Villanypásztor szett farkasok ellen az Agrarzone-nál

Ki fél a rossz farkastól? Senki! A farkaskerítésünknek köszönhetően a juhai biztonságban vannak!

Farkasriasztó kerítés áttekintése:

  • Mindent tartalmaz a farkasok elleni hatékony védekezéshez
  • Nagy terelési biztonság juh- és egyéb legelő állatok számára
  • A hálók meghosszabbíthatóak és könnyen összekapcsolhatóak egymással
  • A szoros háló és a megerősített alsó szálak megakadályozzák az átcsúszást
  • Könnyen felállítható, mobil használatra is alkalmas

Miért éppen farkas kerítés?

Mivel a farkasok egy ideje egyre nagyobb számban telepednek meg az európai erdőkben, egyre inkább szükségessé válik a juhok, kecskék és más haszonállatok védelme a farkasoktól. Különösen a juhok tartoznak a farkasok zsákmányállatai közé. Hogy távol tartsa őket a csordájától, egy elektromos kerítés védelmet nyújt. A teljes farkaskerítés-készletünkkel mindent megkap a hatékony farkasvédelemhez és a juhok biztonságos elkerítéséhez. Többé nincs szüksége semmilyen kiegészítő berendezésre. Egyszerűen állítsa fel a szettet - a juhai azonnal jól védettek!

Itt gyakorlati tippeket kaphat a megfelelő farkas kerítéskészlet kiválasztásához. További kérdése van a komplett szettjeinkkel kapcsolatban? Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, szakértőink szívesen segítenek.

Farkasriasztó kerítés: Mi az előnye a birkakerítéssel szemben?

Extra magasság: Az elektromos kerítés 120 cm-es magasságtól tekinthető farkasbiztosnak, és ezért lényegesen magasabb, mint a hagyományos juhkerítések. Akár 122 cm-es magasságukkal a farkaskerítéseink elég magasak ahhoz, hogy megakadályozzák a háló átugrását.

Nagyobb bekerített terület: Az akár 500 m hosszú farkasriasztó villanypásztor szettünkkel elég nagy legelőterületet keríthet be, hogy a juhai elkerülhessék a kerítésnél megjelenő farkast. Ha ugyanis a legelőterület túl kicsi, a juhnyáj gyorsan pánikba esik, ami a kerítés tönkretételéhez vezethet, és így a védőhatás semmissé válik.

Megbízható védelem az aláásás ellen: A farkasok nagyon óvatosak, amikor ismeretlen akadályokkal szembesülnek, és nagyobb valószínűséggel próbálják meg aláásni a kerítést, mint átugrani azt. Ezért vannak a farkashálóink megbízható, élőföldes kivitelben, amely megakadályozza az aláásást.

4 kérdéssel a megfelelő farkas kerítéshez:

1. Van a közelben konnektor?

Igen, van konnektor a közelben: Ebben az esetben mindig a 230 V-os villanypásztor készülékkel rendelkező farkasriasztó szett a legjobb megoldás, mivel ez a juhokat a nap 24 órájában jól védi, és nem kell időt fordítania az akkumulátorok rendszeres töltésére.

Nem, nincs konnektor a közelben: Ha a juhokat a legelőn tartja, akkor előfordulhat, hogy nincs konnektor a közvetlen közelében. Ezért válasszon egy 12 V-os akkumulátorral rendelkező farkasriasztó szettet. Ne feledje azonban, hogy az akkumulátort 2-4 hetente fel kell töltenie.

2. Van ideje 2-4 hetente cserélni vagy tölteni az elektromos kerítés akkumulátorát?

Igen, van időm erre: Akkor nyugodtan választhat egy 12V-os akkumulátorral rendelkező farkasriasztó szettet. Ha azonban állandó hozzáféréssel rendelkezik egy konnektorhoz, akkor a 230 V-os elektromos meghajtású farkas kerítéskészlet a jobb választás.

Nem, erre nincs időm: Ha van a közelben 230 V-os konnektor, akkor mindig a hálózati áramellátású farkasriasztó kerítés a legjobb döntés. Ha azonban nincs áramellátási lehetősége, és nem akarja rendszeresen tölteni az akkumulátort, akkor jobb a napelemes farkaskriasztó szett. Így a farkasriasztó kerítés napenergiával működik. Megspórolja a gyakori akkumulátorcserét, és az áramköltségek szinte teljesen megszűnnek.

3. Mindig ugyanazon a helyen tartja a juhnyájat, vagy gyakran változtatja a legelőhelyet?

A kerítés mindig ugyanazon a helyen marad: Ebben az esetben mindig a 230 V-os farkasriasztó villanypásztor a legjobb. A juhai végig jól védettek lesznek, és nem kell rendszeresen újratöltenie az akkumulátort.

A kerítést mobilan használják: Akkor az akkumulátoros 12V-os farkasriasztó kerítés a megfelelő kerítés az Ön számára. Felhívjuk azonban a figyelmét, hogy az akkumulátort 2-4 hetente ki kell cserélnie vagy fel kell töltenie. Annak érdekében, hogy állatai mindig jól védve legyenek, mindig jó, ha van egy teljesen feltöltött 12V-os akkumulátor tartalékban. Ha nincs ideje az akkumulátorok rendszeres feltöltésére, akkor valószínűleg jobb a napelem modullal ellátott villanypásztor. A napelemes villanypásztor készülék akkor is elegendő energiával rendelkezik ahhoz, hogy a farkaskerítést elegendő árammal lássa el, ha egy egész hétig nincs közvetlen napfény.

4. A kerítését erősen benőtte a fű vagy a bokrok?

Igen, sok a túlburjánzás: Ebben az esetben egy 2 szálas farkasriasztó kerítésháló a legjobb vétel. A kiegészítő villamosítás a legelőkerítés szálával biztosítja a hatékony áramáramlást még erős benövés esetén is.

Nem, nincs sok növényzet: Akkor gond nélkül használhat egy normál 230 V-os elektromos kerítéskészletet, mert nincsenek bokrok, füvek stb., amelyek zavarhatják a védőkerítés áramáramlását.

Tartozékok a farkasriasztó villanypásztorhoz:

Csere farkasriasztó háló: Ha hosszabb kerítésre van szüksége, itt több elektromos hálót vásárolhat. A farkashálóink könnyen összekapcsolhatók egymással, és így bővíthetők.

Villanypásztor elem és akkumulátor: Ha az elektromos kerítéskészlethez nem tartozik elem vagy akkumulátor, vagy többre van szüksége a cseréhez, akkor ebben a kategóriában minden elterjedt 12V-os elektromos kerítéshez talál megfelelő akkumulátort.

Villanypásztor napelem modul: A napelemmodulok szinte minden 12 V-os akkumulátoros készülék kiegészítéseként kaphatók. Ezáltal megspórolja a gyakori elemcserét. Az akkumulátorok töltéséhez szükséges áramköltségek is megszűnnek.

Villanypásztor kapu: A farkasháló ajtó a farkas kerítés bármely pontjára felszerelhető, lehetővé téve a biztonságos, könnyű ki- és belépést az áramütés veszélye nélkül.

Villanypásztor pótkaró: Ha a farkaskerítés oszlopai eltörtek, vagy a kerítés sarkaiba szeretne csereoszlopot tenni az extra stabilitás érdekében, akkor itt kedvező áron vásárolhat megfelelő pótkarót.

Figyelmeztető táblák: A törvény értelmében a közút mentén lévő elektromos kerítést rendszeres időközönként figyelmeztető táblákkal kell megjelölni.

Villanypásztor tesztelő: Használjon villanypásztor-tesztelőt az elektromos kerítés feszültségének mérésére. Így gyorsan megállapítható, hogy megvan-e a szükséges feszültség, és hogy a kerítés biztonságos-e.

Lopásgátló eszköz: Szeretné megvédeni elektromos kerítését a lopás ellen? Fedezze fel itt az elektromos kerítés védelmét szolgáló biztonságos akkumulátor-dobozokat.

Különböző villanypásztor kiegészítők: Ebben a kategóriában különböző kerítéskiegészítőket talál a talajfúróktól kezdve a drótkötözőkön át a talajrögzítőkig.

Minden a farkasok elleni védelemhez: Ebben a kategóriában további kiegészítőket fedezhet fel, amelyekkel hatékonyan megvédheti bárányait a farkasoktól.

Az Ön előnyei az Agrarzone-nál:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt villanypásztor szett mégsem ideális az Ön számára, a szállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minőségi termékek: Minden termékünket szakértők tervezték és tesztelték. Tökéletesen megfelelnek a rendeltetésüknek.

Szerviz és tanácsadás: Szakmailag képzett ügyfélszolgálati csapatunk szívesen segít Önnek bármilyen kérdéssel kapcsolatban. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Várjuk, hogy jelentkezzen.