehetőségeket a Kerbl Pet-tel - az utolsó szó a háziállatok szerelmeseinek!

A kutyák, macskák, rágcsálók és madarak széles választékával szolgálva, kínálunk egy sokszínű termékkínálatot, amely gazdagítja bundás barátaink életét.

A Kerbl Pet-nél megértjük, hogy a háziállatok nem csupán állatok; boldogságot és feltétel nélküli odaadást hoznak az életünkbe. Most eljött az ideje, hogy viszonozzuk azt a szeretetet és gondoskodást, amit tőlük Kapunk. Lépjen be a birodalmunkba, ahol a kedvence csodálatos termékek széles választéka várja, hogy az Ön és a háziállata igényeit Kielégítse.

Tápláló és finom ételektől az innovatív játékokig és kiegészítőkig mindent megtalál webáruházunkban, amire háziállata otthona számára szüksége Lehet. Minőségi elkötelezettségünk biztosítja, hogy minden termékünk gondosan megtervezett és kiváló elégedettséget és boldogságot nyújtjon hűséges Társainak.

Emellett büszkék vagyunk környezeti fenntarthatósággal kapcsolatos Elkötelezettségünkre. Sok termékünk környezetbarát anyagokból készül, elősegítve az ember és az állat harmonikus Együttélését.

Csatlakozzon hozzánk ezen fantasztikus utazáson, és fedezze fel a Kerbl Pet világát még Ma. Hadd inspiráljon bennünket a háziállatok iránti szenvedélyünk, miközben megtalálja a tökéletes lehetőséget, hogy visszaadja szeretett Társainak. A Kerbl Pet-nél a háziállatok az elsők, mert ők semmi kevesebbet nem érdemelnek, mint a legjobbat!

Állatfajok: Baromfi, Nyúl, Tengerimalac

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Kerbl menekülési sorompó készlet kültéri szekrényhez 220cm
Menekülő sorompó készlet kültéri kifutóhoz, 220 cmMenekülő sorompó készlet rögzítőkészletként a 70345 számú kültéri kifutóhoz. Ez a kiegészítő teljes körű védelmet nyújt kedvence számára. Az egyedi menekülési akadály a burkolat szélén megakadályozza, hogy kis ásókirályod kiszabaduljon a burkolatból. A rögzítőkészlet 6 elemből áll, 24 csatlakozóval és 6 U-kampóval a talajhoz való rögzítéshez.-  alkalmas Kerbl 70345 kültéri szekrényhez-  horganyzott-  Könnyű csatlakoztatás kültéri szekrényhez földi tüskékkel p>

17 680 Ft*
Pcs.
%
Kerbl hosszabbító elem 110cm a 220cm-es szabad tartási ketrechez
110 cm-es hosszabbító elem 220cm-es kültéri burkolathoz Ez a horganyzott rágcsálóelkerítés teljes körű védelmet nyújt kedvence számára. A fedél megvédi a kicsiket a hívatlan vendégektől, például a macskáktól, martalócoktól vagy ragadozó madaraktól. alkalmas a Kerbl Szabadon tartási hely 70345 Perch horganyzott Könnyű csatlakozás a szabadon futó burkolathoz földelt tüskékkel Méret: 110 x 103 x 103 cm (hosszúság x szélesség x magasság)

29 077 Ft* 33 399 Ft*
db.