Villanypásztor háló és elektromos kerítés háló - ideális védelem az állatok számára.

A villanypásztor hálók nagyon népszerűek, ha gyorsan és egyszerűen akarja elkeríteni az állatok tartására szolgáló területeket, vagy ha az állatokat meg kell védeni a vadállatoktól.

A juhok és kecskék különösen nagy igényeket támasztanak a villanypásztorral szemben. A birkák robusztus állatok, és sűrű gyapjújuk az áramütésektől is védi őket. Ezért minden hálóhoz nagy hatású, 12 vagy 230 voltos villanypásztor készüléket kell választani.

Az elektromos kerítés hálók többféle kivitelben kaphatók, ezért mindenféle talajviszonyokhoz és felhasználási területhez alkalmasak. Villanypásztor hálóinkban a robusztus műanyag karók vagy üvegszálas karók és a kiváló minőségű vezetőanyagok kombinációja biztosítja a legmagasabb szintű terelési biztonságot. Kerítés háló kínálatunk alkalmas a professzionális tenyésztők és a hobbi kisállattenyésztők számára egyaránt.

Hálóink előnyei:

  • Minden hálónk rozsdamentes acél csatlakozókapoccsal rendelkezik, amely több háló gyors csatlakoztatását teszi lehetővé.
  • A csomópontok hegesztettek, ezért rendkívül stabilak.
  • A kezdőrúdnál lévő, színben kontrasztos fejszigetelők megkönnyítik a háló felállítását
  • Gyors és egyszerű javítás a Litzclip javítókészletekkel

Vásároljon kerítés hálót - elektromos vagy elektromos áram nélkül

A villanypásztor működtethető árammal vagy anélkül. Ezen kívül létezik még az elektromos áram nélküli kerítés háló, amely nem tartalmaz elektromos vezetéket, és ezért valamivel olcsóbb. Az elektromos kerítés előnye, hogy az állatok nem csak nem tudnak kijutni, de az állatok természetes ellenségei, például a farkas vagy a nyest sem tudnak bejutni.

A kerítés háló típusainak áttekintése:

Kerítés háló kiegészítők: